درود چطور می شود در کرل 13 فارسی تایپ کرد؟ با سپاس فراوان بدرود
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jul 21, 2007 #2 شما يا بايد با استفاده از نرم افزاراي فارسي نويس مثل مريم يا شتاب اينكارو انجام بدي. يا اينكه از فونتهاي با پيشوند B استفاده كني.
شما يا بايد با استفاده از نرم افزاراي فارسي نويس مثل مريم يا شتاب اينكارو انجام بدي. يا اينكه از فونتهاي با پيشوند B استفاده كني.
hyazdi Active Member Jul 21, 2007 #3 آره یه سری فونت هست با پیشوند B که اگه اونا رو نصب کنی (به اسم فونتهای فارسی Xp معروفند) می تونی تو کرل مستقیم تایپ کنی یا حتی تو نسخه های خاورمیانه ای (me) فتوشاپ هم می شه مستقیم تایپ کرد. موفق باشی
آره یه سری فونت هست با پیشوند B که اگه اونا رو نصب کنی (به اسم فونتهای فارسی Xp معروفند) می تونی تو کرل مستقیم تایپ کنی یا حتی تو نسخه های خاورمیانه ای (me) فتوشاپ هم می شه مستقیم تایپ کرد. موفق باشی
arang Member Jul 21, 2007 #4 سلام دوستان يه كاره ديگه هم ميتوني بكني اين فونتها رو دانلود كني هم توي كرل ميتوني استفاده كني هم توي اينديزاين بدون هيچ مشكل خاصي لينك دنلود
سلام دوستان يه كاره ديگه هم ميتوني بكني اين فونتها رو دانلود كني هم توي كرل ميتوني استفاده كني هم توي اينديزاين بدون هيچ مشكل خاصي لينك دنلود
jedivssith Member Jul 22, 2007 #5 درود من هر دو سری فونتهای B و X را دارم . ولی فونتهای سری B در کورل 13 خاموش است یعنی در لیست فونتها فعال نیست . قضیه چیست؟ بدرود
درود من هر دو سری فونتهای B و X را دارم . ولی فونتهای سری B در کورل 13 خاموش است یعنی در لیست فونتها فعال نیست . قضیه چیست؟ بدرود
hyazdi Active Member Jul 23, 2007 #6 دوست عزیز برای روشن شدن فونتهای B باید زبان برنامه رو فارسی کنی ( با گرفتن Shift +Alt )