temp$ = ''
For i=1 To 31
obj$ = 'Text' + CHAR(i)
LoadText("obj$","temp$")
Next i
x=1
PluginSet("Plugin","x")
PluginRun("Plugin","Month")
PluginGet("Plugin","get$")
month = VAL(get$)
If (month<7) Then
For i=1 To 31
obj$ = 'Text' + CHAR(i)
day$ = CHAR(i)
LoadText("obj$","day$")
Next i
Return()
End
If (month>6 & month<12) Then
For i=1 To 30
obj$ = 'Text' + CHAR(i)
day$ = CHAR(i)
LoadText("obj$","day$")
Next i
Return()
End
If (month=12) Then
For i=1 To 29
obj$ = 'Text' + CHAR(i)
day$ = CHAR(i)
LoadText("obj$","day$")
Next i
Return()
End
ببخشيد مي دونم اين پست قديمي شده ولي خدايش هر چي زور زدم نتونستم كاريش بكنمدوستان اگه مي تونند يك نمونه اي بذارند و خيال ما رو راحت كنند.
همان طور كه آقا پيمان عرض كردند كد بالا فقط تعداد روزهاي ماه رو در جدول نشون مي دهد(مثلا 29 رور يا 30 و31 روز)مي خواستم ببينم بايد چه كاري انجام دهم تا روز جاري مثل تاريخ ويندوز Highlight شود؟ يا رنگش عوض شود؟
با تشكر از زحماتتون
همان طور كه آقا پيمان عرض كردند كد بالا فقط تعداد روزهاي ماه رو در جدول نشون مي دهد(مثلا 29 رور يا 30 و31 روز)مي خواستم ببينم بايد چه كاري انجام دهم تا روز جاري مثل تاريخ ويندوز Highlight شود؟ يا رنگش عوض شود؟
با تشكر از زحماتتون
x=0
PluginSet("PlugIn","x")
PluginRun("PlugIn","Day")
PluginGet("PlugIn","Day$")
obj$ = 'Text' + Day$
SetObjectParam("obj$","TEXTCOLOR=255,0,0")
یه کد شمسی و برای mmb کنورت کردم
نزدیک دو ساعته هرچی باهاشون کل کل میکنم یه تاریخ شمسی درست رو تحویل نمیده و این هم بخاطر اینه که mmb داخل محاسباتش بیشتر از 10 رقم اعشار رو بر نمیگردونه
میخواستم بعد از آماده شدنش با روش آقای evil_gates داخل یه جدول قرارش بدم و بزارمش برای آقا harem
من که دیگه خسته شدم
آپلودش میکنم اگه کسی از دوستان حوصله داشت یه نگاهی بهش بندازن
یاعلی
دوست عزيز
ممكنه بگيد چرا از پلاگين Persian Date استفاده نميكنيد؟
ديگه اينكه براي تبديل تاريخ ميلادي به شمسي جناب silvercover اگه اشتباه نكنم مثالي رو تو انجمن گذاشته بودن
چون فرصت كافي ندارم نميتونم الان رو برنامه شما تمركز كنم. مثال جناب silvercover رو بررسي كنيد اگه به نتيجه نرسيديد تو اولين فرصت مثال شما رو اصلاح ميكنم