بی بی کد نمای اجرایی***لطفا بگید کدوم نما بهتره تا نشون مالک بدم

avazkhan

Active Member
سلام دوستان این نما قراره واسه یه آپارتمان مسکونی توی قم اجرا بشه که تماما از سنگ گرانیت هستش ضمنا کار طراحی و تری دیش رو هم خودم انجام دادم ولی چون عجله ای بود وقت نکردم با وی ری کار کنم فقط خواهشا نظر اساسی بدین چون قراره اجرا بشه و لطفا ایرادات کار رو هم حتما بگین.....با تشکر

پیوست ها

• A1.jpg
    A1.jpg
    401.1 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • A2.jpg
    A2.jpg
    251.6 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • A3.jpg
    A3.jpg
    171.5 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • B1.jpg
    B1.jpg
    223 کیلوبایت · بازدیدها: 40
  • B2.jpg
    B2.jpg
    493.2 کیلوبایت · بازدیدها: 35

(Hamid)

Well-Known Member
این کار قشنگتر شده به نظرم،به کاربری مسکونی نزدیکتره
فقط متریال مشکی بالارو با متریال روشن پایینش جا به جا کنی عظمت بنا بیشتر میشه، الان یه خورده احساس افتادگی یا کوتاهی به کارت دادی.

پیوست ها

• A2.jpg
    A2.jpg
    111.7 کیلوبایت · بازدیدها: 7

nitroxy

Member
:-?
به نظر من همه نماها را نشون بده تا هم مالک خودش قدرت انتخاب داشته باشه . هم واسش کلاس بزاری و بگی من چند تا گزینه واستون کار کردم . :wink:
موفق باشی :rose:

Hamed

Active Member
سلام
دوست عزيز كسي كه ميخواد مشتريشو جذب كنه بايد آفر و آپشنه زيادي بده به نظر من اگر ميتونستي همه عكس هارو با چندتا تري دي وايرفريم تو يه پلات آسه بگنجوني خيلي بهتر بود وكار آمد تر تا اين كه اين عكس هارو همين جوري بهش نشون بدي
مورد بحث مكس نبود وگرنه مكس اين كار ايراد زياد داره...
موفق باشي

علي علي

*farshid*

کاربر VIP
یکیشو نشون بده
زیادی زر زد همشو بریز روو سرش

از لحن تندی که به کار بردم پوژش میتلبم :cool:
رشتت چیست؟

avazkhan

Active Member
سلام farchitect ممنون به خاطر قاطعی که دادی..........رشتم معماری در مقطع کارشناسی

در حدی که میگی وقت نیست اما به نظرم نماهه خیلی جای کار داره از نظر معماری عرض میکنم وگرنه سه بعدی که بوق ام اما یه حرکتی تنوعی چیزی توش کمه اگر وقت بهت داد میتونم تو نما کمک کنم البته بازم من پلان رو ندیده ام اما به نظر میرسه بشه روش بیشتر کار کرد:rose:

خسته نباشی

*farshid*

کاربر VIP
متاسفانه تو ایران طراحی نما هیچ ضابطه ای نداره
به همین دلیل هم خیابونا شدن صحنه ی شاخ و شونه کشی معمارا و معمارنماها

این نمای تکی که گذاشتی غیر قابل نقده

جداره های اطرافشم باید ببینیم

در ضمن رنگ های خنثی و تیره و سرد هرگز تداعی کننده یه نمای مسکونی نیستند (البته میدونم محدودیت داشتی از نظر انتخاب مصالح)

جدیدترین ارسال ها

بالا