نماد شرکت مخابرات پس از اصلاحیه eps بازگشایی می شود

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: نماد سهام شرکت مخابرات ایران در تالار بورس پس از تصویب اصلاحیه بودجه 87 از سوی دولت و به دنبال آن اصلاحیه EPS بازگشایی خواهد شد.

"صابر فیضی" در گفت و گو با آژانس خبری تلفن همراه (همنا) افزود: در جلسه مجمع عمومی شرکت مخابرت ایران مطرح شد که EPS را براساس اصلاحیه بودجه سال 87 باید مجددا ارایه دهیم .
وی اظهار داشت: چون اصلاحیه بودجه به تاخیر افتاده و نتوانستیم آن نهایی کنیم، بازگشایی نماد شرکت مخابرات ایران نیز به تاخیر افتاده است.
به گفته فیضی، اگر بتوانیم بودجه را نهایی کنیم، اصلاحیه EPS را نیز براساس اصلایه بودجه 87 ارایه خواهیم داد و براساس آن می توانیم بحث باز شدن نماد شرکت مخابرات را هم از بورس بخواهیم.
وی تصریح کرد: بعد از این ابلاغ مصوبه مجمع و مباحثی که در مجمع مطرح و بعد از استعلام های صورت گرفته، این امر به صورت دو فوریتی در دستور کار دولت قرار گرفته است.
براساس این گزارش، نماد سهام شرکت مخابرات ایران پیش از برگزاری مجمع عمومی شرکت مخابرات ایران با حضور سهامداران این شرکت متوقف شده و هنوز بازگشایی و در تابلوی بورس قرار نگرفته است.






منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا