نقشه 3000 ساله ایران باستان برای آربلا، کاری از پریادیس (Pariadis)

MayaMana

Banned
سلام عزیزان

منو ببخشید که نمیتونم به همه پست ها سر بزنم و از فرستاده های و کارهای زیباتون تشکر کنم.. ولی فرض بر این هست که از همه شم تشکر میکنم : )...

نقشه ای که ما برای شروع داستان انتخاب کردیم .. در حقیقت قدیمی بود .. و البته به زبان نمیدونم اسمشو چی بزارم ولی به هر شکل به فارسی بر گردوندیم و در مایا .. مدلش کردیم در Zbrush بقیه کاراشو انجام دادیم..

برای تکسچرش .. دونه به دونه با Tablet خطوط ظریف بین ایالتهای مختلف کار شد.. توی فوتوشاپ و بعد در BodyPaint
..
متریال را عمدا" فانتزی و روی یک کاغد سوخته قدیمی انجام دادیم ولی پس از اون تصمیم گرفتیم بیشتر فانتزی بشه و بهش ابر اضافه کردیم.. ( maya fluid effects ) .. خنده داره نه ؟ : )

و post effects رو در Nuke و فاینال ادیت رو در After Effects تموم کردیم.. کلیه color correction ها در Nuke , AE انجام گرفت..

یک عکس هم از موهای آرانوس گذاشتم.. میدونید آخه پدرمون جلوی چشممون اومد تا موهای تا کمره آرانوس را shave and hari cut طراحی کنیم و هی crash نکنه .. برای این موضوع حتی با Joe Alter نویسنده این پلاگین تماس گرفتیم و چند تا ایراد رو ظرف چند روز بر طرف کرد.. یعنی ورژن بالاتری داد .. البته تشکر هم کرد که ایراد پلاگینش رو در آوردیم..:wink:

بازم ممنون

پیوست ها

• Aranoos_the Queen Hair.jpg
    Aranoos_the Queen Hair.jpg
    78.7 کیلوبایت · بازدیدها: 65
  • aranoosToStopCam.1200.jpg
    aranoosToStopCam.1200.jpg
    159.7 کیلوبایت · بازدیدها: 58
  • the Map 01_composedBeauty.jpg
    the Map 01_composedBeauty.jpg
    42.7 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • the Map 02_composedBeauty.jpg
    the Map 02_composedBeauty.jpg
    49.2 کیلوبایت · بازدیدها: 38
  • the Map 03_composedBeauty.jpg
    the Map 03_composedBeauty.jpg
    53.4 کیلوبایت · بازدیدها: 47

.:. soroosh .:.

Active Member
جالب شده .
به نظر یه مقدار حرکت در کاراکتر مشکل داره .
البته اینطوری از رو اون عکس احساس میکنم فقط . یک مقداری به نظر زاویه زانو و کلا پا نسبت به زاویه و حالت کمر و بدن برای کاراکتر در حال حرکت میزون نیست . شاید هم مربوط به زاویه دوربین یا مشکل از من باشه ...
اون نقشه ها و ... هم جالب شدن باید در انتها دید کار روی هم رفته به چه شکل در میاد ...
موفق باشید .

MayaMana

Banned
خوب فکر کنم راست میگی بیشتر مربوط به زاویه دوربین ولی ادیت های زیادی هم روش شده

.. راجب پا .. آخه خانم خستس.. بابا یک ملکه بودن .. خیلی سخته تصورشو بکن! مسئولیتش خیلی سنگینه .. : )

اینها رندر نهائیش انجام شده.. فقط من نمیتونم تو اینجا بزارم به دلایلی .. انشاءا.. میماند برای جایی دیگر.. و وقتی دیگر..

ممنون

:Mohsen:

کاربر باتجربه
کار بسیار زیبایی هست
امیدوارم که کار نهایی هم بزارید تا استفاده کنیم

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام دوست عزیز
واقعا خوشحالم از این همه پیشرفت
فقط خواستم دو تا سوال ازت بپرسم ...
مشخصات سیستم مرکزیتون رو مینویسین؟؟
و بگین که با این سیستم راضی هستین یا نه؟
ممنون

MayaMana

Banned
خدمت دوست خودم عرض کنم که..

PC های خودم و همکاران.. Quad 6600 با 8 گیگ رم هست.. ولی برای رندر از 3 تا سرور Dual Zeon با24 گیگ رم استفاده میکنیم.. زیاد نیست ولی خیلی جواب میده : )

8GB Ram برای این منظور به زور جواب میده یعنی معمولا" تا 7 گیگ با این شدت تکسچرها به راحتی پر میشه..

امیدورام جوابتون را داده باشم. : )

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
خدمت دوست خودم عرض کنم که..

PC های خودم و همکاران.. Quad 6600 با 8 گیگ رم هست.. ولی برای رندر از 3 تا سرور Dual Zeon با24 گیگ رم استفاده میکنیم.. زیاد نیست ولی خیلی جواب میده : )

8GB Ram برای این منظور به زور جواب میده یعنی معمولا" تا 7 گیگ با این شدت تکسچرها به راحتی پر میشه..

امیدورام جوابتون را داده باشم. : )
ممنون که جواب دادی دوست من :rose:
کاش اسمتو بدونیم و با اسم کوچیک صدات کنیم تا صمیمی تر بشیم:neutral:
میدونم اینجا جای این حرفا نیست (شاید هم باشه -- یعنی مربوط به کار هست) اما یه راهنمایی ازت میخوام

والا از کارتون که پیداست ماشاا.. نمیشه ایرادی گرفت همه چی در حد فوق العاده و دور از انتظار هست:paint:
---------------
اگه بدونی .... یه عالم ازت سوال دارم....
-------------
از شما چه پنهون من و چند تا از دوستان میخوام یه شرکت کوچیک راه بندازیم و چند تا نیرو رو برای کار تو شرکتمون استخدام کنیم
اینجوری که از سیستم بستن شما بوش میاد, باید پول هنگفتی برای سیستماتون داده باشین
میخواستم بدونم روند کاریتون چجوریه؟ کسی سرمایه گذاشته؟ ارگان یا شخص خاصی با شما قرار داد بسته؟
کجا سیستماتون رو تهیه کردین؟؟
راستی در باره کارت گرافیک چیزی نگفتی... مسماَ باید کوادرو باشه ( اگه هست برند و قیمتش رو هم ذکر کن)
-----------
درباره تیم خودتون بگین ... چند نفرین؟؟ ..... کارا چه جوری تقسیم میشن؟؟
چون میخواییم یه شرکت بزنیم , خواستم با روال کاریتون آشنا بشم
----------
از خودت هم بگو (خودتو معرفی کن)
مدیر انجمن سابقمون یه جا رو واسه معرفی دوستان جدید ایجاد کردن
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=68308
اگه دوست داشتی خودتو معرفی کن ...
----------
شرمنده اگه زیاد سوال کردم (آخه اصولاَ آدم کنجکاویم):-?
همیشه موفق باشی دوست جان:wink:

MayaMana

Banned
wow..
خوب من خودمو معرفی خواهم کرد بزودی... : )

خیلی کنجکاوی و این نشون میده در مراحل پایانیه یک تصمیم قرار گرفتین..
و البته از من میخواید که صادق هم باشم مگه نه ؟ : )

ما خودمون سرمایه گذاشتیم.. بسیار اندک.. ولی بعد چند سال وضع خوب خیلی بهتر شد.. ولی اصلا" ساده نبود..

اگه میخوای که با شما رک و راست باشم.. دو عامل رو باید برای شروع کار در نظر بگیرید:

1- روتون هستش.. ( یعنی روی شما باید مثل سنگ پای قزوین باشه !! ) کم آوردن یعنی .. خداحافظ
2- امیدتون اول به خدا و بعد فقط و فقط به خودتون باشه.. ..بیرون هیچ چیزه خوشحال کننده ای غیر از امید شما به آینده و تلاش شما و مبارزه به مشکلات و سختی ها وجود نداره..!

موفق باشید..

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
با اینکه کامل به جوابم نرسیدم ولی ... خیلی ممنون از نصیجتت ...
موفق باشی

AVAXTM

Member
کارتون فوق العاده شده !
به خصوص اون نقشه ها ،‌ خیلی جالب شده و اون فونت های استفاده شده !
موفق باشید ، منتظر ادامه کار هستیم

TARA CG

Banned
میبخشید
اسم این کار در نهایت آریلا ست یا آربلا
میشه یه کم در مورد داستانش و زمانش بگید یا این هم سری هست
امیدوارم باز هم از پریادیس اینجا کارهایی ببینیم

با سلام كار خوبي شده.
توي ويكيپديا كه گشتم ببينم اين آرانوس خانم زيبا كي بوده و داستانش چي بوده چيزي يافت نشد.اگه ممكنه خودتون يك لينكي چيزي بدين.از اينكه مي بينم در شما عشق به وطن وجود داره بسيار خوشحالم.

دوست عزيز دو تاسوال داشتم.

1-اين كاغذ قديمي(نقشه ايران)رو چطوري درست كردين؟چون من هم توي يك پروژه به اين مساله برخوردم و چون فوتوشاپم خوب نيست قضيه رو بي خيال شدم.

2-من وقتي سيستم خريدم 8 گيگابايت رم براش خريدم ولي الان پشيمانم چونكه بزور پروژه هام به 2 تا 3 گيگابايت رم نياز داشتن.فقط يك سري اونهم جهت تست يك پروژه تستي زدم كه 8 گيگابايت رمم رو پر كرد.ميشه بپرسم كدوم قسمت از پروژه شما به اين مقدار از رم (8 گيگا و 24 گيگابايت كه نيوشتين) احتياج داشته؟
منظورم مثلا تكسچرهاتون سنگين بوده يا مثلا پارتيكل سيستمها يا مثلا مشها ... بعيد مي دونم با مش بشه اين رم رو پر كرد.

راستي يك سوال ديگه سيستم عاملتون چي بوده؟

با تشكر.

آخرین ویرایش:

MayaMana

Banned
سلام دوست عزیز...

داستان کلا" ساخته ذهن ماست.. ولی مکان همونطوری که نقشه نشون میده وجود داره.

برای تکسچر کاغذ سوخته و یا این جور چیزها تکسچرهای بسیار بسیار خوبی وجود داره از دو شرکت :
marlin Studio و Pyscosonic هر دوشون تکسچر HighQuality از کاغد دارند که با تلفیق اونها و البته کمی ذوق و سلیقه میتونید هر نوع کاغذی رو درست کنید.

تقریبا میشه گفت هیچ وقت ندیدیم در این پروژه و پروژه بسیار سنگین رو که عکس هاشو خواهم گذاشت، میزان Ram مصرفی از 7/5 گیگ پایئن تر اومده باشه..

سیستم عامل vista ultimate 64 Bit ( برای استفاده حد الکثر از Ram باید روی سیستم عامل 64 کار بکنید )

موفق باشید

Farrokh

Active Member
تبریک می گم
کارتون جالب شده

در کارکتر و مخصوصا کارکتر های مایا زیاد تجربه ندارم پس نقد نمی کنم

فقط خواستم بگم که خوشحالم که شما رو در این سایت داریم

منتظر کارهای بعدی و احیانا قبلی شما هم هستم

موفق باشید:rose:

MayaMana

Banned
تبریک می گم
کارتون جالب شده

در کارکتر و مخصوصا کارکتر های مایا زیاد تجربه ندارم پس نقد نمی کنم

فقط خواستم بگم که خوشحالم که شما رو در این سایت داریم

منتظر کارهای بعدی و احیانا قبلی شما هم هستم

موفق باشید:rose:

ممنونم از توجه شما.. : )

کاره شما هم قشنگه .. لیاقت جایزه ای رو که گرفته داره..
و اینکه افتخار برای من هست که در این جا هستم با شما دوستان :rose:

TARA CG

Banned
آخر نگفتید اسم کار چیه
باسم مهمه اگه لطفا بگید ممنون میشم

جدیدترین ارسال ها

بالا