نمایش اطلاعات به صورت لیست وار به مشتری

maaha

Member
سللام.بچه ها میخوام از دیتا بیس اطلاعات بگیرم.مثلا کل سطر های جدولی که مشتری تو شهر تهران زندگی میکنه.این اطلاعاات رو با کوئری از بانکم میگیرم.حالا میخوام قسمتی از اطلاعاتم رو به صورت لیست وار به مشتری شون بدم.باید از چی اسفاده کنم؟ازtext field? text area?
برای نمایش بخشی از اطلاعات باید از سشن استفاده کنم؟:-?

felix

Member
سللام.بچه ها میخوام از دیتا بیس اطلاعات بگیرم.مثلا کل سطر های جدولی که مشتری تو شهر تهران زندگی میکنه.این اطلاعاات رو با کوئری از بانکم میگیرم.حالا میخوام قسمتی از اطلاعاتم رو به صورت لیست وار به مشتری شون بدم.باید از چی اسفاده کنم؟ازtext field? Text area?
برای نمایش بخشی از اطلاعات باید از سشن استفاده کنم؟:-?

به شما دوست گلم پیش نهاد مکنیم یک مقاله در باره جلسه یا همون سشن بخون چون کلا ربطی به سوالی که کردی نداشت
برای سوالی هم که پرسیدی همانطوری که یک سطر رو چاپ میکین میتونی با یه حلقه داخل یه جدول که این حلقه هر بار یه سطر جدول رو چاپ میکنه به جوابت برسی

maaha

Member
سوالم رو بد پرسیدم.متوجه منظورم نشدین.مثلا اگه جدول داخل دیتا بیسم 5 تا فیلد داشته باشه.و من بخوام فقط 2 تا فیلد اون رو چاپ کنم و لست وار به مشتری نشون بدم باید از سشن استفاده کنم؟یعنی اول کل فیلد ها رو با کوئری بگیرم.مقدار فیلد هایی رو که میخوام تو سشن بریزم و بعد مقدار سشن ها رو توی یه دیو نشون بدم.:)

felix

Member
سوالم رو بد پرسیدم.متوجه منظورم نشدین.مثلا اگه جدول داخل دیتا بیسم 5 تا فیلد داشته باشه.و من بخوام فقط 2 تا فیلد اون رو چاپ کنم و لست وار به مشتری نشون بدم باید از سشن استفاده کنم؟یعنی اول کل فیلد ها رو با کوئری بگیرم.مقدار فیلد هایی رو که میخوام تو سشن بریزم و بعد مقدار سشن ها رو توی یه دیو نشون بدم.:)
مثال نمایش مشخصات کاربران به مدیر درجه 2
PHP:
select name,family from users
مثال نمایش مشخصات کاربران به مدیر درجه 2
PHP:
select * from users
حالا با یک شرط چک میکنی میبینی اگه مدیر درجه 2 بود کوئری اول اگه درجه 1 بود کوئری دوم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا