hamed_256giga
کاربر فعال
سلام،
چند سال پیش من برای وب سایت روزنه (www.rovzane.com)بنر فلش می ساختم.که در زیر براتون لیست یک سری از کارا رو گذاشتم. دانلود کنین و ببینین و حتما حتما نظر بدین. ممنونم!
آموزشگاه عصر دانش :
Amozesh gah asre danesh(Header).rar
آرایشگاه لیلی :
Arayesh gahe Leily(Banner).rar
Arayesh gahe Leily(Header).rar
دوزندگی کیان :
Dozandegie kian(Banner).rar
انتخابات : ( این کار به نظر خودم ضایع است ولی چه کنیم که خودشون گفتن حتما این طوری باشه! )
Entekhabat(86.12).rar
و آخرین کاری که انجام دادم ( البته یکم فونتاش بهم ریخته + پوشه ها شلوغ پلوغن که با عرض پوزش وقت درست کردنشون رو نداشتم.
مهد سپهر ( این خودش یک سایت (page) که برای شورع باید یه ctrl + enter کوچولو بزنین):
kindergarten flash website template 88-08-06.rar
جالبه که هنوز من پوله بعضی از این کارا رو نگرفتم یعنی ندادن!
در ضمن چند تا کار دیگه هم انجام دادم که دیگه مربوط به وب سایت روزنه نمیشه!
کافی نت دات نت :
CafeNet .net(87.04.18).rar
مشاور املاک صداقت :
Moshaver amlak.rar
پروژه ی دانشجویی درس گرافیک :
( به نظر من این کارم اشتباه بود چون انجام پروژه ی دیگران و قبول شدن و مدرک گرفتنشون با نمره ی غیر واقعی به ضرر همه (به خصوص کسی که این فرد رو به خاطر نمره و مدرکش قبول استخدام می کنه) است!
حالا دیگه من اگه بدونم که واسه نمرست از این کارا برای کسی انجام نمی دم - درباره ی این هم نظر بدین )
(اسم این فرد رو از پروژه پاک کردم.)
Customers.rar
در ضمن تا یادم نرفته اینو بگم که هنوزم هر جور کار فلش (به اضافه c , ++c)باشه ( گرافیکی یا برنامه نویسی و ... ) رو انجام می دم.
شماره تلفن : 09353703108
پست الکترونیک :
[email protected]
نیشابور -
حامد قدیریان
چند سال پیش من برای وب سایت روزنه (www.rovzane.com)بنر فلش می ساختم.که در زیر براتون لیست یک سری از کارا رو گذاشتم. دانلود کنین و ببینین و حتما حتما نظر بدین. ممنونم!
آموزشگاه عصر دانش :
Amozesh gah asre danesh(Header).rar
آرایشگاه لیلی :
Arayesh gahe Leily(Banner).rar
Arayesh gahe Leily(Header).rar
دوزندگی کیان :
Dozandegie kian(Banner).rar
انتخابات : ( این کار به نظر خودم ضایع است ولی چه کنیم که خودشون گفتن حتما این طوری باشه! )
Entekhabat(86.12).rar
و آخرین کاری که انجام دادم ( البته یکم فونتاش بهم ریخته + پوشه ها شلوغ پلوغن که با عرض پوزش وقت درست کردنشون رو نداشتم.
مهد سپهر ( این خودش یک سایت (page) که برای شورع باید یه ctrl + enter کوچولو بزنین):
kindergarten flash website template 88-08-06.rar
جالبه که هنوز من پوله بعضی از این کارا رو نگرفتم یعنی ندادن!
در ضمن چند تا کار دیگه هم انجام دادم که دیگه مربوط به وب سایت روزنه نمیشه!
کافی نت دات نت :
CafeNet .net(87.04.18).rar
مشاور املاک صداقت :
Moshaver amlak.rar
پروژه ی دانشجویی درس گرافیک :
( به نظر من این کارم اشتباه بود چون انجام پروژه ی دیگران و قبول شدن و مدرک گرفتنشون با نمره ی غیر واقعی به ضرر همه (به خصوص کسی که این فرد رو به خاطر نمره و مدرکش قبول استخدام می کنه) است!
حالا دیگه من اگه بدونم که واسه نمرست از این کارا برای کسی انجام نمی دم - درباره ی این هم نظر بدین )
(اسم این فرد رو از پروژه پاک کردم.)
Customers.rar
در ضمن تا یادم نرفته اینو بگم که هنوزم هر جور کار فلش (به اضافه c , ++c)باشه ( گرافیکی یا برنامه نویسی و ... ) رو انجام می دم.
شماره تلفن : 09353703108
پست الکترونیک :
[email protected]
نیشابور -
حامد قدیریان