نمایش عکس موجود در دیتا بیس در 2005visual studio

arashkhan

New Member
سلام. من با نرم افزار visual studio2005 و با زبان c# دارم یه سایت طراحی می کنم. عکسام رو با یه سری دستورات posted file و از این حرفا بردم تو دیتا بیسم که sql هست. موقعی هم که تستش می کنم عکسم وجود داره تو دیتا بیس. ولی حالا که می خوام رو صفحه عکسم رو نمایش بدم نمی دونم چه جوریه !!! مثلا می خوام یه گرید ویو بذارم. بعد عکسم که تو دیتا بیسه رو تو گرید ویو نشون بدم. مثلا وقتی سرچ می ذارم واسه سایت وقتی سرچ می زنم عکسم هم بیاد !!! ضمنا گرید ویوم رو وصل کردم به دیتا بیس ولی از عکس و مکس خبری نیس !!! ممنون می شم اگه کسی بلد باشه و جواب بده !!!

آخرین ویرایش:

morTeza_CS

New Member
یعنی خود عکس رو هم بردید تو دیتا بیس ؟؟ اگه این کار رو کردید کارتون اشتباهه.در این مورد بارها در فاروم های مختلف بحث شده .شما باید فقط اسم عکس رو ذخیره کنید ، مثلاً pic1 و می دونید که این عکس در پوشه Images قرار دارد .برای نشون دادن عکس هم بهتره از Table استفاده کنید که خیلی امکانات داره .

TNZ187

Member
برای نمایش

سلام
شما به هر دلیل عکس رو درون دیتابیس ذخیره کردید . حالا برای نمایش اون نمی تونید اطلاعات رو مستقیم از دیتابیس بگیرید و درون یه گریدویو به صورت مستقیم نشون بدید چون فایلی که تو دیتابیس ذخیره می شه دیگه اون فرمتی نیست که با اون وارد شده.
یه راهش این است که ابتدا اطلاعات رو از دیتابیس بگیرید و سپس اون ها رو به عکس تبدیل کنید و این عکس تبدیل شده رو نشون بدید .
این موضوع قبلا توی همین فروم در حدود یک ماه قبل روش زیاد بحث شده . البته حق هرکسی که بپرسه ولی اگه اون موضوع ها رو بخونید فکر کنم خیلی راحت تر به نتیجه برسید.:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا