نمونه كارهاي من و بچه ها

nima_dir

Active Member
سلام دوستان
خوبين دايركتور كارهاي عزيز
دوستان از اين به بعد نمونه كارها رو تو اين جا بذاريم تا پخش نباشه و همه استفاده كنم
براي شروع هم يه نمونه اسكرول كه كار خودمه و براي همه عكسها با هر ابعادي كار ميكنه ميذارم.
يه برنامه exe هم ميذارم يه برنامست كه نوشتم ميخوام بدونم كي ميدونه من اين برنامه رو چجوري نوشتم اين برنامه بدون اكسترا و با قابليتهاي خود دايركتوره . ببينم كي اينقدر با دايركتور كار كرده كه خيلي سريع جواب بده.
برنده جايزه يك ماه دسترسي رايگان به يخچال خونشون رو دريافت ميكنه!!!
بريم ببينيم چي ميشه
اسكرول:
http://www.sendmefile.com/00481345

اينم برنامه 2)
file link: http://www.sendmefile.com/00481347
دوستان هم اگه برنامه اي دارن حتما بارن اينجا تا همه استفاده كنن
با سپاس از همه دوستان

نيما خاك پاي همه دايركتور كارا

nima_dir

Active Member
سلام دوستان
خوبين بابا حداقل يه نظري بدين روي اون برنامه اسكرول حداقل يه هفته وقت گذاشتم
درباره برنامه دوم هم هر ايده اي داريد بگيد
با اين انجمن دايركتور به از اين باشين كه با خلق جهانين

mojtaba1339

Active Member
سلام آقا نیما.
راجع به ایده نمونه کارات بذار نظر شخصی خودمو بهت بگم (البته با اجازه) ، فکر نکنم زیاد بشه روش حساب کرد چون اکثر نمونه کارای بچه ها روی سی دی منتشر شده و حجماش بالاست اگر هم کم باشه در اصل تستی یا تمرینی هست مثل اینی که خودت گذاشتی معمولا یه نمونه حرفه ای حجمش زیادتر از اینه که بشه اینجا جاش داد . شخصا با این سرعت بسیار قلیلی که در اتصال به اینترنت دارم فکر نکنم هیچ کدوم از نمونه کارام رو بتونم بذارم وگرنه ما که بخیل نیستیم هرچی داریم متعلق به بروبچ!!!!!!!
در مورد کار دومت هم باید بگم خیلی جالبه ، راستش زیاد فکر نکردم که چطوری ساختیش البته مکانیزمش رو تقریبا میدونم ، خودم یکی دو نمونه مشابه دارم که بارش برف و این طور چیزاست. ولی انصافا خیلی باحاله.
مرسی عزیز

nima_dir

Active Member
سلام دوستان
در پاسخ به مجتباي عزيز بگم كه من منظورم همين سورسهاي كم حجم مثلا كار با يه اكستر براي اموزش يا مثلا اموزش يه قسمت از دايركتور مثل همون مثال دوم
در مورد كاربر تازه وارد مكتب بگم كه اولا مثال اول از يه مثال اماده بود كه واقعا خود مثالش بدرد نميخورد ديگه اسكرول براي يه عكس كه ابعادش معلومه و بالا و پايين دادن يه عكس با 4 تا دكمه كار يه بچه دبستانيه بعدشم به خود اين اقايي كه اين مثال رو نوشته بود و از قضا نويسنده كتاب بودن كه كتابهاي دايركتورشون معروفه و اهل امريكا هستند وقتي من درباره تغيير مثال ازش پرسيدم جواب داد كه اين برنامه بايد خيلي پيچيده باشه و ميگفت كه بايد روش فكر كنه و جواب بده كه بازم خودم با چندتا تغيير تونستم درستش كنم وقتي براش فرستادم خودش هم براش جالب بود كه با تغييرات كوچيك روي همون برنامه ميشه اينكار رو كرد
بعدشم درباره اينكه چرا مثلا دكمه ها زياده اين مثال بدون در نظر گرفتن بهينه سازي هست و بيشتر روي اموزش فكر كردم و خواستم به ساده ترين صورت باشه
در مورد دوم هم اين ايدشو مثالش مال خودمه گرچه چيز شاقي نيست اما برام جالب بود كه فقط با قابليتهاي خود دايركتور و بدون كد نويسي مستقيم بشه اينكار رو كرد
بعدشم عزيزم اگه از يه موي كپي بگيري و تغييرش بدي و بعد ازش save as بگيري با موي جديد هيچ فرقي نميكنه
خلاصه باز هم از دوستان خواهش ميكنم اگه سورسي دارن لطف ميكنن اينجا بذارن و به ارتقاي اين انجمن كمك كنند
خداييش درباره دايركتور اين انجمن از همه انجكنهاي دايركتور ديگه سطحش بالاتره
سپاسگزار از همه دوستان

mojtaba1339

Active Member
سلام آقای مکتب عزیز.
فکر کنم آقا نیما در مورد نمونه کاراشون، نظر خواستن (در مورد کیفیت کار) ، درست نیست که روشهای سرقت و کپی اطلاعات رو به دیگران نسبت بدی . این موضوع بحث نیست عزیزم!!!! ازت خواسته شده نظرت رو در مورد چگونگی ساخت بگی ، بچه ها میان اینجا که فرآیند طراحی چنین پروژه هایی رو یاد بگیرن نه اینکه نظرات خصمانه جنابعالی رو بشنون. (برنده جایزه یک ماه استفاده رایگان از یخچال نشدی، نه؟؟؟)
من تا حالا به کسی تو مجیدآنلاین کمتر از گل نگفتم ، انشا الله که منظورم رو فهمیده باشی.
یه مطلب دیگه: ببینم ! قراره کسی با گذاشتن مثال بیشتر، ارتقا پیدا کنه؟؟؟ (مدال و کاپ هم میدن؟)
مطلب آخر : نوشته بودی که مثالهات تو سایت هست ، اگه منظورت اونیه که لینکشو پایین مطلبت گذاشتی ، اون وبلاگه عزیز دلم ، سایت چیز دیگه ست. (هر چند ما تو همونش هم چیزی مرتبط با بحث جاری ندیدیم.)
امیدوارم از انتقاد سازنده من ناراحت نشده باشی ، اگه شدی من عذرخواهی میکنم .
در ضمن زیاد تو خط green horse هم نرو ، همش خالی بندیه.

آخرین ویرایش:

nima_dir

Active Member
سلام دوستان درباره برنامه دوم
بايد بگم كه خيلي راحته شما يه يه تكست ميندازي روي استيج بعد فمونت رو بزرگ ميكنيد بعد هم فقط اسپيس ميزنيد. متن رو در حالت 3d قرار ميدين. بعدش از كتابخانه يه تريگر براي mousemove ميندازين روي تكست بعد هم از تابخانه سه بعدي يه گزينه داره الان اسمش يادم نيست اما علامت انفجاره ميندازين روش و گزينه هاشو مقدار ميدين و بعد ميبينين كه معجزه شد بدون تري دي كار تري دي كردين

جدیدترین ارسال ها

بالا