نمایش فایلهای html در قالب فلش

reza goodarzi

New Member
سلام
می خواستم بدونم چطور میشه که یک قالب فلش ساخت و فایلهای html رو به اون ربط داد یعنی درون قالب فلش یک فریم وجود داشته باشه که توش یک فایل html رو بار گذاری کنه.

kiarash.M

Active Member
علاوه بر تصدیق حرف نفر قبلی ...
باید بگم با air میشه ...
در ضمن ؛ اگه صفجه ای HTML فقط از tag های img و <B> و چیزای اولیه است خود فلش میتوه باز کنه ..

reza goodarzi

New Member
این یک وب سایت هستش که می خوام قالب رو فلش بزنم و متن ها رو به صورت فایل html یا هر چیز دیگری که به راحتی ادیت بشه بسازم و این صفحه در قالب فلش لود بشه. مانند تصاویر مه می شه تو یه پوشه ذخیره کرد و از فایل فلش لود بشه

kiarash.M

Active Member
خوب خود فلش اونا رو دیگه میتونه .. فقط باید متونت .. رو rtl کنی .. بچه ها کمکت میکنند ...

padideh

Member
http://ogic.ir
یعنی اینجوری؟
اینو خودم ساختم خیلی سادس متن هاش با php یه و بقیه اش هم که فلشه البته هنوز تموم نشده پس صبر کن تا منوهای سمت چپ لود بشن هنوز لودر براش نذاشتم
خوب نگاه کنی متوجه میشی چه جوریه
خوش باشی
یا علی

آخرین ویرایش:

reza goodarzi

New Member
نه این کاری نیست که من می خوام. یعنی هیچکسی منظور من رو نمیگیره؟
شما چظور با قابلیت xml می تونید عکس ها رو که توی یک فولدر جداگانه هستش رو تو فلش لود کنید من میخوام به جای عکس یک فایل html باشه/

padideh

Member
باید با پی اچ پی یا یه دات نت یا ... یه برنامه براش درست کنی که این کار رو انجام بده
یعنی شما میتونی یه برنامه پی اچ پی یا دات نت بنویسی که فایل هایی که تو یه پوشه هست رو با یه ترتیبی تو صفحه بچینه
اون سایت هم تقریبا همین جوریه هم فلشه هم یه سری فایل که خودش میفهمه و از بیرون میاره و میخونه

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

به به داش علی گل ( Padideh )

بابا کجایی تو - دلمون برات خیلی تنگ شده بود !!!!

یه سری به ما بزن از اون sms های خفنتم برامون بفرست :rose:

موفق باشید

smmousazadeh

Well-Known Member
یکی از مثالهای خود فلش 6 دقیقا همین کار رو کرده ( لود html در فلش )
در ضمن شما میتونی از css هم استفاده کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا