نور خورشيد

Mirpadyab

Banned
سلام و خسته نباشيد من در ساخت نور خورشيد با
Sunlight و daylight خيلي مشكل دارم هرچي ور ميرم بد تر ميشه ممنون مي شم راهنماييم كنيد ... اين يكي از كارام ولي هرچي سعي كردم مثل نور خورشيد بشه نشد ...:neutral:

پیوست ها

• home 3.jpg
    home 3.jpg
    65.7 کیلوبایت · بازدیدها: 26

pythoN

Active Member
درسته نورش هم بیشتر شد .
آموزش های که محمد گذاشته رو ببین .
در ضمن کار با Vray اینقدر هم سخت نیست . یه سحنه ی خیلی ساده بساز و روش تمرین کن . هر گزینه ای رو که میزنی یا تغییر میدی یه رندر بگیر و به وسیله ی فریم خود مکس مقایسشون کن . تا مشکلاتت هم حل بشه .
چون سوالت کلی بود اینجوری گفتما .

Mirpadyab

Banned
اقا دستت درد نكنه عالي بود ...
مي توني بازم بزاري تا بيشتر راه بيفتيم؟

Mirpadyab

Banned
python دست شما هم درد نكنه ...
ازت يه خواهش دارم شما كه اينقده v-ray بلدي يه اموزش فارسي بزار تا ما مبتدي ها راه بيفتيم ...

دوست عزیز من! بزار اول کاری یه چیزیو یادت بدم (پدر بزرگ!!)
وقتی یه آموزش پیدا کردی دیگه دنبال آموزش نگرد تا وقتی که اون آموزش رو کار کنی و یاد بگیری!
همین 5 تای بالا رو اگر خوب کار کنی بهتر از اینه که 50 تا آموزش رو یه کم کار کنی!
از همون اولیه شروع کن مثل تراکتور، هر آموزش رو درو کن (یعنی بررسی کن و یاد بگیر!) تا به پایین! اونوقت دیگه اصلا نیازی به معرفی لینک بیشتر پیدا نمی کنی!
البته معرفی کردن لینک بیشتر، اصلا کاری نداره ها! کافیه بگی تا 40 تا رو من و دوستان برات ردیف کنیم!
اما مطمئن باش که این کار، کار درستی نیست! به تجربه ی منه پا-لب-گور (!) گوش کن و با همون 5 تا کنار بیا!
این آخرین وصیت منه!!
موفق باشی!

pythoN

Active Member
python دست شما هم درد نكنه ...
ازت يه خواهش دارم شما كه اينقده v-ray بلدي يه اموزش فارسي بزار تا ما مبتدي ها راه بيفتيم ...

نه بابا کی گفته من بلدم . اینجا کسای هستند که من 1 هزارومشون هم نیستم . در مورد اموزش فارسی هم چشم اما باور کنید وقت لازم داره . ولی به نظر من از همه چیز بهتر همینه که اینای رو که محمد لینک داده ببینی .
این تاپیک هم که مهدی خان زحمتش رو کشیده یه نگاهی بنداز .

Sherlock_Holmes

Active Member
ميگم كسي لينكي از Tutorial هاي كمي پيشرفته تر نداره؟
من هرچي گشتم همه ي آموزشها از همين ژانره. ميدونم كه اينا پايه ست و اصول رو كه بدوني ميتوني در هر صحنه اي اونها رو با اندكي تغيير بكار ببري.. همه ي اينا رو ميدونم اما باور كنيد گاهي مثلا كار يه صحنه فراتر از يه اتاق با يه پنجره ميشه و يه كم سخت ميشه... درسته تجربه ميخواد اما tutorialحرفه اي تر هم ميخواد:D

اگه كسي از Vray يا نورپردازي داخلي ورژني متوسط يا يه كم پيشرفته تر يافت يه خبري بده....
راستي NanoWorld_co بابت اين لينكها ممنون....

Sherlock_Holmes

Active Member
بازم ممنون
دو تاش خيلي خوب بود و بدردم خورد. بقيه ش رو خونده بودم... اونايي كه ماله سايته Aversis هست رو در دست ترجمه دارم ...
بهر حال كلي ممنون از لطفت....

آخرین ویرایش:
من سعی کردم لینکای پربازدید رو بزارم!
اگه خواستید یه سری به cgtutorials.com بزنید!

جدیدترین ارسال ها

بالا