نمونه کار

majideptp

Member
سلام من نمونه کارم رو فرستادم تا نظرتون رو بدونم
بیینم اصلا امیدی بهم هست یا نه
مرسی

پیوست ها

• nemone kar baraye misagh.com (27).jpg
    nemone kar baraye misagh.com (27).jpg
    132.8 کیلوبایت · بازدیدها: 45

alireza-metal

Active Member
دوست عزیز طرحت خیلی جالبه و همینطور موضوعش جالبتر
ولی یه خورده در استفاده از فیلتر ها زیاده روی کردی و طرحت حالت اصلی خودش رو از دست داده
مثلا اون کبوتر خیلی واضح نیست و میتونست خیلی بهتر و برجسته تر باشه
193.gif

و نکته بعدی اینکه اون نوشته که در سمت راست طرحت قرار دادی زیاد با طرح همخوانی نداره و اگه نباشه و یا با فونتی بهتر کار کنی خیلی مناسب تره
238.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کاش موضوع کار رو هم میگفتی که بهتر بشه نظر داد. ولی در کل طرح قشنگی شده.

Mandana

Active Member
اخی.چه رنگای نازی داره
اما با سارا موافقم.اون کبوتر زیاد توی دید نیست.یکجوری واضح تر باشه خیلی بیتر میشه
Mauridia_02.gif

فونتت روهم ازین فونتای ویند دار استفاده کنی فکر کنم بهتر باشه.اگه اون خطها تمام صفحه رو نگیرن هم فکر کنم بجز اینا مشکل دیگه ای نداشته باشه
Mauridia_02.gif

امضات هم خیلی خوشگله.ایول
yes4.gif

موفق باشی گلم
give_rose.gif

Mandana

Active Member
شرمنده من یکم گیج میزنم
onion036.gif

اصلن حواسم نبود.اینجا انجمن سوالات و درخواستهاست
onion033.gif

با اجازه تاپیکت رو منتقل می کنم به بخش نظرخواهی و گالری دوست جان
onion056.gif

موفق باشی
bye.gif

°°°° منتقل شده توسط ماندانا °°°°

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
همونطوری که خودت تو پیغام خصوصی گفتی موضوع طرحت درباره آزادی و صلح هست. پس در اینصورت باید بگم که رنگی که کار کردی خیلی به طرحت نمیاد. البته به قول ماندانا رنگبندی کار خیلی الان قشنگ شده منتها با موضوع سنخیت نداره. ولی طرح کلی خیلی خوبه. نماد آزادی و صلح همونطوری که میدونی کبوتره. کبوتر هم که سفیده. پس بهتره رنگ رو متناسب با موضوع انتخاب کنی.

موفق باشی.

kambiz-g

Member
اگه ناراحت نميشي
1- استفاده زياد از فيلتر
2-اصلا بري چي هست
3-فونت هم بايد عوض كني

saeid.g

Member
امیدی بهت هست به شرطی که حرف گوش کن باشی . باشه؟؟؟!!!
فیلتر زیاد نشونه ی اینه که می خوای ثابت کنی بلدی با فوتوشاپ کار کنی و این هیچ اشکالی نداره.
اینجا بچه ها واقعا حرفه ای هستن و فیلتر براشون یه موضوع حل شدست.اما ظرافت همیشه قشنگه.
-------------
تشکر از بچه ها رو فراموش نکن.
مرسی.

h.khafan

Active Member
سلام:

قشنگ شده ولی همون طور که دوستان گفتن زیادی از فیلتر استفاده کردی.

majideptp

Member
من اومدم اینجا تا بیشتر و بهتر یاد بگیرم.

سلام به همه دوستان گلم

اول از همه بابت تمام نظرات ، پیشنهادات و انتقادهایی که از کارم کردین ممنون وسپاسگذارم.

دوم یه معذرت خواهی از همه دوستان دارم چون من اسم طرح رو چیزی معرفی کردم که نا خودآگاه روی

نظرات بچه ها تاثیر گذاشت اسم این طرح این بود ( صلح را آزاد کنید) در صورتی که من قبلا اسم طرح رو

(جنگ و صلح) معرفی کردم. و دلیل استفاده از زمینه سیاه و یا نشان دادن کبوتر با وضوح کم برای این بود

که بگم واقعاً از صلح خبری نیست و توی این سیاهی که دنیا به وجود آورده کبوتر صلحی دیده نمیشه.

(اگرچه ما معتقدیم به ظهور امام عصر(عج) که موضوع کاملا فرق میکنه)

سوم اینکه بعضی از دوستان نظرشون این بود که من از فیلتر زیاد استفاده کردم و بعضی هم گفتند که من

میخوام با استفاده زیاد از فیلتر بگم که من بلدم با فیلترها کار کنم ویا اینکه بگم من حرفه ای هستم، آخه یکی

از دوستان گفته بود اینجا همه حرفه ای هستند.

دوستان گلم در اینکه من از فیلتر زیاد استفاده کردم شکی نیست همه شما کاملا درست میگید ولی به هیچ عنوان

قصد بر این نبوده که بخوام چیزی رو به رخ کسی بکشم یا ادعای حرفه ای بودن داشته باشم و طبق نظر خودتون

شاید استفاده زیاد از فیلتر باعث خراب شدن کار بشه.و اگر فکر می کردم که حرفه ای هستم هیچ وقت کاری رو

که خیلی دوستش داشتم رو نمیگذاشتم اینجا تا ازش ایراد بگیرید یا بهتر بگم نقدش کنید.

من اومدم اینجا تا بیشتر و بهتر یاد بگیرم.

راستش من وقتی کار میکنم به این دقت نمی کنم که از فیلتر چند بار استفاده کردم به قدری کار میکنم تا جایی که

حس کنم از کارم راضی شدم.

چهارمیش که ازهمه مهمتر از همه شما ممنوم و همه شما رو دوست دارم.

فکر کنم با این تاپیک طولانی هیچ امتیاز منفی نگیرم بلکه بلافاصله از گروه مجید آنلاین بندازنم بیرون.

خدا پشت و پناهتون.

جدیدترین ارسال ها

بالا