Fa نمايش اطلاعات خاص در ListView

reza zareie

Active Member
سلام دوستان . من مي خواستم تو برنامم اطلاعاتي خاصي تو پلاگين List Viewنمايش داده بشه. به اين صورت كه من تو ديتابيسم يه سري اطلاعات ذخيره كردم و مي خوام بعضي از اونا تو List Viewنمايش داده بشه.
بذارين بهتر توضيح بدم
مثلا تو ديتابيس اطلاعات افرادي ذخيره شده كه از بك مغازه خريد كرده اند بعضي از اونها به مغازه بدهي ندارن و بعضي بدهي دارن من مي خوام فقط اطلاعات اونايي نشون داده شه كه بدهي دارن . چطوري مي شه ؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
ListView فقط وظیفه ی نمایش رو بعهده داره، اینکه چه اطلاعاتی باید نمایش داده بشن رو شما تایید میکنید.
یعنی باید یک Query بنویسید که اطلاعات موردنظر رو استخراج کنه، و بعد اون اطلاعات رو - به فرمتی که listView میپذیره -به ListView ارسال کنید تا نمایش داده بشه.

nevercom

خب الان سوالتون درمورد SQL Query هست یا نحوه ی نمایش اطلاعات در ListView ؟

اگر در مورد نحوه ی نمایش داده ها در ListView هست که کافی هست مثال همرا پلاگین ListView رو بررسی کنید (مثلاً UO ListView)، اگر در انجمن هم جستجو کنید مباحث مشابهی رو خواهید یافت !

ما اگر در مورد SQL Query هست، این بسته به ساختار دیتابیس داره، یعنی تا مثلاً بنده از ساختار دیتابیس اطلاعی نداشته باشم نمیتونم راهنماییتون کنم.

reza zareie

Active Member
منظورتون از ساختار ديتابيس چيه ؟ كدهاي مر بوط به اونه يا چيزه ديگه اي ؟ يه كم بيشتر توضيح ميدين؟

nevercom

خب ببینید، شما اگر قصد داشته باشید که لیست بدهکار ها رو بدست بیارید، و در این باره سوال داشته باشید، اول از همه باید مشخص بشه که این اطلاعات از کجا باید فراخوانی بشه ؟
یعنی اینکه دیتابیس شما چه جدول هایی داره، هر جدول چه فیلدهایی داره، در هر فیلد چه اطلاعاتی ذخیره میشه و اطلاعاتی از این دست.

reza zareie

Active Member
خوب من يك ديتابيس دارم با يه جدول به اسم informكه فيلدهاي اون شامل name,fname,adress,money,moneys
هست كه تو فيلدي moneys(وضعيت بدهي)دو حالت وجود داره يا پردداخت شد و پرداخت نشده است . حالا من مي خوام فقط اطلاعات اونايي كه مقدار فيلد moneysشون برابر پرداخت نشده است توي ListViewنشون داده شه

nevercom

خب کد SQL میتونه به این شکل باشه:
کد:
SELECT name, fname FROM inform WHERE moneys = '0';
فرض بر این هست که در فیلد moneys مقدار 0 به معنای پرداخت نشده هست.

با این کوئری، فیلد های name و fname، رکوردهایی که بدهیشون در حالت پرداخت نشده هست دریافت میشه.

کافیه این کوئری رو به پلاگین ارسال کنید و پاسخ رو پردازش کنید.

کدهای مربوط به ListView هم بستگی به پلاگین و نسخه ی اون داره که برای اینکار ازش استفاده میکنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا