نوشتن عبارت با دوزبان فارسی و انگلیسی

naser61m

New Member
با سلام و خسته نباشید
برای تایپ عبارتی که از دوزبان فارسی و انگلیسی در بیلدر چگونه باید عمل کرد
مثلا:
"سوالات و مشکلات خود را در رابطه با برنامه Multimedia Builder در این انجمن مطرح کنید"
وقتی در بیلدر تایپ می شود به این صورت ظاهر می گردد :

در این انجمن مطرح کنید Multimedia Builder سوالات و مشکلات خود را در رابطه با برنامه

لطفا راهنمایی کنید:rose:

saadatmsg

Active Member
دوست عزيز چون mmb از utf پشتيباني نمي كنه اين مشكلات پيش مياد.

دوستان در اين رابطه زياد صحبت كردن كمي تو انجمن جستجو كنين ايشالا به جوابتون مي رسين

كلا اين يكي از مشكلات mmb هست

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با سلام و خسته نباشید
برای تایپ عبارتی که از دوزبان فارسی و انگلیسی در بیلدر چگونه باید عمل کرد
مثلا:
"سوالات و مشکلات خود را در رابطه با برنامه Multimedia Builder در این انجمن مطرح کنید"
وقتی در بیلدر تایپ می شود به این صورت ظاهر می گردد :

در این انجمن مطرح کنید Multimedia Builder سوالات و مشکلات خود را در رابطه با برنامه

لطفا راهنمایی کنید:rose:

دوست عزيز

پيشنهاد ميكنم از فونتهايي مثل tahoma - Arial يا Times New Roman استفاده كنيد كه هم اسكريپت Arabic و هم اسكريپت Western رو پشتيباني ميكنن.

اسكريپت فونتتون رو Arabic بزاريد و در اين حالت هم فارسي و هم انگليسي ميتونيد تايپ كنيد.

اما نكته‌اي كه بايد دقت كنيد اينه كه اين متون به علت وجود عبارات انگليسي تو متن فارسي بهم ريخته ميشه و جاي نوشته ها عوض ميشه. بنابراين معكوس تايپ كنيد.

ansoft

Active Member
سلام
پلاگینی نیست برای ترجمه تمتم متون داخل صفحه از انگلیسی به فارسی
با تشکر

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام
پلاگینی نیست برای ترجمه تمتم متون داخل صفحه از انگلیسی به فارسی
با تشکر

دوست عزيز

ترجمه متون از يك زبان به زبان ديگه پيچيدگي‌هايي داره كه ماشين نميتونه اون رو درك كنه و برنامه‌هاي مترجم بزرگي كه در اين زمينه توليد شدن هم عملا قادر نيستن يك متن رو به طور كامل از يك زبان به زبان ديگه‌اي ترجمه كنن.

اين برنامه‌ها كه اسمشون هم مترجم هاي ماشيني هست در واقع ترجمه تحت‌الفظي يا واژه به واژه انجام ميدن كه ضعيف‌ترين نوع ترجمه متون به حساب مياد.

با اين حال حتي ساخت چنين برنامه‌هايي احتياج به يك ديتابيس عظيم از واژه‌ها و معادل‌ها و كلي برنامه نويسي داره.

اونوقت شما انتظار داريد با يك پلاگين همه اين مشكلات رو حل كنيد؟

naser61m

New Member
دوست عزيز

پيشنهاد ميكنم از فونتهايي مثل tahoma - arial يا times new roman استفاده كنيد كه هم اسكريپت arabic و هم اسكريپت western رو پشتيباني ميكنن.

اسكريپت فونتتون رو arabic بزاريد و در اين حالت هم فارسي و هم انگليسي ميتونيد تايپ كنيد.

اما نكته‌اي كه بايد دقت كنيد اينه كه اين متون به علت وجود عبارات انگليسي تو متن فارسي بهم ريخته ميشه و جاي نوشته ها عوض ميشه. بنابراين معكوس تايپ كنيد.

مشکل معکوس بودن نوشته حل کردم لطفا بررسی کنید
اگر ممکن است بصورت یک پلاگین تعریف شود

پیوست ها

• Right to Left.rar
    1 کیلوبایت · بازدیدها: 48

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
پلاگين Tmemo و دستور RightToLeftReading براي اين منظور استفاده ميشه.

naser61m

New Member
راست چین

دوست عزيز
پلاگين Tmemo و دستور RightToLeftReading براي اين منظور استفاده ميشه.
با سلام خدمت دوستان و با تشکر از راهنمایی های مفید شما
من دارم می خواهم با استفاده از پلاگین SQLite یک رکورد را بخوانک (این کار ار هم انجام داده ام)
چگونه می تونم که رکورد خوانده شده را که به یک متغیر نسبت داده ام (مثلا $R) را در یک Text یا Editbox بصورت راست چین مرتب کنم(در ضمن نمایش داده می شود ولی برای راست چین کردن مشکل دارم با استفاده پلاگین Tmemo و یا هر پلاگین دیگر
البته مشکل پلاگین Editbox (Abtinco) اینه که یک کادر تبلیعاتی ظاهر می شود که این مناسب پروژه من نیست
:sad::rose:

naser61m

New Member
پلاگین TMemo

با سلام
فرض کنید چند Editbox داریم که در هر کدام یک متن قرار دارد
حال اگر بخواهیم با استفاده از پلاگین Tmemo یکی از آنها را راست چین کنیم چگونه باید عمل کرد
در ضمن ما نمی خواهیم متن را بنویسیم بلکه متن از قبل در آنها Load شده است
set$='Right'
PlugInSet("PlugIn","set$")
PluginRun("PlugIn","Alignment")

لطفا راهنمایی کنید ممنون

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با سلام خدمت دوستان و با تشکر از راهنمایی های مفید شما
من دارم می خواهم با استفاده از پلاگین SQLite یک رکورد را بخوانک (این کار ار هم انجام داده ام)
چگونه می تونم که رکورد خوانده شده را که به یک متغیر نسبت داده ام (مثلا $R) را در یک Text یا Editbox بصورت راست چین مرتب کنم(در ضمن نمایش داده می شود ولی برای راست چین کردن مشکل دارم با استفاده پلاگین Tmemo و یا هر پلاگین دیگر
البته مشکل پلاگین Editbox (Abtinco) اینه که یک کادر تبلیعاتی ظاهر می شود که این مناسب پروژه من نیست
:sad::rose:

دوست عزيز
اگه قصد داريد مطالب بدست اومده رو تو يك Text نمايش بديد توصيه ميكنم تو تنظيمات شي Text گزينه Fixed Width و سپس گزينه Right رو انتخاب كنيد.

اگه قصد داريد از پلاگين‌هايي مثل Tmemo يا EditBox استفاده كنيد كه كدهاي مربوط به راست چين كردن متن رو بارها و بارها تو انجمن براي اين پلاگينها توضيح داديم لطفا جستجو كنيد.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با سلام
فرض کنید چند editbox داریم که در هر کدام یک متن قرار دارد
حال اگر بخواهیم با استفاده از پلاگین tmemo یکی از آنها را راست چین کنیم چگونه باید عمل کرد
در ضمن ما نمی خواهیم متن را بنویسیم بلکه متن از قبل در آنها load شده است
set$='right'
pluginset("plugin","set$")
pluginrun("plugin","alignment")

لطفا راهنمایی کنید ممنون

دوست عزيز
شما خودتون پاسخ سوالتون رو نوشتيد كه؟ من متوجه منبع مشكل شما نميشم :-?

جدیدترین ارسال ها

بالا