moghanaraz
Member
دوستان عزیز بنده چون معلم می باشم پروژه ای در مالتی مدیا ساختم و برای تکمیل پروژه ام نیاز به نمونه های تست سازی از قبیل درگ اند دراپ، جور کردنی، چهار جوابی، انتخاب کنید و نمونه هایی از این قبیل دارم. چند تا نمونه سرچ کردم اما نمیدونم چجوری اونا رو تعمیم دهم و تو پروژه ی خودم از اونا استفاده کنم.منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
در مثال اولی که مربوط به درگ اند دراپ هستش بعد از یک بار اجرا در اجرای دوباره درست کار نمیکنه.برای حل این مشکل چه پیشنهادی دارین.
در مثال دومی و سومی چجوری نتیجه رو بر حسب درصد بیان کنیم.
در مثال چهارمی هم تعداد سوالات رو بالا ببرمو کد نتیجه آن را اصلاح کنم. همچنین در این مثال چجور میتوان یک گزینه رو انتخاب کرد که اونم انتخاب بشه الان اگه ببینین یک گزینه رو انتخاب میکنیم ولی در ظاهر انتخاب نمیشه یعنی رنگش تغییر بکنه.
در مثال اولی که مربوط به درگ اند دراپ هستش بعد از یک بار اجرا در اجرای دوباره درست کار نمیکنه.برای حل این مشکل چه پیشنهادی دارین.
در مثال دومی و سومی چجوری نتیجه رو بر حسب درصد بیان کنیم.
در مثال چهارمی هم تعداد سوالات رو بالا ببرمو کد نتیجه آن را اصلاح کنم. همچنین در این مثال چجور میتوان یک گزینه رو انتخاب کرد که اونم انتخاب بشه الان اگه ببینین یک گزینه رو انتخاب میکنیم ولی در ظاهر انتخاب نمیشه یعنی رنگش تغییر بکنه.
پیوست ها
آخرین ویرایش: