نظر كاربران راجع به برنامه هاي دان لودر

reget

Member
برنامه هاي زيادي براي دانلود وجود دارد

خواستم ببينم تجربه دوستان راجع به اين برنامه ها چيست
لطفا موقع ارسال پاسخ به يه كلمه خلاصه نشود مثلا DAP
لطفا مزيتها و معايب اون برنامه را بنويسيد

من شخصا از flashget استفاده مي كنم تنها ايرادي كه داري هر بار توسط فايرول كانكت flashget را قطع كرد براي اينكه براي آپ ديت و گويا ارسال اطلاعات به سايت خودش ميخواهد وصل بشه

از داپ هم يه زمان استفاده كردم بعضي مواقع فايل را خوب دانلود مي كنه اما وقتي بازش مي كني يه فايل تكست بيشتر نيست نوشته شما از داپ غيرقانوني استفاده مي كنيد

bagher2

Member
من بااینترنت دانلودمنیجربیشترحال میکنم!چون باخطوط ایران خیلی سازگاره!!!

الیته من نرم افزارهایی مثل گوزیلا ودانلوداکسلریتورروهم امتحان کردم ولی هیچکدوم به پای اونی که گفتم نمی رسن!!!!

amirhomayoun

Active Member
من هم از flashget هم از IDman هم از dap استفاده كردم . dap از همه بهتر بود .دليلاش : سرعت dap ازflashget بيشتر ولي از IDman كمتر بود . مشكلي كه من با IDman داشتم اين بود كه گاهي (مخصوصا بعد از dl فايلهاي حجيم (بالاي 6-5 مگ)) فايله درست dl نشده بود . ميدونين يعني چي ديگه ( اگه zip يا rar بود ميگفت unknown ... اگه setup بود ميگفت بعضي از فايلها پيدا نشد و ...) از لحاظ سرعت IDman از همشون بهتر بود و اگه اون مشكلي كه گفتم رو نداشتم از اون استفاده ميكردم .(ولي قيافه من رو تصور كنين وقتي كه 18 مگ فايل رو dl كردم ميبينم باز نميشه! اين كار رو حدودا 3 دفعه با فايلهايي در همين حجم كردم و هر سه دفعه هم ناموفق بودم) نتيجه اين كه تصميم گرفتم از DAP استفاده كنم . (الان با DAP 7 تا 6.5 kb/s هم سرعت dl دارم .)

amirhomayoun

Active Member
راستي در مورد گوزيلا كه آقا باقر گفتن . يه جايي خونده بودم كه گوزيلا يه نمه جاسوس هم هست ها! يعني ليست فايلهايي كه dl ميكنيد( و شايد چيزاي ديگه رو هم!) به يه جايي ميفرسته! اينارو گفتم كه مواظب باشيد . در ضمن رابط گرافيكيش هم از همه اوناي ديگه ضعيفتر بود .(حداقل اون ورژنهاي قديميش)

reget

Member
amirhomayoun گفت:
من هم از flashget هم از IDman هم از dap استفاده كردم . dap از همه بهتر بود .دليلاش : سرعت dap ازflashget بيشتر ولي از IDman كمتر بود . مشكلي كه من با IDman داشتم اين بود كه گاهي (مخصوصا بعد از dl فايلهاي حجيم (بالاي 6-5 مگ)) فايله درست dl نشده بود . ميدونين يعني چي ديگه ( اگه zip يا rar بود ميگفت unknown ... اگه setup بود ميگفت بعضي از فايلها پيدا نشد و ...) از لحاظ سرعت IDman از همشون بهتر بود و اگه اون مشكلي كه گفتم رو نداشتم از اون استفاده ميكردم .(ولي قيافه من رو تصور كنين وقتي كه 18 مگ فايل رو dl كردم ميبينم باز نميشه! اين كار رو حدودا 3 دفعه با فايلهايي در همين حجم كردم و هر سه دفعه هم ناموفق بودم) نتيجه اين كه تصميم گرفتم از DAP استفاده كنم . (الان با DAP 7 تا 6.5 kb/s هم سرعت dl دارم .)

ممنون از پاسخ دقيقتان

راستش من اين موضوع اسوسي زا توي داپ ديدم البته نحواستم اول بنويسم گفتم شايد دوستان بيشتري از اين برنامه استفاده مي كنند از اين خبر من ناراحت بشوند
فايرول مك آفه داپ را شناسايي كردش و بعد با روتر دنبالش را گرفتم دقيقا به ايميل آدمين سايت داپ وصل مي شد

reget

Member
اينها هم اسم يسري برنامه هاي دانلودر تازه اينها مشتي از خروار هست

کد:
Internet Download Accelerator v3.1
Download Boost v2.0
Mass Downloader v2.7.517
Star Downloader 1.43
Download Accelerator Plus 7.1
HiDownload v5.1
Lighting Download 1.5
Fresh Download 6.80
MLDownloader v6.305
Download Master 3.2.2.759
MetaProducts Mass Downloader v2.7.528 SR1
Internet Download Accelerator
Magellass Download Boost v2.0
ReGet Deluxe 4.1.231 Beta
Flash Get v1.60a
InstantGet v1.93
GetNews 1.30
GetRight 5.2
Leechget 2004 v1.1

iranexplorer.net

Active Member
از نظر امكانات و سرعت كه هيچ نرم افزاري به Internet Download Manager نمي رسه. اگر آخرين نسخه رو هميشه استفاده كنيد (ثبت شده) با هيچ مشكلي روبرو نميشين.

واقعا محشره!

Salar

Active Member
iranexplorer.net گفت:
از نظر امكانات و سرعت كه هيچ نرم افزاري به Internet Download Manager نمي رسه. اگر آخرين نسخه رو هميشه استفاده كنيد (ثبت شده) با هيچ مشكلي روبرو نميشين.

واقعا محشره!
خیلی خوبه این ولی یه کم امکاناتش کم هست!

a Truth Seeking

Active Member
فقط Internet Download Manager و ديگر هيچ.
من اين نرم افزار دريافت فايل رو از بين 10 نرم افزار برتر براي اين منظور انتخاب كردم كه دو شاخصه اصلي اون كه باعث تمايزش از ساير نرم افزارهاي مشابه مي شه امكانات و سرعت باحالشه.

با سلام
من خودم از نرم افزار Leech Get 2004 استفاده ميكنم.سرعتش وقتي از مودم كار نكشي نزديك 7Kb/S ميشود.ولي اگه با مودم كار كني سرعت پايين تري دارد.
مزيت اين برنامه اين است كه وقتي باهاش دانلود ميكني اگر قطع شوي(DC)مي تواني ادامه دانلودت رو بعدا" بكني
براي دانلود لينكش در يك موضوع ديگر اين انجمن ميباشد

reget

Member
سيروس فخر گفت:
با سلام
من خودم از نرم افزار Leech Get 2004 استفاده ميكنم.سرعتش وقتي از مودم كار نكشي نزديك 7Kb/S ميشود.ولي اگه با مودم كار كني سرعت پايين تري دارد.
مزيت اين برنامه اين است كه وقتي باهاش دانلود ميكني اگر قطع شوي(DC)مي تواني ادامه دانلودت رو بعدا" بكني
براي دانلود لينكش در يك موضوع ديگر اين انجمن ميباشد

براي اطلاع شما تقريبا تمام نرم افزارهاي دانلودر اين امكان را دارن كه اگر قطع شوي(DC)مي تواني ادامه دانلودت رو بعدا" بكني

amirhomayoun

Active Member
آقا dap نرم افزار مشهوريه . اگه قرار بود جاسوس باشه مسلما گندش ميبايست خيلي وقت پيش در بياد ! (شايد هم اومده باشه ؟ )

black-die

Active Member
amirhomayoun گفت:

من 2 تا 105MB رو با IDman دانلود كردم و هيچ مشكلي هم با فايل هاي سنگين نداره
20-30 تا هم فايل 40mb به بالا دانلود كردم باز هم مشكلي نداشت ...
بقيه فايل هاي ريزميز و Mp3 و خيلي چيزهاي ديگه كه همرو سالم دانلود كرد به كنار ...
نميدونم چجوري شما باهاش مشكل داري
به نظر من برنامه IDMan عاليه

a Truth Seeking

Active Member
black-die جان داداشييكي از دوستان من هم برنامه هاي 200 و 250 مگابايتي هم با نرم افزار Internet Download Manager دريافت كرد هيچ مشكلي براش پيش نيومد من هم كه خيلي باهاش كار كردم تا حالا نشده باهاش مشكلي داشته باشم.

iranexplorer.net

Active Member
اصلا وقتي روي Options در برنامه Idman كليك مي كنيم خداييش چي كم داره؟!

همه دنيا به عنوان بهترين برنامه مديريت دريافت فايل انتخابش كردند. برين اون Award هاش رو شمارش كنيد. بالاي 30 تاست :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا