بی بی کد نما با سیستم پارامتریک

m.n1362

Member
سلام به همه این کار اجرایی یه نما با سیستم پارامتریک رندرش وقت نذاشتم رو معماریش بیشتر مد نظر بود راینو و وی ری :paint:ممنون

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    668.7 کیلوبایت · بازدیدها: 183

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی از بابت کارت.یه جوری شده!
چه سبک های عجیب غرببی در اومده!
به نظرم برای اشل های بزرگ جواب میده.انگار یه آسمان خراش رو کوچولوکردی!
به لحاظ رندری هم خوب شده.
مرسی

aroen

Well-Known Member
بابا گرس هاپر :clap::clap::clap: تبریک میگم :rose:شما ماشالله همه چی بلدی نمیدونم تهران ساختمونی به این سبک(معماری پارامتریک)اجرا شده یا نه؟مقاله ای در این زمینه برا معمارهای عزیز آپ می کنم البته به زبان انگلیسی هست ولی میشه از انواع این سبک چیزایی فهمید امیدوارم بعد پیشرفت در سطح افکار کارفرماها شاهد پیشرفت در معماری و در نهایت پیشرفت معماری پارامتریک بشیم

خیلی خوب شده موندم چجوری اجراش می کنین؟؟ بعد دیدن چنین طرح خوبی دلم میخواد جزییات اجرایی کار رو هم ببینم. نورپردازی مثل همیشه عالیه تو کاراتون سبزی درختا جوری در میاد آدم هوس درخت خوری میکنه:wink: خیلی خوشحال شدم دوست عزیز منتظر کارای بعدیتون میمونم

پیوست ها

• Hernandez2006.pdf
    401.7 کیلوبایت · بازدیدها: 94
آخرین ویرایش:
سلام مجید جان طرح متفاوت و خیلی قشنگی شده من خیلی لذت بردم از اینکه یک طرح متفاوت و نوآورانه می بینیم کاش بیشتر روی رندر وقت بذاری آخه خیلی پتانسیل بیشتری داری
و اگه سطح نما یکم منحنی های سه بعدی داشت خیلی بیشتر ویژگی پارامتریک دیزاین رو داشت
خیلی کار قشنگی طراحی کردی ایشاالله اجرا بشه

m.n1362

Member
aref:مرسی
max.vry:سلام این نوع سادهترین حالتشه بدون سنسور..اجراش با من نیست اما با کامپوزیت یا استیل سخت قابل نجراست
areon:تو تهران فکر کنم 2 تا اجرا شده دتایلاشو میذارم ئاست یا پست خصوصی میزنم.البته دردسرهای خودشم اداره دیگه..ممنون....مرسی
saeedpakzad:مرسی ممنون منم امیدوارم اجرا کنش از لحاظ مالی مهم نبود واسم همین که اجرا شه خوبه ما واقعا ..رندرش رو وقت نذاشتم دوست دارم رندر بهتر بدم اما وقت نمیشه...ممنون

هميشه كارات متفاوته.من ازشون ايده ميگيرم
فقط ورودي و همكف نسبيتي با نما نداره

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا