نمايش فايل ورد بدون باز شدن برنامه ورد

sorooshk

Active Member
سلام

من يك فايل Word با پسوند doc دارم . اين فايل حاوي جداول و متون رنگي و از اين جور چيزهاست . متاسفانه نميتونم اين فايل را وارد MMB بكنم.

نميخواهم هم كه فايل در برنامه word باز بشه. ميخوام يه چيزي بشه مثل قابليت پاراگراف كه در MMB هست.

ميشه راهنمايي كنيد چه جوري اين كار را بايد انجام بدم؟

آيا پلاگين خاصي براي اين كار هست؟

خيلي جستجو كردم ولي به نتيجه خاصي نرسيدم.

با تشكر از توجه شما.
سروش

sorooshk

Active Member
سلام

با تشکر تبدیل به HTML کردم

حالا می خواستم بدونم میتونم کاری کنم که با زدن کلید هایی در صفحه 2 متن موجود در Browser در صفحه 3 تغییر کند و من را به آنجا انتقال دهد؟

این کار را برای ویدئو انجام دادم و بسیار عالی کار می کند:

<code>

VideoLoad("Page 4::Video","<SrcDir>\testVideo.avi")
Page("Page 4")

</code>

در این پروژه حداقل از 500 مقاله استفاده میشه و اگر بخواهم هر مقاله را در یک صفحه تو mmb بزارم خیلی سنگین میشه آیا میشه کاری کرد؟

sorooshk

Active Member
سلام

والا همش ميگين جستجو كنيد من لينكي را هم كه داديد خوندم. بايد بگم اصلا ربطي به كار من نداشت.

اون چيزي كه توي اون صفحات گفته شده بود وقت كار با Browser به صورت بسيار معمولي بود.

لطفا يك بار ديگر متن درخواست من را بخوانيد بعد هي همش بگين جستجو كنيد!!!

من گفتم فرض مي كنيم 2 تا صفحه داريم.

تو صفحه اول يكسري دكمه يا متن هست كه وقتي روي اونها كليك مي كنيم به صفحه 2 ميره و هر دفعه در صفحه 2 يك متن HTML خاص در آبجكت Browser لود ميشه مثل همون مثال ويدئو كه گفتم.

مخفي كردن Browser هم به دردم نميخوره چون بعضي مواقع مخفي سازي بيشتر بچه بازي ميشه و كنترل اون براي يك پروژه اي كه حداقل 500 تا مقاله داره كار بسيار پيچيده و وقت گيري ميشه.

ضمنا عذر خواهي مي كنم اگر تند حرف زدم ولي من كلا از اين عبارت جستجو كنيد پيدا كنيد بدم مياد. فكر مي كنيد ما جستجو نكرده سوال ميپرسيم؟؟؟؟؟؟

با تشكر.
سروش

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
شما میتونید در دکمه ی موردنظر یک متغیر رو با آدرس فایل HTML موردنظر مقداردهی کنید و بعد دستور رفتن به صفحه ی بعد رو بدید
کد:
HTMLPath$ = 'C:\MyHTMLFile.html'
در اسکریپت Page Start صفحه ی دوم هم دستوری بنویسید که فایل HTML که آدرسش در همون متغیر موجود هست در شئ بروزر لود کنه
کد:
Browser("Browser","HTMLPath$")

sorooshk

Active Member
سلام

اگر اينجوري بشه كه خيلي دعاتون مي كنم.

الان ميرم تست ميزنم.

با تشكر.
سروش

sorooshk

Active Member
سلام

والا باور كنيد نميخوام اسپم بفرستم . ولي خواستم يك تشكر و درست و حسابي بكنم چون جوابتون خيلي به من كمك كرد.

باز هم تشكر.

سروش

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
بنده هم کاملاً متوجه هستم و از ابراز لطفتون کمال تشکر رو دارم، ولی اگر به دکمه ی تشکر بسنده کنید، بنده هم متوجه ابراز لطفتون خواهم شد و هم بخاطر منظم تر بودن تالار بسیار خوشحال تر خواهم بود....

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا