نوار کناری

mnakhaeipoor

New Member
سلام عرض شد خدمت دوستان عزیز
خاطر با سعادت شما عرض شود که من برنامه نویسی اندروید کار میکنم و دارم یه چیزی تو مایه های های زیر طراحی میکنم :

attachment.php

اگه دقت کنید در سمت راست گوشه ی پایین تصویر یک نوار آبی رنگ هست که با کشیدن صفحه جدیدی باز میشه ... بگذریم:green:
خواسته ی من این هست که به این نوار ها چی میگن ؟ (یعنی اسم رسمیشون چی هست) چون من که هرچی تو اینترنت عبارت strip png رو سرچ کردم به چیزی که میخواستم نرسیدم:cry:
حالا میخواستم ببینم دوستان عزیز از این چیزی که گفتم سراغ ندارن بهم معرفی کنن؟؟
یا حداقل بگن اسمش چیه تا خودم تو اینترنت پیداش کنم...

پیوست ها

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    36.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15

the_king

مدیرکل انجمن
سلام عرض شد خدمت دوستان عزیز
خاطر با سعادت شما عرض شود که من برنامه نویسی اندروید کار میکنم و دارم یه چیزی تو مایه های های زیر طراحی میکنم :

attachment.php

اگه دقت کنید در سمت راست گوشه ی پایین تصویر یک نوار آبی رنگ هست که با کشیدن صفحه جدیدی باز میشه ... بگذریم:green:
خواسته ی من این هست که به این نوار ها چی میگن ؟ (یعنی اسم رسمیشون چی هست) چون من که هرچی تو اینترنت عبارت strip png رو سرچ کردم به چیزی که میخواستم نرسیدم:cry:
حالا میخواستم ببینم دوستان عزیز از این چیزی که گفتم سراغ ندارن بهم معرفی کنن؟؟
یا حداقل بگن اسمش چیه تا خودم تو اینترنت پیداش کنم...

از اونجایی که کاربرد اش کم بوده نمونه اش هم کم پیدا میشه، اما شما شاید لازم نباشه که دنبال دقیقا همین زبانه ها بگردید. منو ها و دگمه های صفحات وب مخصوصا Web 2 رو ببینید.
نمونه های مشابه این زبانه رو دارند. تنها فرق شون اینه که همه منو رو یکجا نشون دادن و یک سمت کادر مخفی اش نکردند. پیشنهاد می کنم از اونها استفاده کنید و ایده بگیرید :

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا