كسي در مورد نمايش تعداد بازديد كنندگان و نمايش افراد آنلاين در فلش چيزي مي دونه ؟
شما می تونید از طریق پی اچ پی یک کنتور بسازید با نمایش افراد آنلاین و .... و در یک فای Text دیتاهاتون رو سیو کنید و در یک فایل Swf خروجی بگیرید
نمونه این کار 2 سال پیش انجام دادم : http://www.irclip.com در هدر سایت برای 5 ثانیه افراد آنلاین + بازدید امروز + بازدید دیروز + آی پی شما + جمع کل بازدیدها نمایش داده می شود
بدلیل کم ل...ی بعضی از دوتسان از قرار دادن سرس و آموزش بیشتر خود داری میشه
موفق و پیروز باشید
من قبلا" ساخته بودم و حجمه اون فايل 27 مگ هست كه نمي تونم آپ كنم. ولي چيز ساده اي هست. قسمت مهم و اصليش همون كد سرور سايدش هست. باور كنيد فايل فلش هيچي نداره كه كسي نمونه بذاره. فلش هر مقداري كه به صورت name = value رو چاپ كنه، مي تونه دريافت كنه. پس سراغ همون php ـش يا asp ـش بريد.
27 مگابایت چیزی که 3 سال پیش درست کرده بودم کلا 10 کیلو بایته فای FLA شم فقط 100 کیلوبایته
این یک دمو : www.ariatec.ir
ولی متاسفانه جو یک جوریه که بهرته آدم کمتر خودشو مطرح کنه و ..... ماشاالله تویی فروم حرفه ای کم نیست
موفق و پیروز باشید
آقایان مدیر اگر نمیخواهید جواب مستقیم رو د این تاپیک بدید(به قول خودتون مربوط به این تاپیک نیست) لطف کنید لینکهای مربوط رو بذارید.
این مرام نیست به مولا !
سلام دوستان
انگار کسی بداد من نمی خواد برسه !