نمایش هماهنگ سایت (سایتی که با css طراحی شده ) در مرورگرها قدیم و جدید.

idocs

Member
من با PHP, CSS & Javascript یه سایت طراحی کردم که این امکانات رو در اختیار مدیر سایت قرار می ده.

ارسال و ویرایش خبر، مقاله و مطلب. گالری تصاویر، ثبت نام کاربران در سایت، لینکستان، نظرسنجی و . . .

مشکل من اینجاست که این سایت با مرورگرهای جدید بخوبی نمایش داده می شه، اما با مرورگرهای قدیمی مثل IE6 اصلا نمی شه بهش گفت سایت.

چطور باید سایتم رو در مقابل مرورگرهای قدیمی و باگهای مرورگرهای جدید ایمن کنم؟

Milad

Well-Known Member
اگر سایت رو با Css استایل بندی کردی میتونی یک استایل به خصوص ie6 تعریف کنی و قسمت هایی که مشکل دارند رو به طوری که صحیح نمایش داده بشن تغییر بدی ، کلا ie رو بیخیال شو ...

idocs

Member
اگر سایت رو با css استایل بندی کردی میتونی یک استایل به خصوص ie6 تعریف کنی و قسمت هایی که مشکل دارند رو به طوری که صحیح نمایش داده بشن تغییر بدی ، کلا ie رو بیخیال شو ...

مشکل مرورگر مایکروسافت رو می تونم با دستورات شرطی برطرف کنم، برای سایر مرورگرها چیکار باید بکنم؟

Milad

Well-Known Member
میتونی با جاوا مرورگر رو شناسایی و استایل مربوط به خوردش رو بارگذای کنی البته امکان اینکه جاوا غیر فعال باشه هست تنها راهش توی Client Side همینه اگر بخوای Server Side بنویسی میتونی با یک کلاس PHP مرورگر رو شناسایی و ... که درصد خطا تا حدی به صفر میرسه .

idocs

Member
میتونی با جاوا مرورگر رو شناسایی و استایل مربوط به خوردش رو بارگذای کنی البته امکان اینکه جاوا غیر فعال باشه هست تنها راهش توی client side همینه اگر بخوای server side بنویسی میتونی با یک کلاس php مرورگر رو شناسایی و ... که درصد خطا تا حدی به صفر میرسه .

من دنبال یه کد پی اچ پی می گردم که بتونه همه مرورگرها (چه مرورگرهای جدید و چه مرورگرهای قدیم) رو تشخیص بده.

اگه همچین کدی در اختیار دارید. ممکن هست این کد رو برام ارسال کنید؟

Milad

Well-Known Member
میتونی از این کلاس ها استفاده کنی ...

پیوست ها

• browser type class-2006-07-21.zip
    1.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • browser_detection.rar
    1.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6

جدیدترین ارسال ها

بالا