لطفا اگر امکانش هست من رو کمک کنید. اگه اسکن کارتش باشه خودم درست میکنم ولی نمونه ای ازشون ندارم
K khoshdel New Member Sep 12, 2007 #1 لطفا اگر امکانش هست من رو کمک کنید. اگه اسکن کارتش باشه خودم درست میکنم ولی نمونه ای ازشون ندارم
K khoshdel New Member Sep 13, 2007 #4 www.tdec.ir گفت: خجالت داره ... کلیک کنید تا باز شود... ببینم شما حالت خوبه از چی باید خجالت بکشم. خیر نمیرسونی شر هم نرسون
www.tdec.ir گفت: خجالت داره ... کلیک کنید تا باز شود... ببینم شما حالت خوبه از چی باید خجالت بکشم. خیر نمیرسونی شر هم نرسون
tandisdesign Well-Known Member Sep 14, 2007 #5 khoshdel گفت: ببینم شما حالت خوبه از چی باید خجالت بکشم. خیر نمیرسونی شر هم نرسون کلیک کنید تا باز شود... شما بفرمایید برای چه کاری لازم دارید من اسکن کارت خودم رو براتون میذارم ...
khoshdel گفت: ببینم شما حالت خوبه از چی باید خجالت بکشم. خیر نمیرسونی شر هم نرسون کلیک کنید تا باز شود... شما بفرمایید برای چه کاری لازم دارید من اسکن کارت خودم رو براتون میذارم ...
yasinipersian New Member Sep 14, 2007 #6 بی خودی خودت رو خسته نکن کارت امیر کبیر و شریف عین کارت های عابر بانک هست خودم از نزدیک دیدم اگه تونستی بزنی خودم ازت online می خرم
بی خودی خودت رو خسته نکن کارت امیر کبیر و شریف عین کارت های عابر بانک هست خودم از نزدیک دیدم اگه تونستی بزنی خودم ازت online می خرم