موج آبسترک و رویایی(Abstract) ...! سلام دوستان نظرتون در مورد این کار که امروز طراحی کردم چیه...!
A amin_a_y Active Member Sep 4, 2009 #1 موج آبسترک و رویایی(Abstract) ...! سلام دوستان نظرتون در مورد این کار که امروز طراحی کردم چیه...! آخرین ویرایش: Sep 5, 2009
O oldooz Well-Known Member Sep 4, 2009 #3 واقعا عالیه دوست عزیز من گرافیکم 0 هستش ولی علاقه وافر دارم شما اینو فقط با فتوشاپ طراحی کردید؟
O oldooz Well-Known Member Sep 4, 2009 #4 اینو الان من زدم پس زمینه دسکتاپم... واقعا خیلی عالیه هنرمند!
A amin_a_y Active Member Sep 4, 2009 #5 oldooz گفت: واقعا عالیه دوست عزیز من گرافیکم 0 هستش ولی علاقه وافر دارم شما اینو فقط با فتوشاپ طراحی کردید؟ کلیک کنید تا باز شود... از لطفتون ممنون.نه این کارو با ایل وفتوشاپ انجام دادم...!
oldooz گفت: واقعا عالیه دوست عزیز من گرافیکم 0 هستش ولی علاقه وافر دارم شما اینو فقط با فتوشاپ طراحی کردید؟ کلیک کنید تا باز شود... از لطفتون ممنون.نه این کارو با ایل وفتوشاپ انجام دادم...!
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Sep 6, 2009 #6 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . زیباست . موفق باشید .