نقشه ایران با قابلیت زوم در هر نقطۀ این خاک مقدس

siavash-tanha

Well-Known Member
پس سي من جان دمت گرم

فقط يه چيز هيچ برنامه نيست كه بشه رو خيابان هاي ايرانم سرچ كرد (زوم كرد) سايتم باشه قبوله :arrow:

مخلصم

ابوذر

PC man

Active Member
EHSAN_J گفت:
ولي انگار زوم اش كار نميكنه
8O 8O 8O
غیرممکنه! 8O
چون کار این برنامه همینه!
سیستم شما مشکل داره.
جواب ابوذر :
دارم ولی با سی دی کار می کنه.

bagher2

Member
آقااین برنامه برامن هم درست کارنمیده همش ارورمیده فقط یه قسمت خاص روتوی نقشه زوم میکنه!

اگه ممکنه یه امتحانش بکنید!

ممنون

PC man

Active Member
اول از همه بايد معذرت بخوام چون دير جوابتون رو دادم.چون چند روزي بود شيروان نبودم و دسترسي به كافي نت هم حتي نداشتم.
در جواب دوستان بايد بگم اين برنامه با مولتي مديا بيلدر ساخته شده و براي من درست كار مي كنه.آپلودش هم درست انجام شد.

siavash-tanha

Well-Known Member
حجمش زياده؟

اگه نيست آپلود كن

(راستش من برا كشورهاي اروپايي شنيده بودم ولي ايران نه)

مخلصم

Mandana

Active Member
خوب پيسي جان اينكه قابليت زوم روي خيابونها رو نداره.داره؟ابوذر(سياوش)هم براي همين گفت اونو آپلود كن.منم لازم دارم ممنون ميشم بدي عزيز

PC man

Active Member
نه نداره.اگه همچين برنامه ي رو مي خواين برين بازار بگردين دنبال : Atlas of IRAN در اكثر شهرهاي بزرگ ايران مي تونه خيابون هارو هم زوم كنه.من دارمش ولي چون حجمش 600MB هست نمي تونم آپلودش كنم.
آگه هم همه كشورها و شهرهاي جهان رو مي خواين كاركنان عمو بيلي يه چيز ديگه دادن بازار به اسم Microsoft Encarta Reference library 2004
به زبان لاتي چيز مشتيه هتمن بخرينش ارزون هم هست.چهار تا سي ديه و من اينجا يعني تو شيروان چهارتاشو 2800 خريدم.

Mandana

Active Member
اونو دارم ولي تنها چيز جالبي كه داشت عكسهاي رهبر فقيد بود :O .در ضمن فقط از نماي دور نشون ميده البته من نميدونم شايد ورژن جديد ترش كملتر باشه در اين مورد.البته نرم افزار كامليه ولي خيابونها.....

جدیدترین ارسال ها

بالا