بی بی کد نمای کلاسیک

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. آخرین کار نما هست که انجام دادم
طراحی معماری و مدلسازی نما کار دوست خوبم مهندس ایمان تکبیری هست.
بحث رندر با بنده بوده
مدلسازی 100 درصد تو اتوکد انجام شده. توی مکس اوردم.متریال و رندر گرفتم.
امیدوارم نظرتون رو جلب کنه
Classic07.jpg
Classic05.jpg

Classic010.jpg

Classic04.jpg

Classic03.jpg
Classic015.jpg

Classic018.jpg
Night-00.jpg
Classic-019.jpg

Mehran coyote

Well-Known Member
نظر دوستان نظر منه
رندر شب بهتره
----------------------
عارف یه درخواستی دارم
لطف کن تو تاپیکات عکس ها رو اینطوری لینک نزار که عکس رو کلا لود کنه و محبت کن توی مدیریت پیوست عکسها رو اد کن که با ضمیمه دیده بشه.
تاپیک واقعا سنگین میشه

ممنون

archman3d

Member
عارف عزیز فقط رندر 2 که بارون میاد، عالی شده
درمورد بقیه ی رندها فقط میشه گفت توقع خیلی بیشتری از شما میره

مدلینگ که جای خود دارد، چقدر زمان برده تا مدل بشه؟

AREF

سلام ممنون از دوستان.
خب بزارین چند تا توضیح در مورد کار بدم
سنگ یه سنگ کاملا واقعی با رفلکت موجود هست.اغراق نشده. منطقی و رئال شده
نور پردازی که کاملا مشهوده . ساده واقعی و کاملا فیزیکال. یعنی همخوانی کامل نور و بک گراند و روشنایی شیدرها
زاویه ها بد نشده.شاید خیلی هم خوب نباشه .26 تا رندر بود چند تا رو دست چین کردم.
مدلسازی هم کار همکارم ایمان تکبیری بوده و تو اتوکد مدل شده.
دوستانی که توی زمینه معماری مشغول فعالیت هستن خب کار من رو می تونن قضاوت کنن.اما خب دوستان که توی عرصه معماری و آرکویز فعالیت نمی کنن انتظار سطل آشغال و گربه و برگ خیابون و اینها دارن که برای پروژه شهری نه تنها مهم نیست حتی باعث از دست رفتن زمان dead time و از دست دادن پروژه هست.
مثلا انتظار دوستانی مثل حمید پست پرو غلیظ پر زرق و برق باشه که اگه رندرهایی که به کارفرما ارائه شد رو ببینید دیگه حتما کارم برای زباله دان انجمن درست شده. هدف این رندرها ارائه دادن رندر رئال بوده.
وقت هم نداشتم با HDRI بخوام بازی کنم و رندرهای خیلی عجیب غریب بگیرم.
رندر نمای شمالی که بارون میاد به نظرم ضعیف ترین رندر من هست. قبول دارم به دلیل نداشتن وقت نتونستم نور شمالی واقعی رو شبیه سازی کنم.
شیشه کامل عمدی اینطور شده.من نظرم یه چیز دیگه بود اما تاکید کارفرما بر سیاه بودن شیشه ها بوده. از نظر من خیلی هم بد شده.اما میخواست که به هیچ وجه داخل ساختمون و ستون هایی که لایه پنجره ها میافتاد دیده نیشه.
امیدوارم سوء برداشت نشه و حمل بر مغرور بودن من نزارین.حرف من چیز دیگه ای هست.
دوستی نظر میده بقیه فقط تایید .
بله اینکار کار حرفه ای مجله ای تاپ گالری جهانی نیست. اما کار خوبی هست. احساس می کنم اگه از کارم دفاع نکنم به وقتی که گذاشتم ظلم کردم.

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
عارف جان من همچین انتظار نداشتم اما خوب اولش کار رو دیدم و گشتم به دنبال اینکه ببنیم بازاری هست یا نه ، اما دیدم که چیزی ننوشته و فرض بر این گذاشتم که وقت برده ، برای همین گفتم ، اگر کار بازاری هست که خیلی هم خوبه .
:rose:

AREF

ممنون حمیدجان.به خاطر محدودیت زمانی سبک کار شده. برای خودم جالب بود رندر a3 یعی 2480 پیکسل در 1753 پیکسل تقریبا 1 ساعت تا 40 دقیقه زمان هر رندر بود.

Mehran coyote

Well-Known Member
ممنون از توضیحاتت
کسی نگفت کار ضعیفه، ولی با توضیحات میتونم اون جملم رو کامل کنم
کار خیلی هم خوب شده ولی رنگ پریدس یه جورایی برگشتی به رندرهای پارسالت

یه نوع تناقض رنگ بندی تو رندرها دیده میشه (خودم خیلی با این مشکل برخوردم مخصوصا رندرهای خارجی)
بر فرض مثال رنگ چمن خیلی تیره شده ولی ساختمان کم رنگ بی روح شده
مدلینگ هم دست اقا ایمان درد نکنه حرفی توش نیست

در کل کار خوبی شده و خسته نباشید به هر دو :wink:

کار بسیار خوب و زیبایی شده ، یه خسته نباشید اساسی می گم چون می دونم چقدر زحمت داره این کار و باید بگم واقعاً عالی شده، فقط دو تا نکته ، به نظرم بهتره کل یه کار توی یه سبک هنری کار بشه ، مثلاً یا رئال باشه یا سور رئال باشه یا غیره

یه سری ایرادات جزئی توی کار هست که واقعاً نمیشه اسمش رو ایراد گذاشت ، بیشتر بحث سلیقه و حفظ کردن سبک و استایل ارائه ی کار هست، حالا ما که عددی نیستیم که بخوایم از کار استاد ایرادی بگیریم، در کل نقص نداره و بسیار عالی شده.

خسته نباشید

فقط یه سوال: استاد فرمودید سایز آ سه با اون رزولوشن، به نظرم صحیح نیست. می خواستم بدونم این رزولوشن رو شما استاندارد در نظر گرفتید یا نه؟ چون تا اونجایی که من می دونم عددش چیزه دیگه ای هست. ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا