نقشه

sahar.khanom20

New Member
سلام بر مجیدی های عزیز من یک مساله ی بسیار بزرگ دارم :rose:
من میخوام یک سری عکس با اندازه بزرگ (3000 * 5000) به تعداد 36 تا تو فلش لود کنم و سپس اون ها رو با کلیلک روشون حرکت بدم یعنی در واقع می خوام یه چیزی مثله یه نقشه بسازم :) برای اینکه باید چیکار کنم آیا لازم هست که حتما از اکشن اسکریپت استفاده کنم ؟ وگر آنگاه چی ؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
خوب اکشن که قطعاً لازمه استفاده کنید

واسه ساده ترین حالت ساخت نقشه حداقل باید دراگ کردن رو روی تصویر بذارید.
واسه زوم کردن و بعضی کارا دیگه هم نیاز به کد نویسی دارید.

اما واسه جلوگیری از سنگین شدن پروژه سعی کنید تصاویر رو به صورت اکسترنال(خارجی) لود کنید 1کم شاید کد نویسی سخت تر بشه اما از هنگ کردن جلوگیری میکنه چون سایز تصاویر خیلی بزرگ تعدادش هم نسبتاً زیاده

benyamin_pc

Well-Known Member
وقتی اندازه عکس هاتون انقد زیاده اینکه عکس های به این بزرگیو کنار هم بذارین و بکشین خیلی اشتباهه و به درد کار جدی تو بازار نمیخوره (مشکلای جدی مثل بار زیاد روی رم و سی پی یو و ...)
راه اصولی : عکس هاتونو به قطعه های مثلا 128*128 تیکه تیکه کنین , بعد با لود به موقه هر کدوم و مدیریت روی اونها از طریق الگوریتمتون میتونین به یه نتیجه حرفه ای برسین

sahar.khanom20

New Member
من اومدم برای هرکدام از عکس ها موقعیت تعریف کردم که هر عکسی کجا دیده بشه و براش star drag and stop drag تعریف کردم ...
خب وقتی این عمل انجام میشه من وقتی یکی از عکس ها رو درگ می کنم تا وقتی که موس رو رها نکردم بقیه عکس ها از جاشون تکون نمی خورن برای حل این مشکل باید چکار کرد لطفا؟:-?

sahar.khanom20

New Member
فدات شم شما که جواب می دی خب یکم واضح تر بگو خب شاید من خنگم نمی دونم هولدر چیه خب :soot::)

benyamin_pc

Well-Known Member
برای داشتن یه هولدر توی فلش میتونی از مووی کلیپ استفاده کنی , همه چیو داخل اون مووی کلیپ لود کن
برای پیاده کردن الگوریتمی که گفتم نیاز به دونستن یه چیزائی مثل آفست (مثل پیاده سازی درگ با موس توی سی شارپ) , و یه سری چیز دیگس که اگه به جاوا آشنائی داری بد نیست یکی از برنامه های موبایل نقشه که با جاوا معمولا زیادرو بخونی تا بیشتر دست بیاد
در کل این الگوریتم که تو پست 3 بهش اشاره کردم توانائیه لود کل گوگل مپ هم با سرعت بالا و استفاده حداقل از رم و سی پی یورو داره

p30graphic

Active Member
منم همین مشکل دوستمون رو دارم چند سال دارم با لود نقشه توی فلش کار میکنم اما هنوز اون نتیجه دلخواه رو نگرفتم. ببینید مثلا نتونستم کاری کنم که فقط بلوک هایی که توی اسکرین اومدن لود بشن و نه تمام مووی کلیپ های نقشه. یا اینکه چطور بتونم به فلش بگم با فلان کلید موقعیت x , y رو بیار مرکز تصویر و کارهای این چنینی که لازمه توی پروژه نقشه لحاظ بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا