نه تقصیر تو نسیت. تکسچر خوب نداشتی. کارت خیلی خوبه. فتوشاپ رو هم یک آموزش جامع یاد بگیری کافیه می تونی با رنگ ها بازی کنی کلی کارت قشنگ تر میشه.ممنون از لطفی که داری
آره حق با شماست راستشو به خوای شاید عجیب باشه ولی من کلا با زمین مشکل دارم هر متی رو در بیارم زمینو گند میزم !!!
بازم ممنون از نظرت
نه تقصیر تو نسیت. تکسچر خوب نداشتی. کارت خیلی خوبه. فتوشاپ رو هم یک آموزش جامع یاد بگیری کافیه می تونی با رنگ ها بازی کنی کلی کارت قشنگ تر میشه.
سلام کار خوبی شده
قوانین گالری رعایت نشده.شماره تلفن و لوگو به اون بزرگی ... قوانین رو مطالعه بفرمائید.
نور پردازی کار جالب شده.از hdri استفاده کردی؟
یه خورده رزولوشن بک گراند انگار پائین هست.
دقت به اشل ها نشده.اندازه آجر چقدر هست الان؟؟؟
برای تایل های سقف باید از پلاگینی مثل roof design استفاده بکنی
نکسچر سنگ آنتیک خوب شده.با دیسپلیس هست؟
رنگ بندی کارو دوست دارم.برای بهتر شدن کار باید آدم پرنده حتی بصورت سایه شده بزاری.
کارت نمره قبولی میگیره.منتظر کارهای بهتر هستیم.
موفق باشی.
سلام خسته نباشی
کلا صحنه خیلی واقعی شده،رنگ بندی کار واقعا دوس داشتنیه به عنوان یه هوای تمیز بعد بارون خیلی حال کردم رفلکت آسفالتم تو ایجاد این حس بی تاثیر نبود(ما تو ایران آسفالت و زه کشی به این قدرت نداریم که)، هر چند آسفالت با تیکه های آب بود خیلی بهتر می شد.
سنگ آنتیک عالی شده ولی سقف سفالیتو پیچوندی، به همون اندازه که به آنتیک دیسپلیس دادی به سقف هم باید میدادی
شیشه هات زیادی رفلکت گرفتن از طرفی یه جا فریم، پشت و یه جا جلو شیشه است پیشنهادم اینه از میزان رفلکت کم کنی و از پرده استفاده کنی و به خاطر این که هوا کمی تاریکه به پشت پرده نور بذاری(به صورت رندم)
متریال جلو در هم مشکل داره بقیه اشکالاتم که دوستان اشاره کرده بودند راستی صحنه سازی پشت و جلو ساختمان عالیه
کاربر عزیز تبلبغ ممنوع هست شما قوانین رو رعایت نکردی؟!!!!!!!!
مشخصات کارتون کجاست؟
لطفا عکس رو عوض کنید