نهایت حجم فایل برای پرینت

icefall

Member
سلام به همگی دوستان
من یه پوستر طراحی کردم با سایز 120*90 و رزولوشن 100
حالا حجم فایلم چیزی حدود 500 مگابایت شده
آیا این ایرادی نداره؟
فایل رو برای چاپخونه بفرستم مشکلی پیش نمیاد؟
اصولا رزولوشن رو چند میذاشتم بهتر بودش؟
مرسی پیشاپیش

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
البته سایز بالای 100 سانت دیگه تقریبا out door هست و پوستر نمیشه گفت
شما این کار رو واسه کجا لازم دارید ؟ توی محیط کار یا منزل ؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
من نکات کلی رو میگم خدمتتون:

اگر از بیس طراحی کردید چون از نزدیک دیده میشه کار، برای بهترین نتیجه در پرینت "حالا روی شاسی یا ..." بهتر هست از پایه طرح رو روی
dip300 میبستید . مد هم باید cmyk کار بشه :
پس از اتمام کار
شما با فرمت tif ذخیره کنید و تیک layers رو بردارید تا لایه ها مرج بشه و پس از اوکی کردن چند گزینه ب شما میده
از بین اونها گزینه LZW رو انتخاب و ذخیره کنید که این بخش بهترین تراکم رنگ و پیکسل رو ب شما میده حجم هم با حفظ کیفیت کم میکنه براتون

سوالی بود در خدمتم

من نکات کلی رو میگم خدمتتون:

اگر از بیس طراحی کردید چون از نزدیک دیده میشه کار، برای بهترین نتیجه در پرینت "حالا روی شاسی یا ..." بهتر هست از پایه طرح رو روی
dip300 میبستید . مد هم باید cmyk کار بشه :
پس از اتمام کار
شما با فرمت tif ذخیره کنید و تیک layers رو بردارید تا لایه ها مرج بشه و پس از اوکی کردن چند گزینه ب شما میده
از بین اونها گزینه LZW رو انتخاب و ذخیره کنید که این بخش بهترین تراکم رنگ و پیکسل رو ب شما میده حجم هم با حفظ کیفیت کم میکنه براتون

سوالی بود در خدمتم
آقا بی زحمت در مورد این گزینه های مختلف tif مثل همین LZW یا NONE,ZIP,JPEG توضیح میدی؟

SajadCG

کاربر فعال
آقا بی زحمت در مورد این گزینه های مختلف tif مثل همین LZW یا NONE,ZIP,JPEG توضیح میدی؟

اینها در واقع متد های فشرده سازی فرمت های tif هستند
که با انتخاب هرکدومشون یک یک سطحی فایل شما رو فشرده میکنه

به عنوان مثال اگه روی حالت JGP بزارید فایل tif شما در حد یک عکس jpg فشرده میکنه(البته این کار واسه چاپ اصلا مناسب نیست)
و اگه هم روی none باشه از هیچ متد فشرده سازی استفاده نمیکنه در نتیجه حجم فایل نهایی شما زیاد میشه

بقیه متد ها هم به همین روال هست.

موفق باشید.:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
این هم در تکمیل صبحت سجاد

Image Compression

این قسمت مربوط به نوع فشرده سازی عکس شما میشه.
همونطوری که میبینید 4 تا گزینه داره:

NONE :
هیچگونه فشرده سازی ای روی عکس با فرمت TIFF صورت نمیگیره.
در این صورت حجم عکس بالاست ولی هیچگونه افت کیفیت یا فشرده سازی ای روی عکس وجود نداره.

LZW :
مخفف اسمهای Lempel - Ziv - Welch هست. این 3 تا اسم مربوط به 3 نفری هستن که این الگوریتم رو
برای ذخیره سازی با فرمت TIFF نوشتن.
در این روش روی داده های عکس هیچگونه تغییر ایجاد نمیشه. در واقع این روش فقط باعث میشه حجم عکس
پایین بیاد ولی هیچگونه افت کیفیتی ایجاد نمیشه. به نظر شخصی من این روش بهترین روش برای ذخیره سازی
فایلهای TIFF هست. چون علاوه بر اینکه حجم فایل رو به شدت کاهش میده ولی در مقابل هیچ افت کیفیتی ایجاد نمیکنه.

ZIP :
این گزینه هم مثل گزینه ی قبلی حجم فایل TIFF رو کاهش میده. ولی به علت اینکه استفاده از این گزینه باعث
میشه که خیلی از برنامه های ویرایش تصویر نتونن فایل عکس شما رو شناسایی و اجرا کنن به اون صورت
توصیه نمیشه.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Pixel Order

این قسمت هم 2 تا گزینه داره که مربوط به چگونگی ذخیره سازی پیکسلهای عکس هست.
در ورژنهای قبلی فتوشاپ فقط گزینه ی Interleaved وجود داشت.
ولی در ورژن CS3 به بعد گزینه ی Per Channel هم اضافه شده.
گزینه ی Per Channel که من هم پیشنهاد میکنم ازش استفاده کنید باعث میشه که سرعت ذخیره سازی و
خونده شدن عکس تصویر ویرایشگرهای تصویر بالاتر بره و همچنین باعث بهتر شدن قدرت فشرده سازی عکس میشه.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Byte Order

این قسمت هم 2 تا گزینه داره. یعنی IBM PC و Macintosh.
در واقع این قسمت به شما اجازه میده که نوع سیستم عاملی که استفاده میکنید رو مشخص کنید.
اگر از ویندوز استفاده میکنید گزینه ی اول و اگر از مکینتاش استفاده میکنید گزینه ی دوم.
ولی چیزی که اینجا مهمه اینه که سیستم عاملهای جدید طوری طراحی شدن که میتونه فایلهایی که
با این روش ذخیره شدن رو در هر صورتی باز کنن.
یعنی اینکه اگر شما موقع ذخیره کردن فایل در این قسمت گزینه ی Macintosh رو انتخاب کرده باشید ،
میتونید براحتی اون فایل رو هم در سیستم عامل مکینتاش و هم در ویندوز باز کنید.
به عبارت ساده تر در این قسمت اصلا مهم نیست که کدوم گزینه رو انتخاب میکنید!

Layer Compression

این قسمت هم برای انتخاب نوع ذخیره سازی لایه های عکس یا همون Layer هست.

RLE :
مخفف عبارت Run Length Encoding هست. در این روش فایل شما سریعتر ذخیره میشه
ولی در عوض حجمش بالاتر از سایر گزینه هاست. ولی بطور معمول این گزینه پیشنهاد میشه.

ZIP :
این روش درست برعکس روش قبلی ئه. یعنی سرعت ذخیره سازی کمتر میشه ولی حجم کاهش
پیدا میکنه. نتیجه ای که این روش با روش RLE بدست میاد خیلی تفاوتی نداره ولی معمولا گزینه ی اول پیشنهاد میشه.

Discard :
در این روش کلا لایه های شما با هم تلفیق یا همون Merge شده و فایل عکس شما بصورت تک لایه
یا همون Flat تبدیل میشه. این روش زمانی مناسبه که شما بخواید فایل TIFF رو به کسی بدید و صلاح میدونید
که لایه های فایل باز نباشه. ولی خوب باید دقت کنید که در این روش شما دیگه قادر نیستید لایه ها رو ویرایش کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا