اگر طراحی معماری کار هم با خودتون بوده یکی دو تا نکته هست که خدمتتون عرض می کنم:
اگر قد آدمها را دو متر فرض کنیم و در مقایسه ارتفاع دیوارهای شما حدود 18 متر میشه توی منطقه ای که می فرمایید مسکونی هست اجازه ساخت بنایی با این ارتفاع میدن؟ و ارتفاع درها میشه 10 متر! وزن در رو در نظر گرفتید؟ چه جوری باز و بسته بشه؟ (شاید هم موقع رندر به تناسب قد آدمها و ارتفاع توجه نکردید که همه حرفهایی که من زدم منتفی هست)
دو طرف سر در بادگیر هست؟ من توی شهر بادگیرها (یزد) زندگی می کنم و ندیدم مسجدی که بادگیر داشته باشه! یعنی اصلا ندیدم بادگیری که کار نکنه و دکوری باشه البته تک و توک ساختمانهای جدید هستند که براشون بادگیر گذاشتند بدون توجیه منطقی و معماری فقط با این توجیه که می خواستیم نشونی از یزد داشته باشه ( مثل برجی که توی صفاییه دارند میسازند و بادگیرهاش هیچ کاربردی نداره) و اگر کار شما توی شهر کویری نباشه (محل سکونتتون را نوشتید گرگان) بادگیرها کاربرد نمادین اینجوری هم حتی ندارند . البته مناره های چهارگوش هم هستند ولی توی ایران رواج ندارند بیشتر توی مناطقی که قبل از فتح توسط مسلمین در دست امپراطوری روم شرقی بوده رایج هستند . فکر می کنم توی مناطق شمالی مناره های شش گوشه و هست گوشه باشند که با شراط اقلیم معماری کار شما و همچنین شکستگی های گوشه کار هماهنگی بیشتری داشته باش، هرچند به نظر من طراحی کلی ساختمان اینقدر قوی هست و اینکه فرمودید یک بنا با کارکرد مذهبی هست و نه مشخصا یک مسجد پس لزومی به وجود مناره نیست و همون کتیبه ها و پنجره های شیشه رنگی برای رساندن مطلب کفایت می کند. معمار بزرگی مثل
استاد علی اکبر رحمانی هم در فضاسازی فضاهای داخلی مسجد حظیره و حسینیه آقا هم از همین شیشه های رنگی و کتبه ها استفاده کرده اند.