نمای دوربین

korosh 3d

Member
سلام به همگی آقا من یه سوال داشتم.
اگر ما دوتا دوربین داشته باشیم چه شکلی توی فریم های تنظیم شده فعال بشن؟مثلا از فریم 0تا20دوربین یک از 20تا40دوربین 2 فعال باشه؟
اگر میشه طریفه ی رندر کردنش رو هم بگین.
ممنون میشم.:rose:

abbasi_0912

Active Member
راه های مختلفی وجود داره
راحت ترین راه این هست که یک بار از 0 تا 20 رو یا دوربین 1 رندر به صورت عکس با پسوند png بگیری
و از 21 تا 40 رو هم با دوربین دوم رندر بگیری بعد توی مکس با رم پلیر کل عکس ها رو بهم بچسبانی

اما اگر میخواهی با یک کلیک کل رندر ها رو برات بگیره که قضیه فرق میکنه باید از Video Post توی منوی Render استفاده کنی و توی نتظیماتش مشخصات دو تا دوربین رو بدی و بزاری یک دفعه همه فریم ها رو برات رندر کنه

taghi abbas

Well-Known Member
میتونی 2 تا خروجی از هر دوربین بگیری با batch render تو منوی rendering و با استفاده از نرم افزار های دیگه 2 تا فیلم رو به هم بچسبونی.عین فیلم های تلویزیونی!!! نه مثل برنامه های زنده.فکر میکنم این جور کار،برای رندرینگ چندین فریمی کافی باشه.فقط کافیه با BATCH RENDER یه خروجی با فرمت AVI بگیری.این روش رو خودم بار ها برای دیدن انیمیشن امتحان کردم.ولی فکر میکنم برای رندر دو تا دوربین هم میشه البته جدا جدا.

آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
میتونی 2 تا خروجی از هر دوربین بگیری با batch render تو منوی rendering و با استفاده از نرم افزار های دیگه 2 تا فیلم رو به هم بچسبونی.عین فیلم های تلویزیونی!!! نه مثل برنامه های زنده.فکر میکنم این جور کار،برای رندرینگ چندین فریمی کافی باشه.فقط کافیه با BATCH RENDER یه خروجی با فرمت AVI بگیری.این روش رو خودم بار ها برای دیدن انیمیشن امتحان کردم.ولی فکر میکنم برای رندر دو تا دوربین هم میشه البته جدا جدا.

اصلا رندر با خروجی AVI رو توصیه نمیکنم
شما فرض کن 5000 فریم رندر میخواهی بگیری اون هم با پسوند AVI
- اول اینکه وقتی رم سیستم پر بشه وسط رندر مکس کرش میشه (می پره بیرون - نرم افزار به طور اتوماتیک بسته میشه)
- فرض کن وسط کار برق بره یا به هر دلیلی سیستم خاموش یا ریست بشه! چه اتفاقی میفته؟ کل زحمت هایی که کشیدی از بین میره باز دوباره باید بزاری سیستم از اول رندر بگیره
- اگر رم کافی نداری که اصلا این کار رو نکن

اما گر برای تست مثلا 50 تا فریم که رندر کل فریم ها نهایتا 30 دقیقه بیشتر طول نمیکشه که اشکالی نداره

بهترین خروجی برای رندر انیمیشن رندر به صورت عکس با پسوند ها png,tif,exr و ....... هست
وقتی توی تنظیمات رندر، ذخیره اتوماتیک رندر رو فعال میکنی. بعد از رندر به تعداد فریم هایی که رندر گرفتی عکس داخل پوشه ذخیره شده که بعد با رم پلیر خود مکس اون ها رو سر هم میکنی
اما باز هم رم پلیر مکس ضعیف هست و اگر رم پر بشه کل فریم ها رو برات بهم نمی چسبانه (مثلا خود من برای چسباندن 3000 تا فریم انیمیشن اون هم با 8 گیگ رم مشکل دارم)
این موقع هست که باید با برنامه هایی مثل افتر افکت فریم ها رو بهم بچسبانی

موفق باشید
:rose:

HITMAN 47

Member
اما اگر میخواهی با یک کلیک کل رندر ها رو برات بگیره که قضیه فرق میکنه باید از Video Post توی منوی Render استفاده کنی و توی نتظیماتش مشخصات دو تا دوربین رو بدی و بزاری یک دفعه همه فریم ها رو برات رندر کنه
[/QUOTE]
من با VIDIO POST امتحان کدم ولی چه شکلی رندر بگیرم؟

taghi abbas

Well-Known Member

اصلا رندر با خروجی avi رو توصیه نمیکنم
شما فرض کن 5000 فریم رندر میخواهی بگیری اون هم با پسوند avi
- اول اینکه وقتی رم سیستم پر بشه وسط رندر مکس کرش میشه (می پره بیرون - نرم افزار به طور اتوماتیک بسته میشه)
من هم منظورم برای انیمیشن های با فریم پایین بود . خودم هم برای انیمیشن 5000 فریمی توصیه نمیکنم یعنی اصلا توصیه نمیکنم چون خیلی طول میکشه،اگه هم که جزئیات انیمیشن هم بالا باشه که دیگه هیچی.اگه سیستم پایینی داری اصلا استفاده نکن

HITMAN 47

Member
پس مجبورم تک تک رندر بگیرم و با نرم افزاری مثل ulead بهم پچسبونم ولی باعث تعجبه که این نرم افزار چنین امکاناتی رو نداره.
یه سوال دیگه داشتم اگر vray نصب کنم تو سرعت رندر گیری تاثیر داره؟

abbasi_0912

Active Member
دوستان ببخشید برای اینکه دیر جواب میدم
این روز ها یکم سرم شلوغ شده یادم میره توی کدوم تایپیک چه خبر بود
توی Video Post اول دوربین ها رو انتخاب میکنی و تنظیم میکنی که هر دوربین از فریم چند تا چند باشه
مثلا من تنظیم کردم دوربین اول از 0 تا 30 و دوربین دوم از 31 تا 75 رو رندر بگیره
بعد دو تا دوربین رو توی پنل سمت چپ انتخاب میکنی
اون موقع یک دکمه Execute Sequence فعال میشه توی عکس مشخص کردم
وقتی روی Execute Sequence کلیک کنی پنجره ای باز میشه توی عکس هست
تنظیمات رو انجام بده بعد بزن که کل رندر ها رو بگیره

پیوست ها

• all_cam.jpg
    all_cam.jpg
    255.8 کیلوبایت · بازدیدها: 13

HITMAN 47

Member
نه توی خود vidio post جایی نزده که توی چه فایلی رندر بگیره؟مثلا من دلم میخواد توی دستاپ رندر بگیره ولی جایی نزده؟

abbasi_0912

Active Member
نه توی خود vidio post جایی نزده که توی چه فایلی رندر بگیره؟مثلا من دلم میخواد توی دستاپ رندر بگیره ولی جایی نزده؟

توی تصویر مشخص کردم که چطور باید فایل رو ذخیره کنی
موفق باشید

پیوست ها

• all_cam_2.jpg
    all_cam_2.jpg
    117.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6

جدیدترین ارسال ها

بالا