بی بی کد نما دوبلکس

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام خوبی داش؟

متریال ها رو بیشتر روشون کار کن---تایل ها انگار آخرشون یجوری ول شده---اون قسمت کنار ماشین قسمت سایه دار اونا نویزه؟

طراحی عالی سبک کار شما چیه؟

در ماشین رو از نظر من بهتر که از کناره ها گرفته بشه چون به یه دید نیاز داره بازم می گم نظر شخصی یه منه

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب کار قشنگیه. فقط اون ساختمان در حال احداثی ها هستش. اونجا نورش مثل فیلم های هالیودی شد مثلا ماتریکس. تکسچرها و متریال های جای کار داره. می تونه واقعی بشه. موفق باشی

maxpin206

Well-Known Member
سلام خوبی داش؟

متریال ها رو بیشتر روشون کار کن---تایل ها انگار آخرشون یجوری ول شده---اون قسمت کنار ماشین قسمت سایه دار اونا نویزه؟

طراحی عالی سبک کار شما چیه؟

در ماشین رو از نظر من بهتر که از کناره ها گرفته بشه چون به یه دید نیاز داره بازم می گم نظر شخصی یه منه
سلام
بله درست میفرمائید
سبک طراحی .. میشه گفت مینمالیسمه (سادگرایی و استفاده از احجام هندسی بی الایش و ساده اساس کار مینمالی هاست)البته نظرات و محدود کردن مصالح با نظرات کارفرما ما رو از ژانر کاریمون دور میکنه

خوب کار قشنگیه. فقط اون ساختمان در حال احداثی ها هستش. اونجا نورش مثل فیلم های هالیودی شد مثلا ماتریکس. تکسچرها و متریال های جای کار داره. می تونه واقعی بشه. موفق باشی
سلام
بله کمی شبیه هست
برای متریال ها شیدر سازی نکردم فقط مپ دیفیوز هست
ممنون

سلام خیلی قشنگه
میشه فایل سه بعدیشو بزاری؟
سلام
فایل های اجرایی رو نمیشه اشتراک گذاشت چون متعلق به صاحب اثر است
هر سوالی داشتید در خدمتم
سلام ، پیشرفت رو توی کارات داریم به وضوح می بینیم .
کار خوبی شده و از کارهای قبلیت خیلی بهتر شده .
ممنونم
مهدی جان نظر لطفته
ما حالا حالا ها کار داریم که باید از نظرات شما و اساتید درس بگیریم برای پیشرفتمون
ممنون

max vray

کاربر VIP
سلام داوود جان کار خوبی شده.
ایرادات دوستان گفتن من فقط میگم خسته نباشی و یکم بیشتر رو پست پرو وقت بگذار.

m.n1362

Member
خسته مباشی...ما که دیر رسیدیم..خوشم میاد همیشه یکی ار این پنحره ها بازه:rose:ایرادات هم که گفتنووووطرحشم خوبه ...

hamed max

کاربر فعال
قشنگه....................................به subdivsمتریال ها و کالرمپینگ بیشتر توجه کن..................................

maxpin206

Well-Known Member
سلام
پس رندر شب کی میزاری؟
سلام چند وقت انقدر سرم شلوغه نمیرسم
ببخشید که بد قولی کردم
سعی میکنم تو این روزا بزنم

خسته مباشی...ما که دیر رسیدیم..خوشم میاد همیشه یکی ار این پنحره ها بازه:rose:ایرادات هم که گفتنووووطرحشم خوبه ...
ممنونم

سلام داوود جان کار خوبی شده.
مرسی محمد
ایرادات دوستان گفتن من فقط میگم خسته نباشی و یکم بیشتر رو پست پرو وقت بگذار.
چشم حتما
تو پست نظرتونه چی کار کنم؟

ممنون قشنگ شده فقط چندتا ایراد جزعی داره
بازم ممنون
ممنونم ساسان جان

قشنگه....................................به subdivsمتریال ها و کالرمپینگ بیشتر توجه کن..................................
چشم حتما
حامد جان نظرت رو کالر مپینگ چیه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا