نمايش يكسان در 2 مرورگر

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
در IE تست شد مشکلی نداشت (به ScreenShot ضمیمه شده توجه کنید)
احتمال داره مرور گر IE شما cache گرفته باشه، از Ctrl + F5 استفاده کنید
موفق باشید

پیوست ها

• san.jpg
    san.jpg
    46.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5

insurer

Member
درود بر شما
در ie تست شد مشکلی نداشت (به screenshot ضمیمه شده توجه کنید)
احتمال داره مرور گر ie شما cache گرفته باشه، از ctrl + f5 استفاده کنید
موفق باشید

سلام :
والا من خودم ie ورژن 7 رو ي ويندوزم نصبه و نشون نميده ؟ دوستان هم ديدند نشان نميده ولي تو فاير فاكس نشون ميده !!!???!!! روي لوكال تست كرديد هم به همين شكل بود ؟يا به آدرس مذكور رفتين ؟
شما ie چه ورژني ؟
با تشكر

آخرین ویرایش:

hamedmax73

Member
ببينيد شما براي استايل هاتون از
float
استفاده كرديد؟

منم قبلا به اين مشكل بر خوردم و دليلش هم اين بود كه از float براي استايل هام استفاده نكرده بودم

insurer

Member
ببينيد شما براي استايل هاتون از
float
استفاده كرديد؟

منم قبلا به اين مشكل بر خوردم و دليلش هم اين بود كه از float براي استايل هام استفاده نكرده بودم

دوست عزيز سلام : فايل من در اول پست موجود است ميشه محبت كنيد يه نگاه بهش بكنيد...بزرگواري كنيد اديتش بزنيد ممنونتون ميشم....

hamedmax73

Member
ببينيد من الان برسي كردم از اون مشكلي كه اول گفتم نبود

مشكل از عكستون هست من داخل سورستون ام عكس رو تغيير دادم به ساير عكس ها ديدم كه نشون ميده همين عكسي كه داريد رو با فتوشاپ باز كنيد و از گزينه ي
file
گزينه ي
save as for web

رو بزنيد و بعد با فرمت
jpg يا
gif

ذخيره كنيد و بعد امتحان كنيد احتمالا بايد درست شه (البته اندازه ي عكس هم خيلي بزرگه اگر كوچكتر شه بهتره)

insurer

Member
ببينيد من الان برسي كردم از اون مشكلي كه اول گفتم نبود

مشكل از عكستون هست من داخل سورستون ام عكس رو تغيير دادم به ساير عكس ها ديدم كه نشون ميده همين عكسي كه داريد رو با فتوشاپ باز كنيد و از گزينه ي
file
گزينه ي
save as for web

رو بزنيد و بعد با فرمت
jpg يا
gif

ذخيره كنيد و بعد امتحان كنيد احتمالا بايد درست شه (البته اندازه ي عكس هم خيلي بزرگه اگر كوچكتر شه بهتره)

خيلي محبت كردين...دوست عزيز برم رديفش كنم...اينشالله كه تو اين عيد عزيز شيرين كام بشين

جدیدترین ارسال ها

بالا