بی بی کد نمای داخلی با Cinema 4d

amirsss2

Member
سلام

این کار رو با سینما 4دی انجام دادم ( هم مدلینگ و هم بقیه چیزا ) و یکم فتوشاپ برای بهتر کردن کنتراست تصویر نهایی

( کارم بیشتر جنبه تمرینی داشت و ایده اش از ویدئو آموزشی بود ) کلا توی 4 روز تکمیل شد ) به پای کارای اساتید نمیرسه

خوشحال میشم نقات قوت و ضعف کار رو بگید تا بیشتر روش تمرین کنم:rose:

ممنون

عکسها :

amirsss2

Member
آفرین واسهٔ تمرین خیلی‌ خوب:rose:
شرکت 3D Fluff یک دورهٔ کامل از آموزش هارو داده که شما از این آموزشش این رو خوب ساختین
اما مال خودش بهتر بود فکر می‌کنم:)
آموزش‌های این سایت رو هم ببین حتما

www.greyscallegorilla.com

بله البته اون فقط آموزش نور و رندر بود ( که از نظر من ایناش مهم نبود یعنی کارم ایجاب میکنه ) و فضای داخل رو فقط دیدم و طبق اون ساختم
متریال ها هم همونو دادم ( شما تصور نکن که گفتی 3d fluff مچ گرفتی چون خودم هم گفتم ایده از ویددئو آموزشیه ، لینکتون هم خرابه )

مهم مدلینگ بود که خودم راضیم اشکالی توی مدلینگ اگه هست بفرمایید اصلاح کنم چون ذکر کردین اون بهتر بوده

آخرین ویرایش:

yas_d

Member
بله البته اون فقط آموزش نور و رندر بود ( که از نظر من ایناش مهم نبود یعنی کارم ایجاب میکنه ) و فضای داخل رو فقط دیدم و طبق اون ساختم
متریال ها هم همونو دادم ( شما تصور نکن که گفتی 3d fluff مچ گرفتی چون خودم هم گفتم ایده از ویددئو آموزشیه ، لینکتون هم خرابه )

مهم مدلینگ بود که خودم راضیم اشکالی توی مدلینگ اگه هست بفرمایید اصلاح کنم چون ذکر کردین اون بهتر بوده

لینک رو اصلاح می‌کنم

www.greyscalegorilla.com

نه توی مدل سازی مشکلی‌ نیست
نورپردازی و رندر آموزش بهتر بود
و اینکه نه این سری چون گفتی‌ از رو آموزش هست من قصدم مچ گیری نبود دیگه

جدیدترین ارسال ها

بالا