بی بی کد نمونه کار های من

*Sky*

Member
سلام دوستان..

این تقریبا اولین نمونه کار من هست.. بعدی ها رو هم می ذارم..

لطفا ایرادها و نظراتتونو در جهت بهتر شدن مدلسازی و نورپردازی بگید..
سپاس

attachment.php
http://8pic.ir/images/a87eqxl3dtplb96llf2l.jpg

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام
به عنوان اولین نمونه کار خیلی قشنگ شده
ولی متریال سقف یکمی خامه. و اینکه احساس می کنم نور هایی که تو سقف کاذب به کار رفته تو فتوشاپ بوده؟ اگر نه باید کمی نورش رو بیشتر کنید
و محیط کار هم یکمی تاریکه. حتما حتما تو کارهاتون از فتوشاپ برای پست پروداکشن کار استفاده کنید و نتیجه کار زمین تا آسمون تغییر می کنه
و اینکه کارتون رو تو قسمت اتچ قرار بدید.:snap:
من با اجازه شما یکمی فوضولی کردم و کارتون رو پست پرو کردم و نتیجه کار خودتون رو ببینید که چقدر می تونه قشنگ تر باشه:mad:
برای آموزش پست پرو هم از قیلتر شکن استفاده کن و تو یوی بوق آموزش برای پست پرو زیاده
و همینطور سایت viscorbel آموزش های خوبی داره که هر کدوم رو دوست داشتی تو سایت های ایرانی میفروشن یا می تونی از سایت های ایرانی دانلود کنی
هم در مورد نورپردازی هم در مورد پست پروداکشن
حتما پست پروداکشن رو تمرین کن کار شاقی نیست ولی نتیجه کارت رو خیلی بهتر می کنه و تو دل برو تر. الان کار شما یکمی مرده میزد. ببین چقدر تو دل بروتر شده
( همین تو دل برو رفتنی رو تلویزیون فروشی ها استفاده می کنند و وقتی شما میری بخری تصاویر رو شارپ و با کنتراست بالا میبینی و دور از جون خر میشی و میخری ولی کنتراست بالا و شارپ بودن بعدا دلت رو میزنه ) پس یک چیز بیشتر تو دل برویی هستش. یعنی شما بخوای نمونه کار نشون بدی این کارا خوبه و چون هر کس عکس رو چند ثانیه میبینه کار با این کنتراست خوبه. ولی اگر فیلم باشه خسته میشه
:lol: چقدر حرف زدم :shock:

پیوست ها

• a87eqxl3dtplb96llf2l + Post Pros.jpg
    a87eqxl3dtplb96llf2l + Post Pros.jpg
    759.3 کیلوبایت · بازدیدها: 28

*Sky*

Member
سلام
به عنوان اولین نمونه کار خیلی قشنگ شده
ولی متریال سقف یکمی خامه. و اینکه احساس می کنم نور هایی که تو سقف کاذب به کار رفته تو فتوشاپ بوده؟ اگر نه باید کمی نورش رو بیشتر کنید
و محیط کار هم یکمی تاریکه. حتما حتما تو کارهاتون از فتوشاپ برای پست پروداکشن کار استفاده کنید و نتیجه کار زمین تا آسمون تغییر می کنه
و اینکه کارتون رو تو قسمت اتچ قرار بدید.:snap:
من با اجازه شما یکمی فوضولی کردم و کارتون رو پست پرو کردم و نتیجه کار خودتون رو ببینید که چقدر می تونه قشنگ تر باشه:mad:
برای آموزش پست پرو هم از قیلتر شکن استفاده کن و تو یوی بوق آموزش برای پست پرو زیاده
و همینطور سایت viscorbel آموزش های خوبی داره که هر کدوم رو دوست داشتی تو سایت های ایرانی میفروشن یا می تونی از سایت های ایرانی دانلود کنی
هم در مورد نورپردازی هم در مورد پست پروداکشن
حتما پست پروداکشن رو تمرین کن کار شاقی نیست ولی نتیجه کارت رو خیلی بهتر می کنه و تو دل برو تر. الان کار شما یکمی مرده میزد. ببین چقدر تو دل بروتر شده
( همین تو دل برو رفتنی رو تلویزیون فروشی ها استفاده می کنند و وقتی شما میری بخری تصاویر رو شارپ و با کنتراست بالا میبینی و دور از جون خر میشی و میخری ولی کنتراست بالا و شارپ بودن بعدا دلت رو میزنه ) پس یک چیز بیشتر تو دل برویی هستش. یعنی شما بخوای نمونه کار نشون بدی این کارا خوبه و چون هر کس عکس رو چند ثانیه میبینه کار با این کنتراست خوبه. ولی اگر فیلم باشه خسته میشه
:lol: چقدر حرف زدم :shock:

سلام... سپاس فراوان بابت راهنمایی های خوبتون.. اول از همه می شه بگید چه کارهایی دقیقا" توی فتوشاپ انجام دادید؟ خیلی خوب شده... اگه می شه دقیق بگید که منم همون کارا رو انجام بدم..

سایت (یوی بوق) که گفتید چی هست؟ می شه به انگلیسی بنویسید؟

خیلی ممنون بابت توجه و راهنمایی های خوبتون..
:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
سایت یوی بوق همون یوی ت و و و ب هستش :) مجبورم اینجوری بگم که شیلتر نشه
در مورد کارها هم من پاک کردم ولی معمولا برای پست پرو کارتون میتونی اینجوری شروع کنید
من یک آموزش کوچولو با عکس به شما و دیگر دوستان نشون میدم البته دقیقا یادم نیست روی عکس شما چه کارهای کردم ولی تو همین مایه ها هستنش حالا ممکنه یکمی رنگ ها رو به سردی یا گرمی بره دست خودتون هستش .

راستی چون اینجا خیلی خلوت شده می تونی کارهات رو تو سایت مصطفی تری دی هم قرار بدی. البته نمیدونم چرا آیدی من اونجا پست که میدم منتظر تائید هستش =)) منم سر این جریان اونجا فعالیت نمی کنم. به مدیراش که مدیر اصلیش هم هم شهری خودم هستش گفتم چند بار که اصلا جواب هم نمیدن
به هر حال کارت رو پست پرو کردی اونجا هم بزار چون چند تا از بچه های معماری هستند اونجا کارشون خوبه
اینجا هم کارهات رو بزار. همه جا بزار

راستی یک نکته
من این کار شما رو و آموزش رو تو دستگاه محل کارم ساختم و اونجا تنظیمات مانیتور روی حالت کم رنگ این حالت ها هستش که چشم رو زیاد به مانیتور میندازم خسته نشه
الان روی مانیتور خونه کار شما و خودم رو روی حالت استاندارد میبینم کارتون خوبه. و کاری من یکمی زیادی پر رنگ شده. که میگم به خاطر تفاوت مانیتورها و حالت رنگی هستش
پس تو آموزش هم مقادیر رو شما باید با توجه به مانیتورتون درست کنید و البته حالت رنگی مانیتور رو روی استاندارد بزارید . البته مانیتور ها با هم فرق داره و ممکنه تو یک مانیتور پر رنگ تر کم رنگ تر بشه

گزینه ویبرانسه تو فتوشاپ vibrance کارش همین هستش که رنگ ها رو میشه کمی پر رنگ تر یا کم رنگ تر کرد.
لینک آموزش قرار گرفت
:snap: چرا میزنی

آموزش رو اینجا قرار دادم که شما و دیگر دوستان می تونید استفاده کنید
http://forum.majidonline.com/threads/224142-آموزش-پست-پروداکشن-با-MadMasTer_3D?p=1378874#post1378874

آخرین ویرایش:

aligolii

Member
اولش لینک کارتون رو قرار نداده بودید و وجود نداشت، من هم گفتم چیزی نیست.
--------------
الان کارتون رو قرار دادید، خوبه آفرین. من خوشم اومد.

جدیدترین ارسال ها

بالا