نمای جلوی خودرو

soshiant3d

Member
سلام دوستان عزیز
من طرح خودرو زیاد میکشم اما قصد دارم اینبار یک کار رو با مشورت کاربلدهای گرافیک به انتها برسونم ازتون کمک میخام که با سلیغه های خوبتون به بهتر شدن کار کمکم کنید.

6 تا طرح از کلاس اسپرت کوپه تو نمای جلو رو کشیدم که 2 تا از بهترین هاشو براتون میزارم + یک طرح که تقریبا پارسال با فتوشاپ زدمش. به نظرتون کدوم استایل رو در نماهای دیگه ادامه بدم؟

این دوتا اولیارو دیشب رو کاغذ سریع کشیدم اصلا وقت نزاشتم فقط استایل چراغ ها و جلو پنجره و کاپوت برام مهمه ولی سومی رو با فتوشاپ درست کردم و باید بگم تو درست کردن بلوپرینت برای ساخت مدل سه بعدی نهایت توانم همینه که خوشحال میشم مشکلات اونم بگید.

تو عکس بالا سعی کردم از خط های قوص دار بیشتر استفاده کنم قصد دارم سیستم خنک کاری لنت ترمز های جلو رو از سپر جلو حذف کنم و با تغییری تو حالت رینگ این مشکل رو حل کنم. هرچند ورودی های زیر چراغ هم به این عمل کمک میکنه.

از خطوط تیز بیشتر استفاده کردم تا خشونتو بیشتر کنه جلو پنجره بزرگی درکار نیست چون موتور عقب قرار میگیره.

این یکی رو سعی کردم تماما از خطوط قوص دار استفاده کنم البته باید چراغهارو کمی کوچکتر در نظر میگرفتم ولی چون کار قدیمی هست به بزرگی خودتون ببخشید.

خواهشا نقاط قوت و ضعف هر کار رو از نظر خودتون بگید و درنهایت هم بفرمایید که به نظرتون کدوم طرح ارزش وقت گذاشتن رو داره. بعد تو نماهای دیگه هم ازتون کمک میخام:rose:
ممنون

soshiant3d

Member
بازم سلام اصلا خوشحال نیستم که دوتا پست این صفحه رو خودم پشت سر هم گذاشتم. قبلا بهتر بود...
متاسفانه بخاطر کمبود وقت مجبور شدم خودم یکی از طرح هارو انتخاب کنم. نمای جلوی بلوپرینت اولیه رو زدم الان نوبت نمای کناری اولیه هست و بعدش به امید خدا میرم سوراغ نمای عقبی و بعدش باید مدل سه بعدیش رو بسازم و در نهایت بلوپرینت اصلی و توضیح اجزا.

بازم میگم برای عزیزایی که حال ندارن پست اولمو بخونن. این ماشینو تو کلاس اسپرت کوپه قراره طراحی کنم. لطفا کمکم کنید که کار نهایی بهتر بشه. برام بلوپرینت نهایی مهم هست و البته استایل ماشین خوب باشه.
منتظر نظراتون هستم.

بلوپرینت روبروی اولیه
asl.png

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا