نمایش css3 در IE 6,7,8

behzadkhatari

New Member
با سلام.
از اساتید محترم سوالی داشتم. چطوری میتونم سایتی که با css3 طراحی شده بدون مشکل و کامل در مرورگر اینترنت اکسپلورر مشاهده کنم. این مشکلیه که خیلی منو در گیر کرده:cry::?:. ممنونم

behzadkhatari

New Member
سلام
اگر فقط میخواید این قابلیتها رو برای نمایش بهتر وبسایتها در IE استفاده کنید می تونید از پلاگین Google Chrome Frame استفاده کنید.

با تشکر از راهنمایی شما. اما من خودم سایت رو طراحی کردم با استفاده از webkit css3 که در مرورگر ie9 به پایین ساپورت نمیشه من میخوام هرکسی که این سایت رو باز میکنه اونو مثل ie9 یا فایرفاکس ببینه

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
زمانی که نسخه های پایین مرورگر ie از css3 پشتیبانی نمی کنند، شما هم هیچ راهی ندارید، اگر ممکن بود، دیگر نیازی به ارتقا نسخه های ie نبود!
شخصا برای کنار اومدن با این مشکل، برای نسخه های پایین ie ، استایل متفاوت طراحی می کنم
موفق باشید

eAmin

Well-Known Member
با تشکر از راهنمایی شما. اما من خودم سایت رو طراحی کردم با استفاده از webkit css3 که در مرورگر ie9 به پایین ساپورت نمیشه من میخوام هرکسی که این سایت رو باز میکنه اونو مثل ie9 یا فایرفاکس ببینه
اگر سوالتون رو از اول به همین صورت مطرح میکردید، الان جواب بنده هم به شما یک طور دیگه ای بود!
در هرصورت شما نمی تونید بصورت کامل تمامی امکانات CSS3 رو در ورژنهای پایینتر ie بکار ببرید، ولی می تونید بعضی از این امکانات استفاده کنید البته با بهره گیری از ابزارهای جداگانه که برای شبیه سازی این امکانات ایجاد شدند.
مثلا یک نمونه CSS3Pie هست که بعضی از این امکانات رو در ie شبیه سازی کرده و شما میتونید استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا