بی بی کد نما

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.یه کاری هست.طراحیش بد نشده.البته نظر کارفرما خیلی دخیل بوده توی کار
مدلسازی توی اتوکد انجام شد.توی مکس و وی ری رندر گرفتم.طبق معمول با فتوشاپ هم آرایشش کردم!
:lol:
alt-70000-Rain.jpgalt-7-summery0000-F.jpgalt-7-autumn0000-F.jpgalt-7-night0000-F.jpgalt-7-night0001-F.jpg

maxpin206

Well-Known Member
سلام
میشه گفت عالیه به خصوص رندر شبت
کادرتو خوب نبستی اون درختا زیاد جالب نشدن خیلی بزرگن
پست پرو رو با چه برنامه ی انجام دادین؟
موفق باشی

ALI_TAKHTI

Active Member
لذت بردم.
کار جالبی هست که 4 فصل رندر گرفتی
الان این چه سبک از معماریه؟ رومی که نیست؟
نما با چه سنگی اجرا میشه؟

چطور درختهای تابستونی رو انقدر جالب نارنجی کردی شده پائیزی؟
کاش در باره رندر شبت توضیح میدادی خیلی خوب شده.
آورررررررررررررررررررررررین

AREF

سلام.خوبین؟ داوود و علی عزیز
کادر خوب هست درخت ها رو قبول دارم.چون درختها رو اول بدون برگ چیدم بعد اینطور شد.
امشب آرچ مدل 113 و 101 102 112 114 117 رو گذاشتم دانلود.مخصوصا آرچ مدل 106 درختهاش خیلی خوب هستن
خدمت داود عزیز پست ها همش با فتوشاپ هست.علت توپ شدن رندر شب بیشترش رو مدیون lens corction هستم.که توی منوی فیلتر هست.
بقیش هم با Nik color efx هست.

علی جان سبک خاصی نیست.سبک کارفرما هست.از چند جا عکس گرفت عکس هارو آورد دفتر گفت میخوام!! منم دادمش! سنگهاش معروف هست به سنگ های عباس آباد! خودمم نمی دونم چیه.ماله تکسچر siger shader هست.

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام.خوبین؟ داوود و علی عزیز
کادر خوب هست درخت ها رو قبول دارم.چون درختها رو اول بدون برگ چیدم بعد اینطور شد.
امشب آرچ مدل 113 و 101 102 112 114 117 رو گذاشتم دانلود.مخصوصا آرچ مدل 106 درختهاش خیلی خوب هستن
خدمت داود عزیز پست ها همش با فتوشاپ هست.علت توپ شدن رندر شب بیشترش رو مدیون lens corction هستم.که توی منوی فیلتر هست.
بقیش هم با Nik color efx هست.

علی جان سبک خاصی نیست.سبک کارفرما هست.از چند جا عکس گرفت عکس هارو آورد دفتر گفت میخوام!! منم دادمش! سنگهاش معروف هست به سنگ های عباس آباد! خودمم نمی دونم چیه.ماله تکسچر siger shader هست.
عارف جون این برش های ریزی که تو سنگ دادی رو کی میتونه در بیاره.پرتی کار خیییییییییییییلی بالاس.واقعا کسی اینکار رو میکنه؟
درختا نارنجی رو نگفتی

آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
توی رندر پاییز و رندر زمستون رنگ گلهای جلوی پنجره خیلی توی ذوق می زنه

نمای کناری ساختمان هم اگه بهتر انتخاب می شد خیلی بهتر بود

البته به نظر من نماش خیلی بهتر از نماهای رومی و یونانیه ....چیزی که توش هست حس و حال نمای رومی رو داره ولی تقلید صرف از اون نیست و باید به شعور کارفرما و قدرت طراحش احترام گذاشت
راستی اگه مقدور بود اون عکس هایی رو که کارفرما اورده تا از روی اونها کار رو ببندی هم بذار.

AREF

سلام.مرسی بچه ها.
درخت های پائیزی مال آرچ مدل 100 هست.اما اینجا چون نمی خواستم مدل درخت تغییر کنه شیدر برگ رو از فایل آرچ مدل 100 فایل شماره 99 آوردم.
و اینکه بندکشی رو عمدی نذاشتم

سالار جون علیک سلام.علیک سلام.

2012-05-05-22.59.jpg2012-08-03-12.07.jpg

سلام جواد یوسفی عزیز.والا نور پردازیش خیلی سادس.با کمک HDRI انجامش دادم.
برای هوای ابری HDRI ابری گذاشتم.حتی 1 منبع نور نداره
برای روز هم از آرشیو vis people HDRI استفاده کردم.

javadgonbadi

Well-Known Member
مهندس فقط با یه HDRI ؟

1.راستی این آرشیو ها رو از کجا می گیرین؟

2.یه سوال دارم و اون اینه که من به جای MULTI CASTER (درست شو بلد نیستم) و من از ITOO استفاده می کنم می خوام ببینم کسی می دونه چطور می شه از درختهایی که خودم می خوام بتونم استفاده کنم نمی خوام از درخت های اون استفاده کنم ؟ راهش چیه؟

3.یه سوال دیگه من الان از Mterial liberary (v-ray mat) استفاده می کنم --آیا بازم روشون تغییرات بدم یا همونا کافی یه؟

4.من وقتی از FloorGenerator برای پارکت ساختن استفاده می کنم بعدش که می رم ok میکنم و بعدا که می خوام دوباره تغییرات بدم نمی شه باید چی کار کنم؟

5.من الان یه صحنه شب دارم می خوام نور پردازی کنم برای این که نور داخله خونه بزنه بیرون و داخله خونه زیاد روشن نشه باید نور v-ray از نوع دایره استفاده کنم؟ من هر کاری می کنم جور در نمیاد؟ تیک خاصی داره؟

ممنون می شم یکی به این سوالم جواب بده

madmaster_3d

Well-Known Member
کاره قشنگی شده. با شناختی که زات دارم میدونم می تونی در آینده نزدیک کار های رئال هم بزنی. موفق باشی

سلام مهندس کار خیلی باحالی شده نور پردازی با Hdri رو خوب اومدی فقط به چند تا نظر دارم درختا خیلی خیلی پرپشتن بهتر بود از درخت های چنار استفاده می کردی و opacity برگ هارو هم میدادی بهش آسفالت هم یکم دیتیله تر میشد و همچنین بلوکه ها و پیادرو نورپردازی خیلی خوب شده بهت تبریک می گم کار فوق العاده ای زدی

AREF

سلام به همگی .
جواد جان من تسلیم! پسر خوب این سوال ها چطوری با تایپ توضیح بدم؟
آرشیوها رو دانلود میکنم.تورنت و اینور اونور
من با itooکار نکردم.اما مولتی اسکاتر که باهاش کار میکنم تقریبا بی عیب و نقص هست و دلیلی نمی بینم به چیز دیگه ای سوئیچ کنم
اون متریال ها خیلی کامل هست اما معمولا سابدیوایزش خیلی بالاست .باید پائین بیاری
floor درست کردن 2 تا دکمه زیرش داره interactive update و create روشن باشه هر تغییری بدی مستقیم توی ویوپورت میبینی.البته اگه درست و اصولی بلدباشی در حقیقت به هر الوار باید چوب جداگانه داده بشه.اینکار لازمش اسکریپت مخصوصش و هیمنطور خود تکسچرهاش هست.
نوع شکل لامپ توی شب بسته به صحتت داره.باید دید تا نظر داد

سعید پاکزاد همیشه منو شرمنده میکنی.اینشاله دانلود آرچ مدل 106 تموم بشه دستم بازتر میشه.

Mehran coyote

Well-Known Member
سلااااااام
رندرهای 3 4 5 خیلی خوشگل شدن

عارف لطف میکنی نورپردازی شب رو توضیح بدی که چه جوری نور اینطوری از تو خونه بیرون زده شده

راستی خیلی خیلی خسته نباشی

AREF

سلام.نور شب بیش از حد ممکن آسون هست.کافیه یه لامپ صفحه ای پشت پرده ها بندازی
از HDRI سری peter gatheri استفاده کنی.فایل dusk blue.
نور ها رو توی کلوین 4500 تا 5000 نگه داریم.
بعد از رندر توی فتوشاپ با یه سری تکنیک های ساده پست پروداکشن افکت هایی مثل glow میدم .البته glow رو توی چند مرحله میدم.مثلا فایل رندر شبش شاید 10 لایه داشته باشه.

sasan irani

Well-Known Member
ممنون دوست عزیز عاین.من فقط با رندر بارونی حال نکردم.و اون گلها کارو 1کم مصنوعی کردن.نورم فک کنم تو اتاقها 1کم شدید

AREF

سلام.مرسی از نقدت.گل ها رو موافقم.نور داخل عمدی هست تا بهتر جلوه بکنه. رندر بارونی همه میگن بد شده! نمی دونم بارون چجوری بزارم واقعی بشه

m.n1362

Member
سلام به عارف...خوب کار خیلی خوبی شده رندر ی که برگاش پاییزی رئ دوست دارم داری کار فرمارو بد عادت میکنی ها:green:در کل عالی

جدیدترین ارسال ها

بالا