نوار ابزار؟

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
بچه ها سلام . کسی تا حالا با ورژن 5 مکس کار کرده . توی اون ورژن یه نوار ابزار خیلی جالب بود که که مثل نوار ابزار مایا تقریبا تمام ابزارهاشو بصورت تکمه های عکس دار قرار داده حتی مودیفایرها رو . خیلی با حال بود و واقعا سرعت کار آدمو بالا می بره . می خواستم ببینم کسی ترفندی پلاگی چیزی نداره که بشه دوباره ازش استفاده کنم .

pythoN

Active Member
اره اضافه شده بود اما همون موقش هم من ازش استفاده نمی کردم چرا که خوب از اول یه جوره دیگه هر دستور رو بلد بودم . خیلی ها به این دلیل ازش استفاده نمی کردن . و در نتیجه دیگه نیست .

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
نمی دونم شما رو اما من که خیلی باهاش حال می کردم . مثلا تارهای فضایی رو به صورت شکل کشیده بود .

hamed-ddd

Well-Known Member
بچه ها سلام . کسی تا حالا با ورژن 5 مکس کار کرده . توی اون ورژن یه نوار ابزار خیلی جالب بود که که مثل نوار ابزار مایا تقریبا تمام ابزارهاشو بصورت تکمه های عکس دار قرار داده حتی مودیفایرها رو . خیلی با حال بود و واقعا سرعت کار آدمو بالا می بره . می خواستم ببینم کسی ترفندی پلاگی چیزی نداره که بشه دوباره ازش استفاده کنم .
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=499294&postcount=1
این بنده خدا چند وقت پیش مطرح کرد ولی ظاهرا کسی توجه نکرد ....احتملا همون چیزیه که شما میخوای:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا