Fa نمایش تقویم شمسی بصورت جدولی

harem

Member
با عرض خسته نباشید به همگی میخواستم ببینم چطور میشه تقویم شمسی رو از حالت نوشتاری به صورت جدولی در آورد مثلا به جای اینکه نوشته شود 19 مرداد 1382 تاریخ به صورت جدولی یا همون ماهیانه (مثل خود ویندوز) در آید لطفا دوستان اگه سورسی یا کدی دارند یا می دونند دریغ نفرمایند.

با تشکر:rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
براي انجام اينكار احتياج به يك جدول بعنوان پشت زمينه و تعداد 31 شي Text داريد كه پشت سر هم و به ترتيب تو جدولتون قرار بگيره
شي Text رو خالي كنيد يعني به طور پيشفرض مقداري نداشته باشه.
براي نامگذاري شي Text هم به ترتيب از اولين اونها شماره 1 رو شروع كنيد تا آخرينشون كه شماره 31 ميشه. مثلا: Text1 - Text2 و الي آخر تا Text31

بعد با استفاده از پلاگين Persian Date و دستور Month تاريخ ماه جاري رو بدست بياريد و با يك شرط و يك حلقه روزهاي ماه موردنظر رو تو جدولتون بارگذاري كنيد مثل كد زير:

کد:
temp$ = ''
For i=1 To 31
    obj$ = 'Text' + CHAR(i)
    LoadText("obj$","temp$")
Next i

x=1
PluginSet("Plugin","x")
PluginRun("Plugin","Month")
PluginGet("Plugin","get$")
month = VAL(get$)

If (month<7) Then
  For i=1 To 31
    obj$ = 'Text' + CHAR(i)
    day$ = CHAR(i)
    LoadText("obj$","day$")
  Next i
  Return()
End

If (month>6 & month<12) Then
  For i=1 To 30
    obj$ = 'Text' + CHAR(i)
    day$ = CHAR(i)
    LoadText("obj$","day$")
  Next i
  Return()
End

If (month=12) Then
  For i=1 To 29
    obj$ = 'Text' + CHAR(i)
    day$ = CHAR(i)
    LoadText("obj$","day$")
  Next i
  Return()
End

متاسفانه فعلا دسترسي ندارم براتون نمونه بسازم ولي فكر ميكنم با اين كد بتونيد خودتون يه نمونه بسازيد

موفق باشيد

harem

Member
ببخشيد مي دونم اين پست قديمي شده ولي خدايش هر چي زور زدم نتونستم كاريش بكنم:shock: دوستان اگه مي تونند يك نمونه اي بذارند و خيال ما رو راحت كنند.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ببخشيد مي دونم اين پست قديمي شده ولي خدايش هر چي زور زدم نتونستم كاريش بكنم:shock: دوستان اگه مي تونند يك نمونه اي بذارند و خيال ما رو راحت كنند.

دوست عزيز
من كه كد كامل رو گفتم كه شما فقط كافيه 31 عدد TextBox به ايجاد كنيد و به صورت جدولي بچينيد بعد كدي كه تو پست قبلي گفتم رو آزمايش كنيد

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
کد بالا فقط ماه رو میگیره و روزهارو جایگذاری میکنه اما مسئله مهم یدست آوردن اسم اولین روز هر ماه هستش تا ایت جایگذاری درست انجام بشه الان به سیستم خودم دسترسی ندارم و کدش رو حفظ نیستم تا براتون بذارم با اون کد و کد بالا میتونید این کار رو درست انجام بدید

harem

Member
همان طور كه آقا پيمان عرض كردند كد بالا فقط تعداد روزهاي ماه رو در جدول نشون مي دهد(مثلا 29 رور يا 30 و31 روز)مي خواستم ببينم بايد چه كاري انجام دهم تا روز جاري مثل تاريخ ويندوز Highlight شود؟ يا رنگش عوض شود؟
با تشكر از زحماتتون

آخرین ویرایش:

msnv

Well-Known Member
همان طور كه آقا پيمان عرض كردند كد بالا فقط تعداد روزهاي ماه رو در جدول نشون مي دهد(مثلا 29 رور يا 30 و31 روز)مي خواستم ببينم بايد چه كاري انجام دهم تا روز جاري مثل تاريخ ويندوز Highlight شود؟ يا رنگش عوض شود؟
با تشكر از زحماتتون

الآن دارم سعی میکنم سورس کدای شمسی یه زبان رو واسه mmb آمادش کن
بمحض اماده شدن میزارمش واستون
موفق باشید

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با تشكر از زحماتتون

اين كد رو به ابتداي كدهاي قبلي اضافه كنيد

کد:
x=0
PluginSet("PlugIn","x")
PluginRun("PlugIn","Day")
PluginGet("PlugIn","Day$")
obj$ = 'Text' + Day$
SetObjectParam("obj$","TEXTCOLOR=255,0,0")

msnv

Well-Known Member
یه کد شمسی و برای mmb کنورت کردم
نزدیک دو ساعته هرچی باهاشون کل کل میکنم یه تاریخ شمسی درست رو تحویل نمیده و این هم بخاطر اینه که mmb داخل محاسباتش بیشتر از 10 رقم اعشار رو بر نمیگردونه
میخواستم بعد از آماده شدنش با روش آقای evil_gates داخل یه جدول قرارش بدم و بزارمش برای آقا harem
من که دیگه خسته شدم
آپلودش میکنم اگه کسی از دوستان حوصله داشت یه نگاهی بهش بندازن

یاعلی

پیوست ها

• [incomplete] Shamsi_Clander.zip
    2.1 کیلوبایت · بازدیدها: 50

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
یه کد شمسی و برای mmb کنورت کردم
نزدیک دو ساعته هرچی باهاشون کل کل میکنم یه تاریخ شمسی درست رو تحویل نمیده و این هم بخاطر اینه که mmb داخل محاسباتش بیشتر از 10 رقم اعشار رو بر نمیگردونه
میخواستم بعد از آماده شدنش با روش آقای evil_gates داخل یه جدول قرارش بدم و بزارمش برای آقا harem
من که دیگه خسته شدم
آپلودش میکنم اگه کسی از دوستان حوصله داشت یه نگاهی بهش بندازن

یاعلی

دوست عزيز

ممكنه بگيد چرا از پلاگين Persian Date استفاده نمي‌كنيد؟

ديگه اينكه براي تبديل تاريخ ميلادي به شمسي جناب silvercover اگه اشتباه نكنم مثالي رو تو انجمن گذاشته بودن

چون فرصت كافي ندارم نميتونم الان رو برنامه شما تمركز كنم. مثال جناب silvercover رو بررسي كنيد اگه به نتيجه نرسيديد تو اولين فرصت مثال شما رو اصلاح ميكنم

msnv

Well-Known Member
دوست عزيز

ممكنه بگيد چرا از پلاگين Persian Date استفاده نمي‌كنيد؟

ديگه اينكه براي تبديل تاريخ ميلادي به شمسي جناب silvercover اگه اشتباه نكنم مثالي رو تو انجمن گذاشته بودن

چون فرصت كافي ندارم نميتونم الان رو برنامه شما تمركز كنم. مثال جناب silvercover رو بررسي كنيد اگه به نتيجه نرسيديد تو اولين فرصت مثال شما رو اصلاح ميكنم

ممنون
پلاگینه رو هنوز ندیدم
البته این سورسه برای آقا harem بود که گفته بودن ، پس اگه پلاگین Persian Date یا سورسی رو قبلا جناب silvercoverنوشتن در رابطه با تاریخ شمسی وجود داره دیگر لازم نیست سورسه پست قبل رو ویرایش کنین و آقا harem هم میتونن از این دوتافایل استفاده کنن مخصوصا نمونه جناب silvercover که بهتر هستش چون اینگونه که معلومه هیچ وابستگی به پلاگین ندارد

موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا