سممو که دیدم توی پستت تعجب کردم ! ( دوستدار منتال ری !!! )
چرا استاد ؟ مگه چیه ، خلاصه تو این مدت میدونیم کیا چیا دوست دارن
ببین صحنه تاریکه که البته می گی خودشون خواستن . به نظر من اگه یه سری تغییرات کوچولو تو فتو شاپ می دادی شاید صحنه شفاف تر می شد مثلا یه تنظیم level کوچولو ! یعنی هم تاریکی صحنه رو حفظ می کردی هم شفافیت کار و جزئیات رو !
بعدش احیانا توی lcd که کار نکردی که ؟ اگه آره Tune هست lcd ت ؟
کاملا درست میگین شما ، صحنه یخورده زیادی تاریک شده . در مورد lcd باید بگم والا اینجا 5 تا دستگاه داریم که 3 نوع lcd داره ، این کار چون برای 2 الی 3 ماه پیش ، خداییش الان یادم نیست تو کدوم دستگاه تنظیمات نهایی رندر رو کردم .
(البته می دونم که گاهی اوقات مشتری یه چیزی رو می خواد که آدم باید چشمشو ببنده و خودش با دست خودش کار رو منفجر بکنه )
راستش این دفتر های فنی مهندسی رو که میبینی 1 روز سفارش رو بهت میدن فرداش می خوان ، کار خیلی خیلی عجله ای بود ، حتی وقت نداشتم رندر مجدد بگیرم تا اینکه بخواد بره تو فتوشاپ ویرایش بشه
اگه شما به عکس چپ نگاه کنی سمت چپ کار یک نوری از پایین به سمت بالا اومده ، اما منبع نور از کجاست ، معلوم نیست .( آجکتی که قرار بود اونجا باشه آن رندریبل بود
ما هم همینجوری بهشون دادیم دیدم متوجه نشدن ،ما هم حرفی نزدیم ) به کسی نگینا
الان اینو میگم همه میگن چقدر داره از خودش تعریف میکنه ولی واقعا اینجوری نیست ، من و همکارهام توی تیم بلوط خیلی سخت داریم رو پروژه انیمیشن روستای ما کار میکنیم که دیگه روزهای آخر کارشه ، تو تاپیک مربوط به خودشم یه خبر جدید ازش میزارم ، بخاطر همین اینجور کارا میخوره دیگه ویرایش زیادی نمیشه ( البته دوستم نداریم اینجوری باشه )
ممنون از نظرت Moralist-Boy جان
با تشکر Mr.Baloot
موفق باشید.