نمایشگاه آثار تنهایی (ببخشید طراحی) دیوارها

neolone

Member
نمایشگاه آثار تنهایی (ببخشید طراحی) "دیوارها"

سلام بچه ها
اولا بگم مابالاخره مجوزو گرفتیم و تو غربت قراره نمایشگاه بزنیم .(البته همه جای ایران سرای من است) پونزدهم تا بیست و پنجم نمایشگاه داریم.
ثانیا همین الان بگم معذرت می خوام به خاطر کیفیت پایین عکسا. چون مجبور بشم با دایال آپ وصل بشم. لطفا نظرتونو بگید که کدوما رو چاپ کنم؟ راستی ... اینا پوستر هستن و باید تو سایز 50*50 و 84*84 چاپ بشن.
از الان مرسی.

پیوست ها

• UExhibitions.jpg
    UExhibitions.jpg
    431.9 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • UExhibitions2.jpg
    UExhibitions2.jpg
    410.5 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • UExhibitions3.jpg
    UExhibitions3.jpg
    437 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • UExhibitions4.jpg
    UExhibitions4.jpg
    436.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

h-akhavan

Member
سلام neolone جان:)
فکرر کنم بک اولی از سمت راست توی چاپ جالبتر بشه البته اگه منظور خاصی از گذاشتن سیم خاردار نداری اونو برداری بیتره! چون مفهوم خاصی به نمایشگاهت می بخشه!! نوشته قرمز آخری که سیاهم قاطی داره برام جالبتر بود. راستی فاصله از پایین رو بیشتر رعایت کنی بهتره.
من که خیلی فاصله دارم با زاهدان، ولی خوشبحال اونایی که می یان و نمایشگاه رو میبینن! اگه لطف کنی تو هم بعضی آثارت رو اینجا بزاری ممنون میشم.:oops:

galagoola

Active Member
اولی خوبه
اما چند تا اشکال
نقطه های ی توی کلمه دیوار خوب نشده
کله نوشته هات رو هم مثله اون 5 خط ریزه یکم ترانسفورم میکردی خوب میشد
آخری هم اینکه تو کوچیک بزرگ کردن فونتهات یکم بیشتر حوصله کن یه خورده ناموزونند
ولی ایده بسیار خوبیه
موفق باشی
ایشالا نمایشگاه تو تهران
فلن

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
سلام

کار اول از بقیه قشنگ تره
فقط عنوان enclosures
فکر میکنم تو پر باشه قشنگتره

hhlsku6wa7wrjt5rp80e.gif

neolone

Member
سلام به همه
ببخشید که دیر اومدم.
اولا از شما ممنونم به خاطر پستهای خوبی که زدین.
می خواستم بگم که من توی ترجمه ی دیوار wall نذاشتم و enclosures رو نوشتم چون معنی حصار رو هم می ده و سیم خار دار رو به همین خاطر گذاشتم. و همینطور درست گفتین. من خودمم از اولی از سمت راست بیشتر خوشم اومد البته با اون فونتی که سیاه هم داره.
ولی کاش اون 46 نفری که اومدن و بازدید کردن حداقل نصفشون نظر داده بودن. آخه ناسلامتی اسم این بخش نظر خواهی هم هست نه فقط گالری.

جدیدترین ارسال ها

بالا