سلام.یعنی میخوای نسخه اورجینال بخری؟ اینقدر زیاد داری ؟ بابا بچه مایه دار.واستا با هم بریم. در تکمیل شعارهای بعضی دوستان هست؟ قبلا خواهش کردم و تذکر دادم.این بحث های شعاری رو کنار بزارین.اگه ۲۰ میلیون دارین بدین گفتن نداره توی فروم دوباره کاسه داغ ها جو درست کنن. ضمنا عرض کنم توی خارجش هم همه از نسخه ک\ی استفاده میکنن. فکر کنم هکرها هم هموشن خارجی باشن.فقط شرکت های رسمی نسخه اصل رو میخرن. نه اینکه تک تک های سه بعدی کارها صف کشیده باشن برا خرید آرچ مدل یا نرم افزار.
در کنارش عرض کنم توی دانشگاه ها به همه داشنجوها نسخه استدیو دنت همه نرم افزارها رو میدن.
جالب تر اینجاست که خود سایت سازنده هم نسخه که فری دانلود هست رو بدون محدودیت در اختیار ما گذاشته. فقط زمان دار هست. بگذریم.
عارف جان سلام. بابا چرا جوش آوردی.
مایه دارم کجا بوده. 20 میلیون یک پرایده بابا. منظورت رو از شعار اینها نفهمیدم. من کاملا جدی گفتم. تاحالا چندبار هم به سایت هایی که ویزا کارت میفروشن سر زدم ببینم چند در میاد. مثلا مکس اگر 4500 دلار باشه دور ور 14.5 میلیون در میاد. فتوشاپ هم 1000 دلاره دوروره 3.5 فکر کنم بشه. حالا اگر به وری نیرسه بودجه منتال ری زنده باشه.
من کاملا جدی گفتم عزیزم
در مورد شرکت ها و افراد خارجی باید بگم که فقط کشورهایی که مثل ما قانون کپی رایت رو رعایت نمی کنن اینطوریه. مثلا من یک رفیقی دارم 10 ساله مکس کار می کنه. اندونزیایی هستش. بد گفتش که اونجا برای استفاده شخصی کرک شده میشه استفاده کرد ولی برای تجاری باید اورجینال بخری
در مورد دانشگاه هم بله نسخه استودیو 3 سال شما می تونی استفاده کنی.ولی به صورت یادگیری یا سرگرمی. برای تجاری یا باید لیسانس بخری. یا به صورت زیر گروه دربیای و ماهیانه استفاده کنی و پول بدی.
20 میلیون که پول نیستش این دور زمونه وقتی میشه یک پراید
البته من همین رفیق اندونزیم زده تو کار بلندر. به من گفت بلندر کار کن یاد بگیر میخواد یک استویدو بزنه و به منم پروژه بده. حالا منم جدیدا زدم تو کارش ببینم چه جوریه. اتفاقا کارهایی معماری هم باهاش میزنن و در حد قابل قبولی هستش.
عارف جان نمی خواستم جو سازی کنم بد برداشت نکن. دوستان به نظرم بلندر رو یاد بگیرید. برنامه قوی هستش. و خدا رو چه دیدی اگر یک روزی ایران هم قوانین کپی رایت رو قرار شد استفاده کنه. راحت می تونید از بلندر مجانی استفاده تجاری بکنید.
با اینکه این برنامه 50 60 مگ هستش ولی ببینید ملت باهاش چیا درست کردند
http://www.blenderguru.com/top-20-blender-artworks-from-2012/