نور دور لامپ

JANAH

New Member
سلام
جان هر کی دوست دارین به دادم برسید

کی می دونه نور دور لامپ که تو بعضی از کارا می زارن (دیزاین ساختمان) چه جوری درست میشه ؟؟؟؟؟

memol_515

Active Member
نور دور لامپ یهنی چه؟ منظورت همین نور زردِ محو ِ ؟
اگه اون باشه، فکر کنم با gradient tool کارت راه می افته! باید یه لایه اندازۀ دور چراغت اینا درست کنی،بعد رنگ زرد و سفید رو به عنوان رنگ ابتدا و انتها انتخاب کنی و بعد بندازی پشت عکس چراغت
همین!
احتمالآ راههای بهتری هم هست!که بچه ها بگن ممنون میشم!

موفق باشی
memol

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با ابزار پن تولز دور تا دور لامپ روانتخاب كن. حالا ctrl + T‌ رو بگير و اون لايه اي كه ايجاد كردي با ابزار پن تولز رو يكمي بزرگش كن تا از محيط خود لامپ يكمي بزرگتر بشه. حالا با رنگ سفيد داخلش رو پر كن و روي اون لايه يه ماسك ايجاد كن. حالا با ابزار گراديانت لبه هاي كار رو يكمي محو كن. حالا روي لايه فيلتر Gussian Blur‌ رو اجرا كن. همين!

Sleekman

Member
ساده ترین و سریعترین را استفاده از افکت Outer Golw هست اگه با دستگیره هاش کار کنی میتونی نو رو در دور لامپ بدلخواه خودت تغییر بدی ..

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزيز تو اين عكسي كه شما گذاشتي كه اصلا با فتوشاپ كار نشده! اين عكس با برنامه هاي 3D‌ساخته شده و نوردهي رو هم با همون برنامه انجام ميدن. ولي تو فتوشاپ هم با همون روشي كه گفتم ميشه تقريبا هميچين نتيجه رو گرفت.

در ضمن من عنوان تاپيكتون رو ويرايش كردم. لطفا از اين به بعد عنوان تاپيك رو متناسب با موضوع تاپيك انتخاب كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا