نظم بیش از حد پارتیکل ها!!!

m2_farzan

Active Member
سلام بچه ها!

با اجازتون این اولین تجربه کار با پارتیکل منه. پس لطفا خیلی کار رو پیچیده نکنید. (ایده ش رو کم و بیش از یه توتریال گرفتم که یادم نیست دقیقا کجاست)

من یه متن رو از مسیر زیر ایجاد کردم (در حالت Poly):

Create --> Text

بعد تمام Curve ها رو پاک کردم و تمام پلی ها رو Ungroup کردم و بعد باهم Merge کردم و کارایی از قبیل Delete history و ...

بعد یه پخش کننده nParticle ایجاد کردم از نوع Balls و بعد هم اون متنم رو برای nParticle ها Goal قرار دادم.

مشکل اینجاست که پارتیکل ها از ارتش چین هم منظم ترن! شروع میکنن پوشش دادن متن از چپ به راست، یه دور تا آخر پوشش میدن، بعد یه بار دیگه از راست به چپ و همینطور الی آخر.

من راستش با این اینترنت دایال آپم نمیدونم بتونم Playblast بذارم یا نه. اگه تونستم همین پست رو ویرایش میکنم. فعلا در حال آپلودم:-<

دست همگی پیشاپیش درد نکنه.

m2_farzan

Active Member
جالبه، بین این همه مایا کار حرفه ای هیچکس به همچین مشکلی بر نخورده؟؟؟
اینقدر بازدید کمه که من میترسم 4shared فایل playblast رو که با هزار بدبختی آپلود کردم پاک کنه!
لطفا یه نفر کمک کنه.

mostafabibin2

Well-Known Member
دوست عزیز فیلم رو دیدم.

یک فیلم به این اندازه و با این مدت زمان می تونه 300 کیلوبایت باشه و نه 12 مگابایت!
بگذریم

مشکل شما اینه که پارتیک ها خیلی منظم می شینن روی اسم؟ خوب برای این هست goal کردی دیگه
اگر می خوای یکی این روط اونور بشه مقدار goal رو بذار رو .8 یا یک عدد کمتر از یک و یا از attribute پارتیکل goalPP استفاده کن.

m2_farzan

Active Member
اگر می خوای یکی این روط اونور بشه مقدار goal رو بذار رو .8 یا یک عدد کمتر از یک و یا از attribute پارتیکل goalPP استفاده کن.

چه عجب، یکی پیدا شد جواب بده.

گفتم که، این اولین کارمه. بخاطر همینم سوالات مبتدیانه میپرسم.

اگه منظورتون از مقدار goal همون Goal Weight هست، الان روی 0.5 هستش.

درباره GoalPP هم من پارتیکل ها رو انتخاب میکنم، بعد میرم داخل تب Per Particle (Array) Attributes ، بعد روی Goal PP جلوش راست کلیک میکنم. خوب بعد باید چیکار کنم؟ :-?

سلام علیکم
طعنه طاعنان خون بنده به جوش نتوانستن آوردن!
در پاسخ شما یار دیار مایا ابتدا به ساکن عارضم که ابتدا مفاهیم اولیه دینامیک را فرا گرفته و سپس عصمت تخصص اعضای انجمن را زیر تیغ طعنه بگیرید. بدین منظور به تاپیک "آموزش دینامیک" مراجعه فرموده و آموزش‌هایی را که این حقیر مبتدی ضبط نموده‌ام دانلود و بهره‌مند گردید.
اما جواب جدی:
resolution مش بسیار پایینه، چند مرحله smooth کنید و بعد edit mesh => transform component رو اعمال کنید. مقدار random رو زیاد کنید (مقدار 1 رو توصیه نمیکنم) و بعد با کمک تنظیمات و گیزمو‌ها vertex ها رو جا به جا کنید (مش باید نظمش بهم بریزه)
غذا حاضره! بعنوان goal ازش استفاده کنین

جدیدترین ارسال ها

بالا