بی بی کد نمای مسکونی

Sisili boy

Member
سلام و خسته نباشید به همه دوستان.

دیدم کارای معماری داره کم رونق میشه گفتم این کار آخرم رو بذارم دوستان نقد کنن لذت ببریم:rose:

max2011-vray-photoshop

فقظ پیشاپیش بخاطر نویز رندر ها پوزش میطلبم... سیستمم واقعا خسته شده این چند وقت

پیوست ها

• suny day 003.jpg
    suny day 003.jpg
    901.1 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • suny day 004.jpg
    suny day 004.jpg
    889.9 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • suny day 002.jpg
    suny day 002.jpg
    575.3 کیلوبایت · بازدیدها: 56
  • suny day 001.jpg
    suny day 001.jpg
    866.3 کیلوبایت · بازدیدها: 76

madmaster_3d

Well-Known Member
همشهری سلام. من چند وقته تو فکر این بودم که 3 دی مکس و فتوشاپ و وری رو بخرم. من رشتم معماری نیست. به نظرت بخوام معماری رو یاد بگیرم. ( منظورم مدلینگ اینها نیست . منظورم مباحث خود معماری هستش. مثلا متراژ دیوار ها و... ) چه کتابی رو بخونم یاد میگرم :-؟ پسر داییم یک کتابی گفت. من خیلی دنبالش رو نگرفتم. حالا کلا نظرت چیه ؟
راستی یک همچین کاری چقدر گرفتی از این جهت سوال می کنم که ببینم حداقل 20 میلیون پول برنامه دادن ارزش داره یا نه

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
کاره خوبی شده افرین
ایراد نداره ولی اینم بگم کار کیفیت بازارو داره

ابجکت های آماده ای که استفاده کردی به دلیل اینکه سابدیواید متریال هاش بالا بوده ولی تنظیمات رندر شما متوسط بوده، نویز افتاده
چرا اینقد جدیدا اسفالت خیس میخوان درست کنن؟ خبریه؟ :-?مگه بارون اومده تو صحنت؟

خسته نباشی

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
من چند وقته تو فکر این بودم که 3 دی مکس و فتوشاپ و وری رو بخرم
سلام.یعنی میخوای نسخه اورجینال بخری؟ اینقدر زیاد داری ؟ بابا بچه مایه دار.واستا با هم بریم. در تکمیل شعارهای بعضی دوستان هست؟‌ قبلا خواهش کردم و تذکر دادم.این بحث های شعاری رو کنار بزارین.اگه ۲۰ میلیون دارین بدین گفتن نداره توی فروم دوباره کاسه داغ ها جو درست کنن. ضمنا عرض کنم توی خارجش هم همه از نسخه ک\ی استفاده میکنن. فکر کنم هکرها هم هموشن خارجی باشن.فقط شرکت های رسمی نسخه اصل رو میخرن. نه اینکه تک تک های سه بعدی کارها صف کشیده باشن برا خرید آرچ مدل یا نرم افزار.
در کنارش عرض کنم توی دانشگاه ها به همه داشنجوها نسخه استدیو دنت همه نرم افزارها رو میدن.
جالب تر اینجاست که خود سایت سازنده هم نسخه که فری دانلود هست رو بدون محدودیت در اختیار ما گذاشته. فقط زمان دار هست. بگذریم.

چرا اینقد جدیدا اسفالت خیس میخوان درست کنن؟ خبریه؟ مگه بارون اومده تو صحنت؟
مهران جان خبری نیست.یه خبر جهانی هست! امتحانش سادست به اکثر کارهای گالری های بزرگ سر بزنی آسفالت خشک نمیبینی.دلیل زیبایی شناختی داره. حتی اسکیس دستی که میزنیم هم این قضیه وجود داره.

و اما خود کار. آسفالتش چقدر آشناست!! :green:
نوشتن شماره موبایل خلاف قوانین هست.از تمامی رندر رو بردار. ممنون.:rose:
نور بازی خیلی خوب شده.آفرین.
در مورد نور روز یه مقداری لازم هست بگ گراند روشن تر بشه.یه مقداری.
فکر کنم فایل مسابقه مفید بوده برات و از این بابت خوشحالم.ایشاله همه همت کنیم مسابقه دوم نزدیکه. منتظرم جمع عمومی آماده بشه .واگرنه فایل ها آمادس.باید از مسابقه قبلی نتیجه بگیریم. خودم شخصا تای\یک ها رو راه میندازم میایم فاز تکنیکی بحث میکنیم.

Mehran coyote

Well-Known Member
مهران جان خبری نیست.یه خبر جهانی هست! امتحانش سادست به اکثر کارهای گالری های بزرگ سر بزنی آسفالت خشک نمیبینی.دلیل زیبایی شناختی داره. حتی اسکیس دستی که میزنیم هم این قضیه وجود داره.
امتحان کردم و میدونم برای زیبایی ولی خب دیگه بعضی ها اغراق میکنن تو این مسئله باس زیبا کار کرد تا طرح زیبا بشه بعدشم به طرح ادم بخوره نه اینکه بی خود خیس کنیم.
حتی دیدم اسکسیس ها رو بهش رفلکت میدن روی زمین

خلاصه عشق است رفلکتی که درست کار شده باشه
یا علی

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام.یعنی میخوای نسخه اورجینال بخری؟ اینقدر زیاد داری ؟ بابا بچه مایه دار.واستا با هم بریم. در تکمیل شعارهای بعضی دوستان هست؟‌ قبلا خواهش کردم و تذکر دادم.این بحث های شعاری رو کنار بزارین.اگه ۲۰ میلیون دارین بدین گفتن نداره توی فروم دوباره کاسه داغ ها جو درست کنن. ضمنا عرض کنم توی خارجش هم همه از نسخه ک\ی استفاده میکنن. فکر کنم هکرها هم هموشن خارجی باشن.فقط شرکت های رسمی نسخه اصل رو میخرن. نه اینکه تک تک های سه بعدی کارها صف کشیده باشن برا خرید آرچ مدل یا نرم افزار.
در کنارش عرض کنم توی دانشگاه ها به همه داشنجوها نسخه استدیو دنت همه نرم افزارها رو میدن.
جالب تر اینجاست که خود سایت سازنده هم نسخه که فری دانلود هست رو بدون محدودیت در اختیار ما گذاشته. فقط زمان دار هست. بگذریم.

عارف جان سلام. بابا چرا جوش آوردی. :) مایه دارم کجا بوده. 20 میلیون یک پرایده بابا. منظورت رو از شعار اینها نفهمیدم. من کاملا جدی گفتم. تاحالا چندبار هم به سایت هایی که ویزا کارت میفروشن سر زدم ببینم چند در میاد. مثلا مکس اگر 4500 دلار باشه دور ور 14.5 میلیون در میاد. فتوشاپ هم 1000 دلاره دوروره 3.5 فکر کنم بشه. حالا اگر به وری نیرسه بودجه منتال ری زنده باشه.
من کاملا جدی گفتم عزیزم
در مورد شرکت ها و افراد خارجی باید بگم که فقط کشورهایی که مثل ما قانون کپی رایت رو رعایت نمی کنن اینطوریه. مثلا من یک رفیقی دارم 10 ساله مکس کار می کنه. اندونزیایی هستش. بد گفتش که اونجا برای استفاده شخصی کرک شده میشه استفاده کرد ولی برای تجاری باید اورجینال بخری

در مورد دانشگاه هم بله نسخه استودیو 3 سال شما می تونی استفاده کنی.ولی به صورت یادگیری یا سرگرمی. برای تجاری یا باید لیسانس بخری. یا به صورت زیر گروه دربیای و ماهیانه استفاده کنی و پول بدی.
20 میلیون که پول نیستش این دور زمونه وقتی میشه یک پراید :lol:
البته من همین رفیق اندونزیم زده تو کار بلندر. به من گفت بلندر کار کن یاد بگیر میخواد یک استویدو بزنه و به منم پروژه بده. حالا منم جدیدا زدم تو کارش ببینم چه جوریه. اتفاقا کارهایی معماری هم باهاش میزنن و در حد قابل قبولی هستش.
عارف جان نمی خواستم جو سازی کنم بد برداشت نکن. دوستان به نظرم بلندر رو یاد بگیرید. برنامه قوی هستش. و خدا رو چه دیدی اگر یک روزی ایران هم قوانین کپی رایت رو قرار شد استفاده کنه. راحت می تونید از بلندر مجانی استفاده تجاری بکنید.
با اینکه این برنامه 50 60 مگ هستش ولی ببینید ملت باهاش چیا درست کردند :)
http://www.blenderguru.com/top-20-blender-artworks-from-2012/

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجدد.چمی دونم والا. :-?
در مورد بلندر آره قبول دارم.خیلی قوی هست. البته توی زمینه معماری هنوز تحقیق نکردم که میشه یا نه.

Sisili boy

Member
همشهری سلام. من چند وقته تو فکر این بودم که 3 دی مکس و فتوشاپ و وری رو بخرم. من رشتم معماری نیست....

سلام دوست عزیز. والا تا جایی که من دیدم شما این سوالو از همه بچه های فروم پرسیدی:wink: میشه سن شریفت رو بپرسم؟ بهترین جا برای شروع راهی که میخوای بری دانشگاه هستش که الان هم الاماشاا.. داره دانشجو میگیره و میده بیرون... اگر واقعا معماری میخوای آکادمیک شروع کن.
برای خرید هم کاملا با استاد عارف موافقم... منم بچه قمم! زیاد حساس نشو خدا با ماست:cool:

سلام میشه بگی چقدر از کارفرما پول گرفتی با تشکر.
وموتور رندر هم تییا بود یا وی ری با تشکر

موتور رندر وی ری هست و که توی توضیحات هم ذکر شده. از نظر ریالی هم معذورات دارم. منو ببخشید.
کاره خوبی شده افرین
ایراد نداره ولی اینم بگم کار کیفیت بازارو داره

سلام مهران جان ممنون بابت وقتی که گذاشتین و نظرتون.
کاملا حق با شماست و همونطور که گفنم سیستمم یکم نیاز به ریکاوری داره تا برای رندرهای بهتر حوصله ام بکشه.
آسفالت هم که عاریه بود تو این کار:-?

Sisili boy

Member
نوشتن شماره موبایل خلاف قوانین هست.از تمامی رندر رو بردار. ممنون.:rose:
نور بازی خیلی خوب شده.آفرین.
در مورد نور روز یه مقداری لازم هست بگ گراند روشن تر بشه.یه مقداری.
فکر کنم فایل مسابقه مفید بوده برات و از این بابت خوشحالم.ایشاله همه همت کنیم مسابقه دوم نزدیکه. منتظرم جمع عمومی آماده بشه .واگرنه فایل ها آمادس.باید از مسابقه قبلی نتیجه بگیریم. خودم شخصا تای\یک ها رو راه میندازم میایم فاز تکنیکی بحث میکنیم.

ممنون استاد عارف.

شماره موبایل چشم دیگه تکرار نمیشه:rose:

من میخواستم توی اون مسابقه شرکت کنم ولی متاسفانه نرسیدم و امیدوارم بتونم دور بعدی باشم حتما.
آسفالت هم شرمنده کپی رایت رعایت نشد:snap: خودم آسفالت خیس دارم ولی مال من خیلی سنگینتر هستش این بار جابجا کردم.

راستی نمره ندادین استاد...

جدیدترین ارسال ها

بالا