قشنگ شده سعید جان خسته نباشی
چقدر بابتش گرفتی؟
منم درگیر کار یه مزون عروسم. کلی وقتمو گرفته. فکر کنم کاره خوبی بشه. 2-3 روز دیگه ایشالا آپ کنم.
مرسی حمید جون همیشه لطف داری ببخشید که دیر جواب دادم
حقیقت شرکت آبا یه شرکت مهندسی مشاوره که من توش کار می کنم و این خونه ام قراره توی قم ساخته بشه ما همه کارش رو کردیم از نما و لابی و استخر قراره بهش تری دی بدیم که نما تموم شد گذاشتم اینجا که ببینید
مرسی از وقتی که گذاشتی
سلام خسته نباشید.مدلینگ رو تو cad انجام دادید؟ ممنون از آموزشتون
مرسی بله تو کد 2011 زدم آموزش هم انجام وظیفه بود من از سایت مجید آنلاین خیلی چیزا یاد گرفتم و یه جورایی مدیونم
چه خوشکل شده به به
فقط متریالشو یک سنگ کلاسیک سفید می ذاشتی حرف نداشت
مثل همیشه عالی
در ضمن رندر استدیو ماشینتو دیدم کف کردم ماشاالله مدلینگ خفنی داری
مرسی سعید جان آره سنگ سفید قشنگ تر می شد ولی زود کثیف میشه
کارتون خوبه ولی خیلی یکدست شده رنگها
پیشنهاد میکنم اطراف کار رو بپوشونین منظورم همسایه هاست +متریال شیشه رو حتما عوض کنین گرچه مشخصه به خاطر این که داخل دیده نشه گذاشتین به جای اینکار میتونستین از پرده استفاده کنین +جلوی خونه به خاطر رفلکت توی شیشه حتما از یه درخت استفاده کنین کلی روح میده به کارتون+زاویه دوربین رو هم بعد اینکارا تغییر بدین
موفق باشید
بله کاملا حق با شماست حقیقت خیلی عجله ای بود حالا به زودی که وقت بشه کارو می برم توی wip با کمک بچه ها یه رندر درست حسابی میگیرم
کارت قشنگ شده
با نطرای آقا ناظمم موافقم
اگه یکم روش کار کنی کارت خیلی بهتر میشه
مرسی دوستم
کار خوبی شده
سعی کن از لنز تله استفاده کنی
برای نما بهتره یه رندر بگیری که کل نما توش دیده بشه و چند تا هم کلوز آپ از جزئیات
یه مقدار زوایای دوربین و پستپروداکشن اذیتم کرد!
تکسچر آسمون هم کشیدگی داره
ولی در کل از نظر مدلینگ یه کار خوب و دیتیل داریه
جون میده واسه رندرگیری
موفق باشی سعید جان
مرسی فرشید جان آره حتما ایرادهاشو می گیرم و یه رندر خوب ازش می گیرم که توی کارهای خودم به عنوان رزومه به درد می خوره