نمای داخلی ( خوشه )

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام به همه دوستان .
چند ماه پیش ، چندتا کار به سفارش مشتری انجام داده بودم .
گفتم خیلی وقته که توی گالری هم کاری نذاشتم ، واسه همون ، گذاشتمشون :wink:

خوب کار با 3DSMAX 2010 و با موتور رندر منتال ری ( قابل توجه دوستاران منتال Moralist-Boy , و ... )
انتقاد کنین خوشحال میشم ، البته بگم کار سفارشی دیگه ( هرچقدر پول بدی آش میخوری )

,

موفق باشید
Mr.Baloot
:rose:

Navidmilan

Well-Known Member
سلام
Design کار خیلی قشنگ و مدرنه ، اجرا هم خوب بوده . فقط تاریکیش دلیل خاصی داره ؟

Baloot3D

سلام ، راستش بله ، می خواستن محیط همچین نوری داشته باشه ،خودشون می خواستن فقط تو محیط هالوژن کار کنن منم تو ساختن فقط از نورهای فتو متریک استفاده کردم یعنی تمام اون محیط با این نورها روشن شده و از نورهای مجازی ( پلانی و ... ) استفاده نکردم . واسه همین زمان رندرشم واقعا طول کشید .
ممنونم از نظرتون نوید جان

baloot جان سلام .
اسممو که دیدم توی پستت تعجب کردم ! :lol: ( دوستدار منتال ری !!! )
ببین صحنه تاریکه که البته می گی خودشون خواستن . به نظر من اگه یه سری تغییرات کوچولو تو فتو شاپ می دادی شاید صحنه شفاف تر می شد مثلا یه تنظیم level کوچولو ! یعنی هم تاریکی صحنه رو حفظ می کردی هم شفافیت کار و جزئیات رو !
(البته می دونم که گاهی اوقات مشتری یه چیزی رو می خواد که آدم باید چشمشو ببنده و خودش با دست خودش کار رو منفجر بکنه )
بعدش احیانا توی lcd که کار نکردی که ؟ اگه آره Tune هست lcd ت ؟

تبریک می گم برای نور های فتو متریک .
کار باهاشون چندان ساده نیست ولی خوب از پسش بر اومدی .
مدلینگ کار هم به نظرم جالبه .

موتور رندرش از همه جالب تر :lol:
موفق باشی :rose:

Baloot3D

سممو که دیدم توی پستت تعجب کردم ! ( دوستدار منتال ری !!! )

چرا استاد ؟ مگه چیه ، خلاصه تو این مدت میدونیم کیا چیا دوست دارن :green:

ببین صحنه تاریکه که البته می گی خودشون خواستن . به نظر من اگه یه سری تغییرات کوچولو تو فتو شاپ می دادی شاید صحنه شفاف تر می شد مثلا یه تنظیم level کوچولو ! یعنی هم تاریکی صحنه رو حفظ می کردی هم شفافیت کار و جزئیات رو !
بعدش احیانا توی lcd که کار نکردی که ؟ اگه آره Tune هست lcd ت ؟

کاملا درست میگین شما ، صحنه یخورده زیادی تاریک شده . در مورد lcd باید بگم والا اینجا 5 تا دستگاه داریم که 3 نوع lcd داره ، این کار چون برای 2 الی 3 ماه پیش ، خداییش الان یادم نیست تو کدوم دستگاه تنظیمات نهایی رندر رو کردم .

(البته می دونم که گاهی اوقات مشتری یه چیزی رو می خواد که آدم باید چشمشو ببنده و خودش با دست خودش کار رو منفجر بکنه )
راستش این دفتر های فنی مهندسی رو که میبینی 1 روز سفارش رو بهت میدن فرداش می خوان ، کار خیلی خیلی عجله ای بود ، حتی وقت نداشتم رندر مجدد بگیرم تا اینکه بخواد بره تو فتوشاپ ویرایش بشه
اگه شما به عکس چپ نگاه کنی سمت چپ کار یک نوری از پایین به سمت بالا اومده ، اما منبع نور از کجاست ، معلوم نیست .( آجکتی که قرار بود اونجا باشه آن رندریبل بود :green: ما هم همینجوری بهشون دادیم دیدم متوجه نشدن ،ما هم حرفی نزدیم ) به کسی نگینا :wink:
الان اینو میگم همه میگن چقدر داره از خودش تعریف میکنه ولی واقعا اینجوری نیست ، من و همکارهام توی تیم بلوط خیلی سخت داریم رو پروژه انیمیشن روستای ما کار میکنیم که دیگه روزهای آخر کارشه ، تو تاپیک مربوط به خودشم یه خبر جدید ازش میزارم ، بخاطر همین اینجور کارا میخوره دیگه ویرایش زیادی نمیشه ( البته دوستم نداریم اینجوری باشه )
ممنون از نظرت Moralist-Boy جان
با تشکر Mr.Baloot
موفق باشید.
:rose:

درود بر شما ، کار خوشگلی شده ولی چرا سقف تیره تر از دیواره ؟
به نظر من انعکاس کفش نباید اینجوری باشه ، یعنی یه طوری است که انگار کف را روغن مالی کردن یا آب ریختن .
چرا قسمت صندوق فروشگاه را در سمت ورودی نگذاشتید تا مسیر رفت و آمد مشتری کوتاه نشود و از ازدحام و شلوغی داخل فروشگاه کم نشود ، البته تا پلان موقعیت نباشه نمیشه گفت .
بجز کیک شیرینی دیگه ای نمیفروختن؟

جدیدترین ارسال ها

بالا