بی بی کد نمای ساختمان مسکونی

iman13

Well-Known Member
خوشحال میشم نظر بدید و معایب کارو بهم بگید ...
CPU amd IIx4 840 3.2
RAM : 8G 1333 ddr3
max 2011 64bit
Vray 2.0.0.2
renred time :1h

پیوست ها

• toloiy exterior final 01 edit.jpg
    toloiy exterior final 01 edit.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 111
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
ایمان جون افرین. غیر از آسفالت که احساس می کنم تایل ایبل نیستش. یعنی انگار هی تیکه تکسچر کنار هم قرار گرفته. بقیه چیزها عالی و میشه گفت رئال هستش. حال کردی از کار های منم دیدن کن. موفق باشی

iman13

Well-Known Member
ممنون از لطفی که داری
آره حق با شماست راستشو به خوای شاید عجیب باشه ولی من کلا با زمین مشکل دارم هر متی رو در بیارم زمینو گند میزم !!!
بازم ممنون از نظرت

madmaster_3d

Well-Known Member
ممنون از لطفی که داری
آره حق با شماست راستشو به خوای شاید عجیب باشه ولی من کلا با زمین مشکل دارم هر متی رو در بیارم زمینو گند میزم !!!
بازم ممنون از نظرت
نه تقصیر تو نسیت. تکسچر خوب نداشتی. کارت خیلی خوبه. فتوشاپ رو هم یک آموزش جامع یاد بگیری کافیه می تونی با رنگ ها بازی کنی کلی کارت قشنگ تر میشه.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام کار خوبی شده
قوانین گالری رعایت نشده.شماره تلفن و لوگو به اون بزرگی ... قوانین رو مطالعه بفرمائید. :rose:
نور پردازی کار جالب شده.از hDRI استفاده کردی؟
یه خورده رزولوشن بک گراند انگار پائین هست.
دقت به اشل ها نشده.اندازه آجر چقدر هست الان؟؟؟
برای تایل های سقف باید از پلاگینی مثل roof design استفاده بکنی
نکسچر سنگ آنتیک خوب شده.با دیسپلیس هست؟
رنگ بندی کارو دوست دارم.برای بهتر شدن کار باید آدم پرنده حتی بصورت سایه شده بزاری.
کارت نمره قبولی میگیره.منتظر کارهای بهتر هستیم.
موفق باشی.

aroen

Well-Known Member
سلام خسته نباشی :rose:
کلا صحنه خیلی واقعی شده،رنگ بندی کار واقعا دوس داشتنیه به عنوان یه هوای تمیز بعد بارون خیلی حال کردم رفلکت آسفالتم تو ایجاد این حس بی تاثیر نبود(ما تو ایران آسفالت و زه کشی به این قدرت نداریم که:wink:)، هر چند آسفالت با تیکه های آب بود خیلی بهتر می شد.
سنگ آنتیک عالی شده ولی سقف سفالیتو پیچوندی، به همون اندازه که به آنتیک دیسپلیس دادی به سقف هم باید میدادی
شیشه هات زیادی رفلکت گرفتن از طرفی یه جا فریم، پشت و یه جا جلو شیشه است پیشنهادم اینه از میزان رفلکت کم کنی و از پرده استفاده کنی و به خاطر این که هوا کمی تاریکه به پشت پرده نور بذاری(به صورت رندم)
متریال جلو در هم مشکل داره بقیه اشکالاتم که دوستان اشاره کرده بودند راستی صحنه سازی پشت و جلو ساختمان عالیه

iman13

Well-Known Member
نه تقصیر تو نسیت. تکسچر خوب نداشتی. کارت خیلی خوبه. فتوشاپ رو هم یک آموزش جامع یاد بگیری کافیه می تونی با رنگ ها بازی کنی کلی کارت قشنگ تر میشه.

کم و بیش بلدم ولی با فتوشاپ در اوردن افکت تصویری مشکله ولی رنگ در اوردن راحته بازم ممنون از نظرت :rose:

سلام کار خوبی شده
قوانین گالری رعایت نشده.شماره تلفن و لوگو به اون بزرگی ... قوانین رو مطالعه بفرمائید. :rose:
نور پردازی کار جالب شده.از hdri استفاده کردی؟
یه خورده رزولوشن بک گراند انگار پائین هست.
دقت به اشل ها نشده.اندازه آجر چقدر هست الان؟؟؟
برای تایل های سقف باید از پلاگینی مثل roof design استفاده بکنی
نکسچر سنگ آنتیک خوب شده.با دیسپلیس هست؟
رنگ بندی کارو دوست دارم.برای بهتر شدن کار باید آدم پرنده حتی بصورت سایه شده بزاری.
کارت نمره قبولی میگیره.منتظر کارهای بهتر هستیم.
موفق باشی.

شرمنده حتما دفع بعد رعایت میکنم :snap:
بله درسته با hdri نور پردازی کردم
در مورد اندازه آجر هم حق داری اندازش 3 برابر معمول شده حقیقتش تنبلی کردم برای ارائه به سایت باید معایب کار رو برطرف میکردم این کار واسه نمایش به کار فرما بوده
و کارفرما هم که یه نموره غیر منطقی !!! :-?
سنگ آنتیک هم دیسپلیس و بامپ داره
بازم بهت حق میدم چون جزئیات کارو زیبا میکنه و من توجه نکردم
خیلی خیلی ممنونم بابت تذکر و نظرات مفیدت :rose:
سلام خسته نباشی :rose:
کلا صحنه خیلی واقعی شده،رنگ بندی کار واقعا دوس داشتنیه به عنوان یه هوای تمیز بعد بارون خیلی حال کردم رفلکت آسفالتم تو ایجاد این حس بی تاثیر نبود(ما تو ایران آسفالت و زه کشی به این قدرت نداریم که:wink:)، هر چند آسفالت با تیکه های آب بود خیلی بهتر می شد.
سنگ آنتیک عالی شده ولی سقف سفالیتو پیچوندی، به همون اندازه که به آنتیک دیسپلیس دادی به سقف هم باید میدادی
شیشه هات زیادی رفلکت گرفتن از طرفی یه جا فریم، پشت و یه جا جلو شیشه است پیشنهادم اینه از میزان رفلکت کم کنی و از پرده استفاده کنی و به خاطر این که هوا کمی تاریکه به پشت پرده نور بذاری(به صورت رندم)
متریال جلو در هم مشکل داره بقیه اشکالاتم که دوستان اشاره کرده بودند راستی صحنه سازی پشت و جلو ساختمان عالیه

آره باید از یه پلاگین مناسب برای سقف استفاده میکردم یا حداقل از حجم استفاده میکردم
در مورد شیشه هم چون همونطور که گفتی داخل تاریکه برا همین رفلکتش تشدید شده درسته باید رو پنجره کار میکردم و به داخل نور میدام
در مورد در هم اگه منظورت شیشه هستش روی اون فرفوژه کار شده و من وقت رندر بهش دقت نکردم که خیلی ریز شده
بازم ممنون از نظری که دادی:rose:

آخرین ویرایش:

iman13

Well-Known Member
کاربر عزیز تبلبغ ممنوع هست شما قوانین رو رعایت نکردی؟!!!!!!!!
مشخصات کارتون کجاست؟

لطفا عکس رو عوض کنید

عوض کردم امیدوارم باعث ناراحتی نشده باشم
حتما قوانین رو مرور میکنم تا پستهای بعدی این مشکل رو نداشته باشن ...

جدیدترین ارسال ها

بالا