نمونه کار (ماشین)

fariman

New Member
سلام به همگی
فکر کنم من جز مبتدی ترین اعضای گروه باشم. هدفم شرکت توی مسابقه نیست فقط می خوام با گذاشتن بعضی کارام و با کمک از نظرات سازنده اعضا پیشرفت کنم. این کار با max 2009 کار شده و رندرش هم که میدونم خیلی افتضاحه فقط از final gather استفاده شده. یه بنز مدل sl500 هم مدل زدم که فقط نمای خارجی داره. منتظر نظرای سازندتون هستم:rose:

پیوست ها

• 206.JPG
    206.JPG
    19.6 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • 206 wireframe.JPG
    206 wireframe.JPG
    199.3 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • 206 wireframe_back.JPG
    206 wireframe_back.JPG
    207 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • Benz-mr.JPG
    Benz-mr.JPG
    21.8 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • Benz-mr-2.JPG
    Benz-mr-2.JPG
    19.4 کیلوبایت · بازدیدها: 16

kamifa1986

Well-Known Member
مدل سازي خيلي خوبه. ولي بايد روي نورپردازي و متريال خيلي كار بشه دوست عزيز. موفق باشي

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
همین که پشت کار داشتی خیلی هم خوبه

من خودم هنوز نشده یک مدل ماشین کامل کنم شاید 10-15 کار نصفه رها کردم تا بعد سر فرصت روشون کار کنم

AriA jOhAri

Active Member
مدلینگ خوبه ایرادی من نمیبینم !

رو متریالش بیشتر کار کن

واسه اوایلش خیلی خوبه !

موفق باشی :rose:

Ehsancg

Member
سلام دوست من.
امیدوارم ناراحت نشی ولی راستش یه خورده مشکوک میزنی کسیکه همچین مدلینگی داره مگه میشه تو متریال و رندر مشکل داشته باشه؟
این ماشینتون مثل آبجکت آماده میمونه که امیدوارم اشتباه کرده باشم!!!
منم صبر میکنم ببینم بقیه دوستان چی میگن.

fariman

New Member
سلام دوست من.
امیدوارم ناراحت نشی ولی راستش یه خورده مشکوک میزنی کسیکه همچین مدلینگی داره مگه میشه تو متریال و رندر مشکل داشته باشه؟
این ماشینتون مثل آبجکت آماده میمونه که امیدوارم اشتباه کرده باشم!!!
منم صبر میکنم ببینم بقیه دوستان چی میگن.

سلام احسان عزیز
نه اتفاقا خیلی خوشحال شدم از نظرتون، چون با این حرفی که ازتون شنیدم خیلی امیدوار شدم، با اینهمه مدلام خیلی اشکال داره، من بهتون اطمینان میدم که کار کلا مال خودمه، چون تقریبا از تمام مراحل ذخیره دارم، ولی چرا نور و متریالم ضعیفه؟ جوابش سادست چون من الان 10 ماهه که تری دی کار میکنم و فقط هم مدل سازی انجام میدم (به خاطر علاقه زیاد به مدلینگ)، یه جورایی از همون اوایل از نور می ترسیدم، چند بار امتحان کردم اما نتیجه نگرفتم، الان حدود 20 روزه که نورپردازی هم می کنم اگه پست رندر جدید 206 رو نگاه کنی میبینیش اما زیاد خوب نشده. هر کسی وقتی شروع به کاری می کنه برای خودش برنامه ریزی می کنه و یه اصول اولیه رو در نظر می گیره، اصل من هم اینه اول مدلینگ بعد نور و متریال ، در آخر هم انیمیشن. باز هم از نظرتون ممنون. کارای شما خیلی عالیه، بهتون تبریک میگم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا