سلام
به عنوان اولین نمونه کار خیلی قشنگ شده
ولی متریال سقف یکمی خامه. و اینکه احساس می کنم نور هایی که تو سقف کاذب به کار رفته تو فتوشاپ بوده؟ اگر نه باید کمی نورش رو بیشتر کنید
و محیط کار هم یکمی تاریکه. حتما حتما تو کارهاتون از فتوشاپ برای پست پروداکشن کار استفاده کنید و نتیجه کار زمین تا آسمون تغییر می کنه
و اینکه کارتون رو تو قسمت اتچ قرار بدید.

من با اجازه شما یکمی فوضولی کردم و کارتون رو پست پرو کردم و نتیجه کار خودتون رو ببینید که چقدر می تونه قشنگ تر باشه

برای آموزش پست پرو هم از قیلتر شکن استفاده کن و تو یوی بوق آموزش برای پست پرو زیاده
و همینطور سایت viscorbel آموزش های خوبی داره که هر کدوم رو دوست داشتی تو سایت های ایرانی میفروشن یا می تونی از سایت های ایرانی دانلود کنی
هم در مورد نورپردازی هم در مورد پست پروداکشن
حتما پست پروداکشن رو تمرین کن کار شاقی نیست ولی نتیجه کارت رو خیلی بهتر می کنه و تو دل برو تر. الان کار شما یکمی مرده میزد. ببین چقدر تو دل بروتر شده
( همین تو دل برو رفتنی رو تلویزیون فروشی ها استفاده می کنند و وقتی شما میری بخری تصاویر رو شارپ و با کنتراست بالا میبینی و دور از جون خر میشی و میخری ولی کنتراست بالا و شارپ بودن بعدا دلت رو میزنه ) پس یک چیز بیشتر تو دل برویی هستش. یعنی شما بخوای نمونه کار نشون بدی این کارا خوبه و چون هر کس عکس رو چند ثانیه میبینه کار با این کنتراست خوبه. ولی اگر فیلم باشه خسته میشه

چقدر حرف زدم