بی بی کد نما کلاسیک

mostafa8

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز

این یکی از جدید ترین کارامه که وایر فریمشو میزارم چون در باره مدل میخاستم نظراتتونو بدونم

wdayer.jpg FAINAL-ROOZa2.jpg

آخرین ویرایش:

HR3D

کاربر فعال
به نظرم بهتر بود این کار رو تو بخش وی ای پی میزاشتید چون هنوز کامل نیست ، مدل هم که از نظر من خیلی خوبه

موفق باشی:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مدل خوب شده.آفرین
برای رندر این جور پروژه ها حتما از برای متریال سنگ مرمر از متریال vray fast sss2 حالت marble استفاده بکن.نتیجه اعجاب انگیز میشه
HDRI هم خوب میکنه.
بک گراند با نور صحنه نا همخوانی داره. من نمی دونم کی میخوان بچه ها آرک ویز این نکات حیاتی و100 البته آسون رو رعایت کنن

Mehran coyote

Well-Known Member
مشکلی نیست نداره مدل و رندر خوب شدن
فقط کیفیت عکسو خیلی پایین آوردی تا 400 کیلوبایت راحت باش :)

توی انتخاب درخت هات و آسمون تجدید نظر کن
درخت با کیفیت بزار خیلی تاثیر داره
این همه کار درجه یک اینور اونور میبینیم. کدومشون این سبکی درخت داره؟وقتی میگن کار خوب ببینید درس بگیریم همیناس دیگه :green:

موفق باشی مصطفی جان

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن از نظر من مقیاس رعایت نشده، با توجه به اندازه ی آدما ارتفاع طبقه ی اول ساختمون تقریبا 6 متر به نظر میرسه که خیلی زیاده واسه همچین سبک ساختمونی.
درمورد متریال ساختمون اگر از VrayDirt استفاده کنی یک پله جلو میفتی. همینطور AO

mostafa8

Well-Known Member
علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن از نظر من مقیاس رعایت نشده، با توجه به اندازه ی آدما ارتفاع طبقه ی اول ساختمون تقریبا 6 متر به نظر میرسه که خیلی زیاده واسه همچین سبک ساختمونی.
درمورد متریال ساختمون اگر از VrayDirt استفاده کنی یک پله جلو میفتی. همینطور AO

ممنون ولی ارتفاع طبقه اول 7 متره که این از روی پلان پیاده سازی شده .
کارفرماس دیگه

سلام.مدل خوب شده.آفرین
برای رندر این جور پروژه ها حتما از برای متریال سنگ مرمر از متریال vray fast sss2 حالت marble استفاده بکن.نتیجه اعجاب انگیز میشه
HDRI هم خوب میکنه.
بک گراند با نور صحنه نا همخوانی داره. من نمی دونم کی میخوان بچه ها آرک ویز این نکات حیاتی و100 البته آسون رو رعایت کنن

ممنون استاد حتما درستش میکنم ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mostafa8

Well-Known Member
مشکلی نیست نداره مدل و رندر خوب شدن
فقط کیفیت عکسو خیلی پایین آوردی تا 400 کیلوبایت راحت باش :)

توی انتخاب درخت هات و آسمون تجدید نظر کن
درخت با کیفیت بزار خیلی تاثیر داره
این همه کار درجه یک اینور اونور میبینیم. کدومشون این سبکی درخت داره؟وقتی میگن کار خوب ببینید درس بگیریم همیناس دیگه :green:

موفق باشی مصطفی جان

حتما درستش میکنم ممنون از نظرتون

جدیدترین ارسال ها

بالا