سلام .خسته نباشی .
اول اینکه سعی کن در حیطه ی مدلسازی بیشتر پیش بری و چیزهای پیچیده تری مدلسازی کنی ، مثل face یا ماشین یا در کل کل یه چیز پیچیده تر ، چون این مدل به عنوان مثال اونقدر ساده است که چیزی نمی شه در موردش گفت. و این چیزها همونهایی هست که در پک های مدل های آماده وجود داره ، پس یه چیز منحصر به فرد مدلسازی کن .
تکسچرینگت هم بسیار ساده است ، به طور مثال میتونستی از bump برای چرم استفاده کنی ، یا با bodypaint یکم میله ها رو کثیف کنی .
در مورد نور پردازی می تونی از IBL یا نور پردازی بر اساس عکس استفاده کنی و از عکس های HDRI اون محیط استفاده کنی .
یا برای نور های ساده از سافت باکس های greyscalegorilla lightkit pro استفاده کنی .
از چند نور بکلایت ، فی لایت و ... استفاده کن ؟ و یا از یک ambient light با dentisty کم استفاده کن .
توی رندر برای تک فریم ، GI و روشن و sampling اون رو medium به بالا بزار ، و روی حالت IR still image باشه .
و همچنین Ambient occlusion رو هم روشن کن،
می توی از رندرر physical استفاده کنی و اگه کمی با Depth of field هم کار کنی نتایجت رئال تر می شه ، البته اینا در صورتیه که از vray استفاده نکنی .
در کل موفق باشی . و یه چیز دیگه این که کارات رو میزاری توی انجمن رو ادامه بده ، باعث پیشرفتت می شه .