نمونه کار

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
با سلام
1-کیفیت متریالاتون خیلی پایینه 2-tile های قسمت اصلی نماتون که قرمز رنگه خیلی بی مفهومه یعنی معلوم نیست جنسش چیه 3-درختهای نخلتون خیلی غیر عادیه فک نکنم همچین درختایی به این کلفتی داشته باشیم 4-کیفیت map آسمونتون پایینه اگه میخواستی از این نوع map استفاده کنی منتال ری daylight استفاده میکردی هرچند نمیدونم موتور رندرت چیه!؟ 5-چمنت bump نداره 5-کف حیاط tile هاش خیلی بزرگه 6- سایه اون آدمی که گذاشتی نیست؟! 7-جای دوربینت اصلا خوب نیست معمولا تو اینجور کارا بیشتر نمای خونرو مدنظر قرار میدن تا محیط اطرافشو 8-تو بعضی جاها مثل بغل پله سایز متریالاتو خیلی بالا بردی.
بازم میگم تو این جور کارا چون محیط اطراف ساختمونت زیاد پر نیست سعی کل اطرافش دیده نشه.اطلاعات بیشتری در مورد کارت بده.کارتو فوتوشاپ نبردی؟
امیدوارم کارت روز به روز بهتر بشه.موفق باشی

آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
سلام

آسمون بک گراند خیلی solid شده و بیشتر به یک استدیو سرپوشیده شباهت داره.
زاویه دوربین و قاب بندی خوب نیست.
درخت ها طوری قرار گرفتن که کاملا مشخصه عین هم هستند و حتی یک برگ هم کمتر و بیشتر ندارند! (اگه چرخیده بشن این مشکل حل میشه)
کلا محیط از realistic لازم برخودار نیست که برمیگرده به رندر و نورپردازی که دوستان اشاره کردن.

مخلص

با سلام
1-کیفیت متریالاتون خیلی پایینه 2-tile های قسمت اصلی نماتون که قرمز رنگه خیلی بی مفهومه یعنی معلوم نیست جنسش چیه 3-درختهای نخلتون خیلی غیر عادیه فک نکنم همچین درختایی به این کلفتی داشته باشیم 4-کیفیت map آسمونتون پایینه اگه میخواستی از این نوع map استفاده کنی منتال ری daylight استفاده میکردی هرچند نمیدونم موتور رندرت چیه!؟ 5-چمنت bump نداره 5-کف حیاط tile هاش خیلی بزرگه 6- سایه اون آدمی که گذاشتی نیست؟! 7-جای دوربینت اصلا خوب نیست معمولا تو اینجور کارا بیشتر نمای خونرو مدنظر قرار میدن تا محیط اطرافشو 8-تو بعضی جاها مثل بغل پله سایز متریالاتو خیلی بالا بردی.
بازم میگم تو این جور کارا چون محیط اطراف ساختمونت زیاد پر نیست سعی کل اطرافش دیده نشه.اطلاعات بیشتری در مورد کارت بده.کارتو فوتوشاپ نبردی؟
امیدوارم کارت روز به روز بهتر بشه.موفق باشی
ممنون از نظر هاتون دوسته عزیز من کارمو نبردم تو فوتوشاپ چون نیمیدونم باید چیکارش کنم.موتور رندرم منتال هستش بقیه مواردی رو که هم گفتید چشم حتماً رعایت می کنم. برای اینکه دورو بر خونه رو شلوغ کنم از چی استفاده کنم ؟ سایه آدم رو که RPC هستش گذاشتم نمی دونم چرا سایه نداده ؟ بازم ممنون از راهنمایی هاتون امیدوارم کمکم کنید:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خسته نباشید. اشکالات کار رو که دوستان گفتن.دیگه تکرار نمی کنم.اما اگر با منتال ری کار می کنید بدک نیست آموزش هاشو بگیرین.

alionline1366

Active Member
نور ÷ردازی و متریال ضعیف هست باید خیلی بیشتر روی این موارد کار کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا