بی بی کد نمای ساختمانی( 2 رندر)

mm88mm

Member
*****رندر جدید در پست 5 قرار گرفته لطفا" دیدن کنید

ممنون میشم نظر بدین
وی ری 2.4 مکس 2012
کمی فتوشاپ
رندر تایم نزدیک 1.5 ساعت در رندر جلو
رندر جدید :
33672370333146226509.jpg

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    405.4 کیلوبایت · بازدیدها: 72
  • 1.jpg
    1.jpg
    549.6 کیلوبایت · بازدیدها: 74
  • resized.jpg
    resized.jpg
    512.9 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • 4.jpg
    4.jpg
    415.4 کیلوبایت · بازدیدها: 35
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. ببین دوست من کارت خوبه اما یه چیزی رو در نظر بگیر.سعی کن حتما طوری خروجی نهایی بگیری که انگار عکس گرفتی.
نباید پست پروداکشن اینقدر رنگ بندی قالب بشه که اثر توش محو بشه
تناقصاتی دارین توی کارت شما
مثلا نور light trail برای شب هست نه روز
نیازی نبود برای چنین کارایی ماشین کثیف کنین.چون هدف گرفتن رندر ماشین نیست. این چیزا بیشتر ممکنه حواس ببیننده رو جلب حواشی بکنه
درخت سعی کنین از سری آرچ مدل 117 باشه یا 106.درختهای خیلی خوبی هستن
کثیفی ها بشدت کار ضعیف کرده
چوب یعنی متریال زیبا کثیف کاری اصول داره.پیشنهاد میکنم برای چوب از شیدرهای ARCHINTERIOR 29 فایل 5 استفاده کنین

mm88mm

Member
مرسی بابت نظر عارف جان من تجربه ام کمه توی 3 بعدی.حرفای شما با عث میشه ایرادات رو توی کارای بعدی بگیرم ممنون

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام خوب شده. اما یه خرده زردش زیاده.
انشاله مسابقه بعدی مسابقه پست پروداکشن هست . حتما شرکت کنین

mm88mm

Member
سلام خوب شده. اما یه خرده زردش زیاده.
انشاله مسابقه بعدی مسابقه پست پروداکشن هست . حتما شرکت کنین
سلام عارف جون مرسی بابت نظر
انشالله تو کار بعدی با ایراد کمتر. دیگه حوصله این کاره رو ندارم:green: که تغییرش بدم:-?

mgh-max

کاربر فعال
به نظر من نور پردازیت طبیعی نشده. به سختی میتونم تشخیص بدم آفتاب داره داره از کدوم سمت می تابه . اگر فرضو بر این بزاریم منبع نور همونجاس که خورشیدو گزاشتی طبق اصول عکاسی اگه نور از روبرو بیاد ساختمون باید خیلی تاریک باشه . از طرف دیگه سایه ها منبع نورو جای دیگه نشون میدن. در نتیجه همه اینا اصلا افتاب حس نمیشه
غیر از اون سایز بعضی درختا به نظرم بزرگه نسبت به ساختمون
ولی در نهایت معتقدم واسه بازار کار خوبیه و پول خوبی میشه براش گرفت

mm88mm

Member
به نظر من نور پردازیت طبیعی نشده. به سختی میتونم تشخیص بدم آفتاب داره داره از کدوم سمت می تابه . اگر فرضو بر این بزاریم منبع نور همونجاس که خورشیدو گزاشتی طبق اصول عکاسی اگه نور از روبرو بیاد ساختمون باید خیلی تاریک باشه . از طرف دیگه سایه ها منبع نورو جای دیگه نشون میدن. در نتیجه همه اینا اصلا افتاب حس نمیشه
غیر از اون سایز بعضی درختا به نظرم بزرگه نسبت به ساختمون
ولی در نهایت معتقدم واسه بازار کار خوبیه و پول خوبی میشه براش گرفت
سلام.کار یه سری اشکالات داره که قبول دادم.
دلیل مشخص نبودن نور اینه که رنگش رو زیادی زرد کردم توی وی ری و شدتش رو کم کردم(اشتباه کردم :green: )همین باعث شد توی فتوشاپ مجبور به جبران بشم و نور پردازی غیر طبیعی بشه.
اون خورشیدم جنبه ی دکوری داره و نمایشی:wink: که بهتر بود نمیزاشتمش:-? قبول دارم.
مرسی بابت نظر:rose:

pojer

Member
سلام دوست عزیز کارت زیبا بود انشاالله در کارهای بعدی بهترو بهتر ظاهر بشی با آرزوی موفقیت.

جدیدترین ارسال ها

بالا