سلام پسر کاراتو دیدم ...
دستت درد نکنه
خیلی خوبه حالا که یکی پیدا شده راینو کار میکنه
میشه یه توضی درباره مدلسازی این برنامه بدی
مثلا میخوام با مکس مقایسه کنی
شنیدم از یکی که میگفت توی هیچ برنامه ای مث راینو دستورات برای مدلسازی رو خوب دریافت نمیکنه و میگفت خیلی راحته
الان مطمئن شدم
ببین مثلا توی مکس ما چند نوع روش مدل سازی داریم مثل edit poly edit espline. و انول دیگه
توی این برنامه هم همینجوری یا کلا همه روش ها توی یه حالت نهفته شدن
یه توضی بده حض کنیم
موفق باشی
سلام ممنون reactor_master جان
خوب ببینید من خودم هم قبلا کارامو با مکس و مایا میکردم تا به خاطر مسابقات جواهر سازی و یه سری داستان های مربوط به اون به سمت راینو کشیده شدم . اون موقع هنوز راینو 4 نبود و میشه گفت راینو 2 و 3 تازه اومده بود . تقریبا 7 سال پیشو میگم ...من اولش به هیچ وجه نمیتونستم باهاش کار کنم و واقعا اعصاب خورد کن بود برام .
اما خوب متاسفانه یا خوشبختانه اخلاقم از نوع 3 پیچه . lol
و با کمک یک کارشناس جواهر سازی از کشور پرتغال شروع به کار کردم . آموزش های تصویری واقعا خوبی هم تو سایت youtube دیدم و شروع کردم .
در نهایت کار به جایی کشید که دیگه مکس رو اصلا رو سیستمم نصب نمیکنم ...در صورتی که یه موقع اولین کار بعد از نصب کارت گرافیکم تو ویندوز نصب مکس بود ...lol ....
تو راینو دقیقا انگار داری با خمیر بازی کار میکنی این احساس رو بعد از مدتی پیدا میکنی.
راینو واقعا ابر قدرتی تو NURBS مدلینگه . من هر چی هم بگم تا موقعی که خودت با این کرگدن کار نکنی متوجه رام بودنش نمیشی ....
واقعا اسم مناسبی داره ...واقعا کرگدنه ...چون واقعا مثل یه کرگدن قدرتمنده و میزاره از این قدرتش به راحتی به نفع خودت استفاده کنی ...
lol
باور کن اصلا با مکس نمیتونم مقایسه کنم چون کلا تفاوتش زمین تا آسمونه ....
از لحاظ دستورات هم باید بگم انقدر راحت دستورات رو با آپشن هاش برات یوزر فرند ارائه میکنه که دلت میخواد لپشو بکشی LOOOL
من فکر میکنم اگه این آموزش هارو ببینی کمی با محیطش آشنا میشی :